KOCAELİ TAHMİNLERİM

 
 
COMO ESTAS: İlk ayakta kazanmaya yakın gördüğüm, alternatif banko olarak önereceğim isim 9 numaralı COMO ESTAS isimli safkan olacak.
Bu safkan buradaki yarışlarında hep iyi performanslar sergiledi.
Bugün lehine koşu temposunu bulan bu safkan, uygun sıkletinin verdiği avantajla bence kazanmaya çok ama çok yakın.
COMO ESTAS ile ilk ayakta riske girebilir.
PERSIAN PRINCE' in liderliği alacağı koşuda eğer COMITMENT MAXBUEANO ve ÇAVDARLI üçlüsü düzlüğe gelmeden öne hamle yapacaklardır.
Eğer COMO ESTAS beklediğim yarışı yapamaz ise diğer sprinter 6 numaralı OVERTRHROWN devreye gireceği için geniş oyunumda bu isme de bir çarpı attım...
 
 
POLPENAZZE: Günün ikinci ayağındaki maiden koşuda burada katıldığı tek yarışı bugünkü rakipler yanında kazanmaya yetecek kadar iyi olan 5 numaralı POLPENAZZE isimli safkanı banko olarak önereceğim.
En ciddi rakipleri dişi isimler. Bir diğer rakip olabilecek isim olan BEYOND THE EPOCH isimli safkanı da POLPENAZZE uzak farkla geride bıraktı.
Formda jokeyiyle uygun grubu bulan POLPENAZZE kazanarak maidena veda eden isim olur diyor, bu safkanı uygun rakipler yanında günün bankosu olarak öneriyorum...
 
 
GÜÇLÜBEY EFENDİSİ - SERASKER: Dördüncü ayakta 2 ismi ayırmadım.
1 numaralı GÜÇLÜBEY EFENDİSİ son yarış performanslarına göre haklı favoridir. Ancak bugün stilinde rakipler onun kendi yarışını yapmasına engel olabilirler. Bu nedenle GÜÇLÜBEY EFENDİSİ benim yalnızca favori önereceğim isim olacak.
6 numaralı SERASKER ise ön grup bekelmesi de yapabiliyor. Zaten bugün kaçmaya çalışması bence hatalı taktik olur. M.Çiçek iyi bir bekleme yarışı yaptırırsa, SERASKER düzlük boyunca devam ettireceği ataklar ile günün ağır favorisini geride bırakabilir...
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,,6
2.AYAK:5
3.AYAK:2,1,8,7,4,9
4.AYAK:1,6
5.AYAK:2,3,4,5
6.AYAK:13,14,2,5,11,15,1,8,3

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.