KOCAELİ TAHMİNLERİM

 
 
 
Yedili plasenin birinci ayağında 4 numaralı DADY COOL tutuyorum..
Farkındayım şablon fiyatı limiti aştı. Ancak biliyorsunuz oyun bulduğumuzda ilk atlarımız kazanıyor..
Şablonu aynen değerlendiremeyecek olanlar, 17:30 gibi eklenecek yorumları mutlaka okusunlar. Zira yorumlara göre rahatlıkla 10 - 20 TL arası oyun kurgulayabilirsiniz..

 

 

 

MALERBA GADDARA: Altılının birinci ayağında 7 numaralı MALERBA ve 3 numaralı GADDARA ikilisini tutuyorum..

Bir önceki koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen MALERBA'nın performansını beğenmiş, takip listeme almıştım. Ancak son yarışında ne olduysa bu ata biraz geri planda şans verdim. 3.600 TL veren altılıyı bulduğumuz o gün MALERBA arka sıralarda yazdığımız tek isimdi. Altılıyı doğru tahmin etmemize rağmen aslında takip atımı daha ön sıralarda vermem lazım diye kendime epey kızmştım..

Bugünkü yarışta mesafe MALERBA'nın lehine döndü. Aleyhine olan uzun mesafede bile kazanan MALERBA ne kadar formda olduğunu göstermişken lehine gidişat ve mesafesinde ilk şansı sonuna kadar hak ediyor..

GADDARA ise uzun aradan sonra iyi bir geri dönüşe imza attı. Belki aradan sonra kazanamadı ama hep kazanmış kadar iyi yarışlar yaptı..

Ataklarında geciktiği için son veremeyen GADDARA bugün yine lehine gidişatta start alacak..

BABADÖKER ve DAYI MEVLÜT ikilisi başta olmak üzere JIMFED ile RED REBEL koşuyu oldukça hızlandıracaklar..

GADDARA bu sefer ataklarında gecikmez ise öldürücü sprintiyle açılışı yapar..

Açıkçası MALERBA ve GADDARA dışında tuttuğum başka bir isim yok. Şablonu ufaltacaklar ilk ayağı 2 isimle geçebilirler..

Ben ise tekime inandığım dolayısıyla altılıyı kaçırmak istemediğim için ilk ayakta çok ata şans vereceğim..

1 numaralı DARK BOY 5 numaralı TORO TORO 6 numaralı BABADÖKER ve 2 numaralı RED REBEL diğer şans vereceğim isimler...

 

 

 

 

TLOS: Hafta sonu İstanbul altılısını bulmadan önce hafta içi programlarından oldukça umutluyum notunu düşmüştüm..

Dün ilk inandığım tekim YIRTLAZ kolay kazandı. Bugünde ikinci güvendiğim tekim koşacak. İkinci ayakta start alacak 6 numaralı TLOS..

Benim analizime göre bu yarış 2 atla yüzde 80 kapanıyor. Kalabalık bir yarış olmasına rağmen bankom TLOS ve bana göre tek ciddi rakibi SHAHBANDAR ikilisinden birisi bu ayağın kazananı olacak..

Ben tercihimi TLOS'dan yana kullanacağım çünkü; SHAHBANDAR 2-3 yarıştır geriye gitti. Ayrıca beraber start aldıklarında TLOS rakibini kolay ayırmıştı..

Bugünkü koşuda doğru düzgün kaçak atın olmaması en çok yine TLOS ve SHAHBANDAR ikilisinin işine yarayacak..

SHAHBANDAR adaptasyonu çok iyi olmayan sürekli teşvik isteyen bir safkan. TLOS tam tersi, adaptasyonu gayet iyi ve kolay tempoda yarışa tutunabiliyor..

Ayrıca TLOS en içten yarışa başlayacak Bence ağır tempoda başlayacak yarışta kulvar çok büyük avantaj..

Bu veriler ışığında TLOS'un koşudaki en iyi yeri alacağını ve düzlüğe çıkmadan hemen önce temposunu arttırarak yeterli avansı alacağını düşünüyorum..

Düzlüğün başlarında önde ve sermayeli olacak TLOS'a rakipleri bence hakim olamaz..

Özcan'ın yoğun teşviklerine cevap vererek fotoya uzanmasını beklediğim TLOS rakipsiz bankom...

 

 

 

 

MISTER POINT: Son yarışında kısa vade atlarına kafa tutan 6 numaralı MISTER POINT bugün maiden koşuda çok daha uygun rakipler arasında start alacak..

Orjin ve ayak yapısı olarak kum piste yatkın olduğuna inandığım MISTER POINT, asla uzun süre maiden kalacak bir tay değil. Hatta iyi ellerde en az kısa vade koşularda boy gösterecek yetenek ve kumaşa fazlasıyla sahip..

Aracı ekürisinden sonra yeni sahiplerindeki ilk yarışında gayet iyi performans sergileyen bu isim, kum pisti yaparsa uygun rakipleri rahatlıkla geride bırakabilir..

İkinci ayağa güvenmeyenler ile şablon fiyatını aşağıya indirmek isteyenler için MISTER POINT ideal bir banko adayıdır..

İlk yarışında temposunun üzerine çıktığı için 2. kalan 1 numaralı AĞA BATUR ile kısa sprinte sahip olduğu için ideal mesafesi 1200 metre olan numaralı HARPUTLU LADY sağlam kuponlarda bulunması gerekenler..

Şablona illa bir ayakta ilave yapacağım diyenler, bu ayakta süratli isim 3 numaralı FIGHT FOR HONOR değerlendirebilirler...

 

 

 

EMİRSOY: Günün kapanış ayağında oldukça zor yarış karakterine sahip olmasına rağmen 9 numaralı EMİRSOY'un kazanmaya en yakın isim olduğunu düşünüyorum..

Teşvik ve kamçıdan nefret eden EMİRSOY'dan azami performans almak istiyorsanız, bu isme oldukça nazik davranmanız şart. H.Çizik maalesef bu tanıma uyan bir jokey değil. Zaten EMİRSOY'u tek yazmayı düşünmeme sebeplerimin en başında Hışman geliyor..

Teşvik ve gayret konusunda çok beğendiğim Hışman'ı nazik davranılması gereken safkanların üzerinde görünce o safkan soğuyorum..

Olur da beni mahcup eder, EMİRSOY'un gücünü idare kullanırsa, EMİRSOY seri düzlük sprintiyle kapanışı yapar..

EMİRSOY bir diğer banko adayım..

 

Stili rakipleri olan GEDİZKAYA LİVACAN ikilisinden etkilenmez ise 4 numaralı UZUN BEY lehine dönen mesafesinde yine bitirebilir..

Sert gruptaki son yarış performansı gayet iyi olan 7 numaralı ERENBİLGE ile bu aralar eli kulağında olan boş sıkletiyle etkili koşmasını beklediğim 12 numaralı KILIÇSOY son ayağın olmazsa olmazlarıdır...

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,3,,1,5,6,2
2.AYAK:6
3.AYAK:5,4,3,1,9,7,8
4.AYAK:6,,1,8
5.AYAK:2,9,5,4,7
6.AYAK:9,,4,7,12
  1. Yazan : Bettikli

    Başlık : Bettikli

    Oyunu küçültemedim oldu gibi oynadım ümit bu..şans bizden yana olsun...


  2. Yazan : zenart

    Başlık : Kocaeli

    Tebrik ederim.. 😊 3. Ayakta 1 numarayı yazmadım :(((


  3. Yazan : samsam

    Başlık : istanbul

    bekliyoruz


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.