KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺1.043,40

 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7,4,6
2.AYAK:4,5,2,6,3
3.AYAK:5
4.AYAK:6,,,1,2,4,5
5.AYAK:2,,1
6.AYAK:1,7,2,6,9,3
 
CİĞERPARE - CEBEALP - SARRAFŞAH: Altılı ganyanın ilk ayağında 3 isme şans verdim.
Koşuda süratli olan meşhur isimler dikkat çekiyor. ORTAYLI BALMELDA GENCETAY ve GENÇ MİMAR dörtlüsü bir aradayken yarışın yavaş başlama ihtimali bana göre hiç yok.
Bu gidişata göre 7 numaralı CİĞERPARE ve 4 numaralı CEBEAALP ikilisi ilk olarak şans verilmesi gereken isimlerdir. Zira süratli başlayan yarışları bu safkanlar çok etkili koşuyor.
Diğer sprinter isimlerden HEDEFİM bitiricilik sorunu olan bir isim ve sıklet dezavantajı var. DİYATOME' de sık koşmaya başladı. Bu nedenle ben CİĞERPARE ile CEBEALP İkilisinin yanına ön grup beklemesi yapabilen 6 numaralı SARRAFŞAH' ı eklemek istedim. Sprinter isimler eksik koşar veya çok yüksek tempoda dağılıırlar ise ön grupta giderek başarılı olabilen SARRAFŞAH devreye girebilir...
 
 
 
SERHADIN TAYI: Günün üçüncü ayağında 5 numaralı SERHADIN TAYI banko önereceğim isim olacak.
Açıkçası burada SERHADIN TAYI tek yazmasaydım, kesinlikle ayrımsız tüm isimlere şans verirdim. Zira SERHADIN TAYI eksik koşarsa, üçüncü ayakta işlerin karışacağını düşünüyorum.
Bankomuz bu pistte katıldığı tek yarışını zorlanmadan kazandı diyebilirim. Yarış hayatı boyunca tek birinciliğiydi ve tartışmasız en iyi performansıydı.
Bugün baktığımızda kağıt üzerinde daha iyi isimlerle koşacak ancak rakiplerinin çoğu formsuz ve tempolu yarıışları seven isimler olduğunu görüyoruz.
SERHADIN TAYI starttla beraber öne düşecek ve en az 2-3 boy avans alacaktır. Boş sıkletinin verdiği avantaj ile rakiplerini uzun sprinte zorlarsa bence SERHADIN TAYI alacağı avansı aynaya kadar koruyarak kazanan olur, riskli de olsa SERHADIN TAYI Kocaeli programındaki bankomdur...
 
 
KUDRETLİTAY: Eğer bu yarış 1400 metre olsaydı, 6 numaralı KUDRETLİTAY' ı kesinlikle tek yazardım. Bu safkanın biraz mesafe limiti var. Fakat kendisine ciddi pres gelmeyeceği için KUDRETLİTAY bu mesafede de beyaz bayrak ayna yarışı izletebiilir. Diğer bankoma güvenmeyenler ile ekonomik kurgu yapacaklar çıktığı gibi bitirebilecek KUDRETLİTAY' ı tek yazabilirler.
1 numaralı ASLANSOYLU 2 numaralı BABABARİF 4 numaralı ÇIĞRÜZGARI ile 5 numaraloı GÜROBASI daha geniş ve sağlam oyunlara ayrımsız önereceğim diğer isimler olacak...
 
 
 
BAHRAIN - BAHÇESARAYLI: Altılı ganyanın beşinci ayağındaki maiden koşuda İstanbul' dan gelen, aynı zamanda takip atlarım olan 2 numaralı BAHRAIN ve 1 numaralı BAHÇESARAYLI ikilisine beraber şans vereceğim.
BAHRAIN bence ikidir sağlam rakiplere çarpılıyor. Bu safkanın maiden ile alakası yok. Kumu yaparsa, kolay bile kazanabilir.
BAHÇESARAYLI' da kesinlikle boş bir isim değil. Ben bu safkanın kum performansı oldukça merak ediyorum. Eğer rakibi BAHRAIN kumda eksik koşarsa, BAHÇESARAYLI düzlük sprintiyle maidena veda eden isim olabilir...
 

 

 

  1. Yazan : muzreffa

    Başlık : Merhaba

    Merhaba Tebrikler iyi akşamlar


  2. Yazan : karakartal

    Başlık : TEBRIK...

    Emeğine Sağlık Daha Güzel Yüksek Ikramiyelerin Yoluna doğru Kral Güzel bir ikramiyeler yazdiracagiz Inşallah Şansın Bol Olsun Efsanem..🙋‍♂️


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.