BURSA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

 
 
Dördüncü ayakta çıkan HALAF AĞA yerine aynı koşuda start alacak 1 numaralı EFECOPPER'ı 12:45 itibariyle şablona ekledim. İlk ayağa da 7 numaralı HIZLI MELEK eklenmiştir.
 
 
 
FORTISSIMUM: İkinci ayakta 1 numaralı FORTISSIMUM  tartışmasız grubun en iyi safkanı. 
Kum pistte kazandığı yarıştaki sprinti ne kadar güçlü bir safkan olduğunu göstermişti.
Sentetik pistte katıldığı yarışlarında ise aynı başarıyı gösteremedi.
Bugün tekrar kum piste çıkacağı için FORTISSIMUM çok uygun grupta ters pistten etkilenmediği takdirde kazanmaya çok ama çok yakındır.
FORTISSIMUM alternatif bankom.
Bu pistteki yarışı tatminkar olan 4 numaralı ÖYKÜ CAN ile kazandığı yarıştan sonra daha iyi duruma gelen 2 numaralı KÜÇÜK JOE ikilisi daha geniş oyun yapacaklara önereceğim isimler olacak...
 
PARION - SIEMPRE - AKINCI: Üçüncü ayakta 3 ismi ayırmadım.
2 numaralı PARION kazandığı yarışların ardından en son koşusunda çok ciddi preslere maruz kaldığı için ancak tabelayı tamamladı.
Bu defa temposunu bozacak stili rakibi bulunmuyor.
MASTER WIZARD önünde tempoyu kendisi belirlemesi durumunda PARION rakiplerini uzun sprinte mecbur bırakarak beyaz bayrak ayna yarışı izlettirebilir.
3 numaralı SIEMPRE gününde olduğu zaman mesafe fark etmeksizin etkili yarışlar yapabilen özel bir safkan. M.Çiçek tempo ne olursa olsun bu safkanın gücünü düzlüğe saklamalıdır. Eğer tempoda lehine gelişirse, SIEMPRE düzlük ataklarıyla netice alır.
1 numaralı AKINCI ise uzun mesafede diğer iki rakibine göre biraz daha eksik. Ancak yarışın çok hızlı başlamayacak olması sebebiyle AKINCI sadece düzlük yarışı yapacağı için mesafeden fazlaca etkilenmez. Eğer iki rakibi de eksik koşarsa, form durumunu beğendiğim AKINCI devreye girebilir...
 
HALAF AĞA - MASTER OF PUPPETS - SONER BEY: Dördüncü ayakta da 3 ismi ayırmadım.
2 numaralı HALAF AĞA tartışmasız grubun en iyi safkanı. Kum çim ayırmayan HALAF AĞA verdiği aradan bildiğimiz HALAF AĞA gibi dönerse, düzlük boyu devam ettireceği ataklarıyla kazanan olur.
3 numaralı MASTER OF PUPPEST şans verdiğim diğer isimlerin aksine, biraz daha seri bir isim. Seri derken süratli olmasından bahsetmiyorum. Sadece rakiplerine göre daha çabuk hızlanabiliyor. Eğer rakipleri güçlerini erken alamaz ise MASTER OF PUPPETS düzlükten sonra avansı alıp kendisini fotoya atabilir.
4 numaralı SONER BEY sonları kuvvetli olan bir isim. Vermiş olduğu arayı önemsemiyorum. Çünkü safkan çok iyi hazırlandı. Koşunun son metrelerinde güçlü sprint yapacak SONER BEY iki rakibini de avlayarak kazanan olabilir...
 
MELTEMOVA - RÜYANIN KIZI: Altılı ganyanın beşinci ayağındaki maiden yarışta 2 isme şans vererek risk aldım.
3 numaralı MELTEMOVA KAIZBERT temsilcisi. Verdiği aradan dinçlikle iyi dönecek diye düşünüyorum. 
Gidişat avantajına sahip MELTEMOVA çıkıp bitirebileceği yarışta benim net favorim, hatta alternatif bankom.
Yanına sadece İstanbul pistinden gelen 4 numaralı RÜYANIN KIZI yazacağım. En azından İstanbul pistinde daha iyi isimler arasında mücadele etmiş bir isim. Ayrıca kum piste de yatkın bir orijine sahip.
Eğer MELTEMOVA düzlükten sonra temposunu kaybederse, devreye RÜYANIN KIZI'nın girmesini beklerim.
Zorlu bir yarış ancak diğer vasat rakiplere benim şans vermem mümkün değil. MELTEMOVA veya RÜYANIN KIZI ikilsinden birinin biraz bile iyi koşarsa, maidena veda edecekerini düşünüyorum...
 
 
RUSDAMAT: Günün kapanış koşusunda 6 numaralı RUSDAMAT benim en şanslı gördüğüm isim.
Son koşusunda ekürisi DOSTBAĞI ile RUSDAMAT'ı tek önermiştim. O gün beni mahcup ettiler. Zira yarışın hiçbir yerinde ne ekürisi ne de RUSDAMAT adım atmadı.
Açıkçası ben RUSDAMAT'ın son yarışını çok da ölçü almıyorum.
Bugün biraz daha ugun grupta start alacak. Grubun en iyi atı TOROSDAĞI'da çok ciddi preslere maruz kalacağından, kazanma şansı bulunan isimlerden en iyi sprinte sahip RUSDAMAT günü kapayabilir.
RUSDAMAT diğer banko adayımdır.
RUSDAMAT'da tek olmaz, riskli diyenler, 1 numaralı DUMANOĞLU 2 numaralı KAPAKLICAN 7 numaralı TOROSDAĞI ile 4 numaralı EYMENAĞA'ya kesinlikle ayırt etmeden şans versinler derim...

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,3,10,4,7
2.AYAK:1,,4,2
3.AYAK:2,3,1
4.AYAK:3,4,1
5.AYAK:3,,4
6.AYAK:6,,1,2,7,4
  1. Yazan : saido56

    Başlık : Çıkan at

    4.ayak 2 koşmaz?


  2. Yazan : saido56

    Başlık : Çıkan at

    4. Koşu 1 koşmaz


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.