İSTANBUL TAHMİNLERİM

 
 
Dünkü Kocaeli altılısına çok ama çok yazık oldu. Neredeyse her ayağı ilk sıradan önermişken o 25 binin haneye yazılması gerekirdi. Maalesef kurgu hatasından dolayı beşte kaldık. Özellikle BABA FAHRETTİN ile fark yarattık ancak olmadı.
Bu aralar güzel bir ikramiyeye ihtiyacımız var. Bugün İstanbul olur mu bilmem ama en geç bu hafta sonuna kadar olursa iyi olur;)
 
 
NOX ATRA - LOVER SPIRIT: İkinci ayaktaki maiden koşuda 2 takip atıp bir arada start alıyor.
4 numaralı NOX ATRA aradan sonra iki yarış gördü ve en son koşusunda artık iyi duruma geldiğini gösterdi. Bugün çim pistte denk rakipler yanında bence en şanslı isimdir.
3 numaralı LOVER SPIRIT' in için ilk altılıya tahmin vermiştim. O gün beni mahcup etti. Hiçbir yerde işlemedi. Bugün çok daha etkili koşacağı çim piste çıkacak LOVER SPIRIT unutulduğu koşuda ciddi bir sürprize imza atabilir, ihmal edilmesin...
 
 
DENİZEFE: Günün dördüncü ayağında macera aramaya gerek yok. 2 numaralı DENİZEFE çok iyi durumda ve bu safkanın koşu temposu lehine gelişecek.
Bu şartlar altında çok çok eksik koşmadığı sürece DENİZEFE' nin çıkıp bitirmesi normal sonuç olacaktır. DENİZEFE günün en sağlam bankosudur...
 

 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,7,11,5,3
2.AYAK:4,3,,5,6,11,7
3.AYAK:3,1,5
4.AYAK:2
5.AYAK:5,3,4,,2,6
6.AYAK:6,1,10,12
  1. Yazan : Genco76

    Başlık : Tbrkler

    Sayenizde dün 120 bin TL ikililerden para aldım çok tşkler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.