İSTANBUL TAHMİNLERİM

 
 
 
YEŞİLPINAR: Günün üçüncü ayağında 4 numaralı YEŞİLPINAR en fazla tuttuğum isim.
Daha fazla çim koşan YEŞİLPINAR' ın şahsen sentetik piste daha yatkın olduğunu düşünüyorum.
Kocakaya' nın da biniyor olması isabet olmuş. Sonlarda yapacağı seri sprintiyle kazanmaya yakın görünen YEŞİLPINAR alternatif bankomdur...
 
 
ANADOLUEZGİSİ: Günün dördüncü ayağında da tekrar etkili koştuğu sentetik piste çıkacak 5 numaralı ANADOLU EZGİSİ benim net favorimdir.
BRAVE HORSE ile BLACK AMBER ikilisine daha baskın çıkıp tempoyu beklediğim gibi kendisi belirler ise ANADOLU EZGİSİ erkek rakiplere şans tanımadan fotoyu bulabilir.
Bir diğer banko adayım da ANADOLU EZGİSİ' dir...
 
 
DAME TIME TARMATEBEBİ: Beşinci ayak da 2 ismi ayırmadım.
9 numaralı DAME TIME önceki yarışını uygun grubu geride bırakırken pek de zorlanmadı. Daha sonra Anafartalar Koşusu performansı tabela dışı kalsa bile bence fena değildi.
Bugün daha denk rakipler arasında start alacak.
Liderliği alacak veya gitmek isteyecek ismin arkasında konumlanacak DAME TIME sıklet ve gidişat avantajına sahip olduğu koşunun bana göre en şanslı ismidir.
Diğer şans vereceğim 4 numaralı TARMATEBEBİ üst gruplarda start aldığı yarışlar sonrası deyim yerindeyse '' çöplüğüne geri döndü''
Çok gerilerde yer tutmaz, kendi yarışını yaparsa, sonlarda DAME TIME' ı avlayabilir...
 
 
GÖKALAN: Son ayaktaki maiden yarışta en ciddi rakibi olan TORHAN TAY' a göre daha fazla avantajı bulunan 6 numaralı GÖKALAN risk alarak banko önereceğim isim olacak.
Özellikle çim pistte iyi yarışlar yapmasını bekliyorum bu safkanın. 
Bugün kendisine rakip olabilecek tek isim TORHAN TAY' a göre sıklet, kulvar ve gidişat avantajlarını elinde bulunduruyor.
Abiş hemen ön grubun arkasına konumlandırırsa ki bence öyle yapacak, düzlükten sonra GÖKALAN' ın öne çıkmasını, kalan metrelerde TORHAN TAY' a direnerek kazanan olmasını bekliyorum.
GÖKALAN kurgumun bankosudur...
 
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:10,7,11,8,9,5,2,4
2.AYAK:9,3,2,4,6,5
3.AYAK:4,,3,2,1
4.AYAK:5,,1,2,3
5.AYAK:9,4
6.AYAK:6
  1. Yazan : buglem

    Başlık : Buglem

    Emeğine saglik tebrikler kardeşim


  2. Yazan : Alialikdkdk

    Başlık : Istanbul

    Tebrikler Umit bey


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.