İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺823,32

 
 
Banko adaylarım cazip konumdalar. Teksiz kurgu sevmeyenler, ikinci ya da üçüncü ayağı tek yazabilirler. 
 
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,3,8,6
2.AYAK:3,,1,2,10
3.AYAK:1,,11
4.AYAK:2,5,6,1
5.AYAK:2,1,3
6.AYAK:11,15,10,2
 
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 3.265.288 t dir.
6'lı ganyan 823,32 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı Resmi Program | AGF Tablosu(Son Güncelleme 18:16)
1 8 - KALKANDERE 2.13.01 9,80 3
2 1 - CHEEKY SON 2.12.59 2,50 1
3 1 - PRINCESS KHAN 1.11.52 5,15 11
4 1 - AZMANTOR 1.24.01 2,85 5
5 1 - (7) LEONİDAS - (ESARETİM) 1.27.13 1,70 1
6 11 - MAVİ DENİZ 1.48.18 2,95 10
 
 
STEEL MAN: İlk ayakta net olarak favorim 4 numaralı STEEL MAN' dir.
Bu safkanın temposuna girecek stili rakibi bulunmuyor. KLAUS KALKANDERE ve EZER GEÇER üçlüsü ön tarafta konumlansalar bile STEEL MAN' e pres yapmazlar.
A.Kurşun son 1000 startından sonra tatlı tatlı tempoyu arttırırsa, geriden gelecek isimleri uzun sprinte mecbur bırakarak beyaz bayrak ayna yarışı izlettirebilir.
Lehine şartlar altında start alacak STEEL MAN kuponlara işaretlenmesi gereken ilk isim.
3 numaralı NEW WORLD aleyhine tempoya rağmen yine benzer şartlarda STEEL MAN' i fotoda avlamıştı. V.Abiş çok gerilerde konumlandırmayacağı NEW WORLD' ü düzlük boyu yapacağı teşviklerle fotoya atabilir.
Daha sonra ön grubun arkasında gidecek 9 numaralı KALKANDERE' ye de şans vereceğim. Kilo ve gidişat avantajına sahip KALKANDERE düzlükten sonra STEEL MAN' i yakalayıp, bastırıp sprinter isimlere de direnerek kazanan olabilir.
Son olarak son yarışını ölçü almadığım 6 numaralı LITECOIN diyorum. Bir önceki yarışında bugünkü rakipleri NEW WORLD ve STEEL MAN' i geride bırakmıştı. Son yarışı kısa aradan sonra olduğu için etkisiz kalmış olabilir. Daha iyi durumda bu yarışa girecek LITECOIN' i de şans vermek gerek...
 
 
 
GOLD POWER: İkinci ayakta banko önereceğim isim 3 numaralı GOLD POWERolacak.
Bu safkanı son kazandığı yarışta elemiştim. Açıkçası GOLF POWER' ın potansiyelinin farkındaydım. GOLD POWER kazanırken rakiplerini ve beni çaresiz bırakmıştı.
Bugün çim piste çıkacak GOLD POWER bu pisti de yapacaktır. İstanbul yer yer yağmurlu görünüyor. Yağmurun yağması WIN RIVER WIN - ŞAHMERAL yavrusu GOLD POWER lehine olacaktır. Zira ıslanan saha en fazla GOLD POWER' a yarayacaktır.
Bugün elbette sert grupta koşacak ama GOLD POWER buraların atı.
GRAY PIRATE DOLLAR MAN ve POLPOO gibi isimleri ön tarafta izleyeceğimiz yarışın düzlüğün en etkili koşmasını beklediğim isim olan GOLD POWER birinci bankomdur.
1 numaralı CHEEKY SON 2 numaralı DOLLAR MAN ile 10 numaralı ROYAL BABY geniş oyunlarda değerlendirilmesi gereken isimler...
 
 
 
PRINCESS KHAN: Üçüncü ayakta banko önereceğim isim 1 numaralı PRINCESS KHAN olacak.
Bu safkan çok formda olmasına rağmen son yarışlarında bir türlü kazanamadı. Safkan çimi de sentetik pisti de yapıyor. Ben PRINCESS KHAN' ın çim yarışlarındaki performansını daha çok beğendim. Önceki çim yarışında JUDGMENT gibi potansiyelli bir isme çarpılmıştı. Son sürat yarışında ise sonlarda müthiş bir ara kapattı ama öndeki isimler yeterli avansı alınca PRINCESS KHAN' ın güçlü atakları ancak üçüncülük getirdi. Eğer 100 metre daha olsa yarışı net PRINCESS KHAN kazanırdı.
Bugün 1200 metrede oldukça uygun rakipler arasında start alıyor. Yarışı süratlendirecek isimler mevcut. Kulvarından dolayı dışarıları dolanmadan düzlüğe gelirse, bence PRINCESS KHAN seri sprintiyle formunun karşılığını kazanarak alacaktır.
PRINCESS KHAN bankomdur.
Yanına tek bir rakip önereceğim o da 11 numaralı ROBERTA MIA olacak.
Çok formda olmasa da inanılmaz uygun rakipleri yakaladığı için PRINCESS KHAN eksik koşarsa, devreye ROBERTA MIA' nın girmesini bekliyorum...
 
 

 

  1. Yazan : DENİZ06

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler Başarıların daim olsun


  2. Yazan : karakartal

    Başlık : TEBRIK..

    Emeklerine Yüreğine Sağlık Harika Is Çıkardın daha da Iyi Olacağından Hiç Şüphem yok Sen Yeterki Devrini Bul Bidaha durmazssin Morel Yüksek Olunca Süper işlerde Cikaricaksin Efsane Şansın Bol Olsun Tebrik Ederim..


  3. Yazan : dauntlees

    Başlık : Tebrikler kardeşimmm

    Ben oynayamadım ama en çok sana morol olurda devamını seriye bağlarsın diyedir temennim..emeklerin elbet karşılık bulacak çünkü hakediyorsun.çok sevindim bulmana... tebrikler tekrar


  4. Yazan : Yener

    Başlık : .

    Güzel kurgu tebrikler usta


  5. Yazan : muzreffa

    Başlık : Tebrikler,

    Tebrikler iyi akşamlar.


  6. Yazan : Hasan123,

    Başlık : 👏👏🧿

    Tebrikler kardeşim 🧿🧿


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.