KOCAELİ TAHMİNLERİM - ZOR PROGRAM

 
 
 
 
Yedili plasenin birinci ayağında 7 numaralı FEARLESS GIRL tutuyorum.. 

 

 

 
NİZİP FIRTINASI: Bir önceki yarışında 8 numaralı NİZİP FIRTINASI'na dikkat çekmiştim. O yarışında formda ve güçlü rakiplerle start alan NİZİP FIRTINASI kilo avantajına sahip olmamasına rağmen tabelayı tamamlarken bir sonraki yarışımı uygun şartlar oluşursa kazanırım mesajı vermişti. Son yarışında daha uygun grupta start alacağı için favori olarak önerdiğim NİZİP FIRTINASI beklediğimiz gibi tek kaçak CANIM MİRA'yı düzlükten sonra atlatıp kolay kazanmıştı..
NİZİP FIRTINASI bugün Kocaeli pistinde yine diş geçirebileceği rakipler arasında start alıyor..
Bu defa UZUN BEY kaçacak NİZİP FIRTINASI bariyer dibinde ikincilikte gidecek..
Düzlüğe kadar yarışın hızlanmaması NİZİP FIRTINASI'nın işine yarayacak. Ağır kilo koşan UZUN BEY'i düzlüğün başlarında atlattıktan sonra rakiplerine direnecek gücü bulabilecek..
Kocaeli pistini yadırgamaz, gidişat beklediğimiz gibi olursa, NİZİP FIRTINASI bugünde kazanır diyorum..
REŞİTBEY UÇANBİLGİN UZUN BEY ve CABBARREİS burada risk almayacaklar için rakip önereceğim isimler...
 
 
 

 

BEHRAMKALE YILDIZHAN STAR: Altılının dördüncü ayağında 2 isme birlikte şans vereceğim..
2 numaralı BEHRAMKALE bu pisti seviyor. Son yarışında aleyhine gidişat ve ters mesafeye rağmen kazanan kadar koşan BEHRAMKALE, bugün daha iyi olduğu uzunda koşacak..
M.Sav son yarışında olduğu gibi kaçakları önüne alıp BEHRAMKALE'yi ön grupta bekletecek diye düşünüyorum. KUPALIM GÖZÜM KALDI ve RED REBEL üçlüsünün arkasında 3-4 pozisyonda konumlanacak BEHRAMKALE doğru yerde sprintine başlarsa, öndeki rakiplerinden kurtulup fotoyu bulabilir..
Diğer şans vereceğim 4 numaralı YILDIZHAN STAR sizde biliyorsunuz rakiplerinden üstün sınıf bir safkan. Ancak gördüğü iki yarışında bana pek ışık vermedi. Acaba sıkıntısı devam  mı ediyor, yoksa kondisyon eksiği yüzünden mi eksik koştu bunu tam olarak çözemedim. Eğer sıkıntısı yok ve kondisyon eksiği nedeniyle beklenileni veremediyse, bugün lehine gidişatta uygun grubu geride bırakarak kazanan olabilir...
 
 
 

 

KIRCAALİ: Eğer günün beşinci ayağında FRANKENSTEIN veya RESURRECTION ikilisinden biri start alacak olmasaydı, sizlere 5 numaralı KIRCAALİ'yi sağlam banko olarak önerirdim. Peki seri iki rakibine rağmen KIRCAALİ yine de kazanabilir mi diye sorarsanız, kazanabilir derim..
Öndeki iki kaçağın arkasında en iyi yerde gidecek KIRCAALİ hiç acele etmeden sabırla beklerse, önde birbirlerini yıpratacak rakiplerinden kurtularak alacağı avansla fotoyu önde geçebilir..
KIRCAALİ alternatif bankom..
Lehine gidişatta start alacak 1 numaralı LORD OF TIME ile 2 numaralı BABA DİNO koşunun olmazsa olmazları..
6 numaralı NEDİMHAN sigortamız olur...
 
