ANTALYA TAHMİNLERİM

 
 
BERTAN - BARINBEY: Günün ilk ayağını toplam 5 isimle geçtim.
Bu 5 isim arasında ise takip atlarım 9 numaralı BERTAN ile 8 numaralı BARINBEY ikilisini çok daha ön planda tutuyorum.
BERTAN son koşusunda düzlüğe kolay geldi, düzlükte de kolaydı ama yarışın temposu lehine olmadığı için doğal olarak bitirici sprint yapamadı.
Bana görüntüsüyle ilk hızlı başlayan yarışı kazanırım mesajını verdi.
Bugünkü koşunun hızlı başlayacak olması lehine. Kilosu da uygun.
Binicisi hiç acele etmeden safkanın düzlüğe kadar idareli getirir, son 300 geçildikten sonra sprinte kaldırırsa, BERTAN seri sprintiyle ilk ayağın kazananı olabilir.
Diğer ön planda şans verdiğim BARINBEY ise bence sentetik pistte katıldığı tek yarışını kazanırken oldukça iyi performans sergilemişti. Sonra kum pistte katıldığı yarışları fena değildi ama sentetik performansını göremedim. Bugün sentetik piste çıkıyor. Normalde tek bile yazabilirdim ancak yarışı önlerde götüren bu safkan için tempo sorun olabilir. Zira MİKSER KIZILVAZO ve ÇİVİCİ gibi isimler yarışı hızlandırmak isteyecekler. BARINBEY liderliği almak için ısrarcı olmaz, yani ön grup beklemesi yaparsa, düzlükten sonra öne çıkıp alacağı avansla beraber sprinter isimlere direnerek kazanmayı başarabilir.
6 numaralı FERFECİR ve 5 numaralI PINARÇA BEYİ ikilisi de böyle hızlı başlayan yarışları severler. Mutlaka geniş oyun yapacakların kuponunda bulunsun. 7 numaralı ANEMON ÇİÇEĞİ' de mesafesine dönüyor. Etkili pilotunun katkısıyla bir çarpıda ona atarak ilk ayağı geçiyorum...
 
 
SERDAREFE: Beşinci ayakta aradan dönecek olsa bile yeterli hazırlığa sahip, uygun grubu da bulan 6 numaralı SERDAREFE banko önereceğim isim olacak.
SERDAREFE gruptaki en genç isim. Ayrıca potansiyel olarak rakiplerinden farklı seviye olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Vermiş olduğu aradan sonra hız verdiği idmanlarında safkanı sağlıklı gördüm.
Eğer bugün nefes sorunu yaşamaz ise baştan öne düşecek SERDAREFE alacağı liderliği koşunun sonuna kadar koruyarak beyaz bayrak ayna yarışı izletecektir.
SERDAREFE benim biraz riskli de olsa bankomdur...
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,8,,6,5,7
2.AYAK:2,1,10,4,9,7
3.AYAK:3,4,7,1,9
4.AYAK:2,4,5
5.AYAK:6
6.AYAK:3,1,9
 
  1. Yazan : muzreffa

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler iyi günler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.