BURSA TAHMİNLERİM

 
 
Bursa' da çoğu zaman olduğu gibi yine zorlu bir program bizleri bekliyor. İnce eleyip sık dokudum yine de şablon en fazla bu kadar küçüldü. Böyle programlarda doğru tek ve doğru şablon dışında şansa da ihityacınız olabiliyor.
Esas hedefim ise İstanbul programıdır. Bursa programını benim gibi zorlu görenler, hiç düşünmeden İstanbul programına odaklansılar derim...
 
 
 
CANHAY: Altılı ganyanın üçüncü ayağında risk aldım. Burada banko önereceğim isim 3 numaralı CANHAY isimli safkan olacak.
En son burada uzun mesafede katıldığı yarışı kazanırken CANHAY' In performansını çok beğenmiştim.
Sonrasında İzmir kum pistinde beklenen yarışı yapamadı. En son çim yarışı ise hiç ölçü değil. Bana göre CANHAY' ın çim ile uzaktan yakından alakası yok.
Bugün tekrar kazandığ Bursa pistine dönüyor ve şartlar bence lehine.
DERYADİL çıkacak temposunu kuracaktır. HANIM SULTAN KARAVAŞ BAYELMAS AYŞİN HANIM KIRALP ve LİZARDON gibi isimler ise düzlüğe gelmeden öne gelmek için hamle yapacak safkanlar.
Belli bir yerden sonra hızlanacak koşuda beğendiğim binicisi idaresinde sabırlı bir bekleme yarışı yapacak CANHAY' ın sonlarda güçlü sprintiyle gelip bir şekilde kendisini fotoya atacağına inanıyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,6,4,2,7,8
2.AYAK:13,15,17,10
3.AYAK:3
4.AYAK:2,1,5
5.AYAK:2,5,7,1,6,4
6.AYAK:6,10,4

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.