 
   

 

HÜRSEV - KUSURSUZ GÜÇ - ÇILGINMÜRDAS: Günün kapanış koşusunda 3 isme ayrımsız şans vereceğim..
9 numaralı HÜRSEV uygun şartlarda start alırsa tek yazarım dediğim takip atımdı. Bugün mesafe lehine ancak gidişat lehine görünmüyor..
Koşu temposu biraz olsun lehine gelişirse, HÜRSEV düzlük sprintiyle kazanan olur..
1 numaralı KUSURSUZ GÜÇ 1200 metre üzerinde zor kazanacak oldukça dirençsiz bir isim. Stili rakibi olsaydı asla şans vermezdim ama şansına stili rakibi bulunmuyor. Düzlüğe 3-4 boy avans alarak çıkacak KUSURSUZ GÜÇ mutlaka hız kaybedecek ancak alacağı avansla zıplaya zıplaya kazandığına şahitlik edebiliriz..
5 numaralı ÇILGINMÜRDAS verdiği aradan sonra İstanbul pistinde katıldığı yarışında 3. olurken beğenimi kazandı. Daha etkili olduğu Kocaeli pistinde start alacak bu isme de şans verirsek, burayı sağlama almış oluruz diye düşünüyorum...

 

 

 

7'Lİ PLASE(3,7/1,8/1,6/4,8/2,5/3,6,8/1,8) :93,95 t, 6'LI GANYAN(8/1/8/2/3,8/1) :2.965,44 t, 5'Lİ GANYAN(1/8/2/3,8/1) :254,56 t, 4'LÜ GANYAN(8/2/3,8/1) :71,49 t, 3'LÜ GANYAN(2/3,8/1) :13,55 t, İKİLİ(1/8) :8,75 t, SIRALI İKİLİ(1/8) :12,60 t, ÜÇLÜ BAHİS(1/8/9) :10,87 t, PLASE(1) :1,45 t, PLASE(8) :1,80 t, PLASE İKİLİ(1/8) :9,30 t, PLASE İKİLİ(1/9) :4,90 t, PLASE İKİLİ(8/9) :5,40 t, 5. ÇİFTE(3,8/1) :10,70 t

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,11,8,1,4,6,3,2
2.AYAK:2,1,12,7,4,6,3,9,8
3.AYAK:8
4.AYAK:2,4
5.AYAK:5,,1,2,6
6.AYAK:9,1,5
  1. Yazan : Egemen80

    Başlık : Kredi

    Hesabina 20 tl yukledim umit 10 kredi yuklermisin


  2. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : Son ayak

    2/ve 8 için bişey söylermisin


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : fıratyılmaz

    LOLAN GÜZELİ nin son iki yarışını hiç beğenmedim. Uzayan mesafe aleyhine olduğu için de eledim.. ŞEPŞEKER'i grup sert ve gidişat aleyhine diye tutmuyorum..


  4. Yazan : agresivo

    Başlık : form durumu ve favoriler

    ümit,seni siteyi açtığın günden hatta daha öncesinden takip ederim,sende beni tanırsın,bir eleştiri yapmak istiyor ve bunu bilerek bugünkü tekin nizipfırtınası koşusundan önce yazıyorum.bu at bugün gelir veya gelmez ama sana yakışan bu tip teklerdir.ne zaman bunalsan veya tatili olmayan bu işte tek başına mücadele versende 100 puanlı atlar ile analiz ve tahmin yapmak sana yakışmıyor.o atlar zaten heryerde tek ve genelde kazanamazlar.bunaldığın veya adapte olamadığın günlerde bunu belirtirsen daha iyi olur.evet son olarak bu kadar sene seni takip edip güvendiğimize göre senin bu işi bildiğine olan güvenimiz tam demektir,ama senin kadar olmasada bu işten anlayan bir abin olarak yazdığın analize baktığım anda hakkını verdinmi vermedinmi anlıyorum.ricam eskisi gibi favorilerden uzak durarak analizlerine devam et,yazmak isteyen zaten favorileri yazar.başarılar ve kendini yarışlara iyi vermen dileği ile.


  5. Yazan : agresivo

    Başlık : işte bundan bahsediyorum

    işte sana yakışan ve çıtayı tuttuğun yere yakışan bir tek,koşudan önce yazmıştım gelemesede önemli değildi ama kazandı,tebrikler kardeşim


  6. Yazan : Rosicky

    Başlık : Analiz

    Herkes dükkanı kapatsın bize Ümit Gürgan yeter tutsun tutmasın hiç önemli değil enfes yarış anlatımı ve analizi hem Nizip için hemde Behram için yürekten ve gönülden tebrikler.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.