BURSA TAHMİNLERİM

 
 
 

 

 
 
MİRANGÜL BAGÜRGÜZELİ: Altılının birinci ayağında sadece 2 isme şans vererek risk alacağım..
BAGÜRGÜZELİ başta olmak üzere KIRMIZI ELMAS FAROKIZ ve PRINCESS ŞEYMA yarışı süratlendirecek ayaklarına seri isimler..
Bir önceki koşusunda bugünde rakibi olan SENSU'yu koşuyu kötü yerlerde takip etmesine rağmen düzlük spritiyle geride bırakırken gayet iyi performans sergileyen 1 numaralı MİRANGÜL, gidişat avantajı nedeniyle favorim..
4 numaralı BAGÜRGÜZELİ ise gruptaki en iyi performansa sahip isim. Ön tarafta temposunu zorlayacak rakipleri olsa da BAGÜRGÜZELİ bu rakiplerinin preslerinden etkilenmeden düzlüğe gelebilir. Şayet öyle olursa, doğru düzgün sprinter olmadığı için BAGÜRGÜZELİ aleyhine gidişata rağmen uygun grubu geride bırakarak kazanması başarısı gösterir..
SENSU'yu kazanma konusunda ciddi sıkıntısı olduğu için eledim. Diğer elediğim FAROKIZ ise tam bir kapalı kutu. Bu safkan için bundan önceki yarış performansları hariç olumsuz birşey diyemem. Galoplarında iyi dereceler çıkartan, kum pistte farklı koşma ihtimali bulunan FAROKIZ'ı çok daha geniş kurgu yapanlar değerlendirmeye alabilirler...
 
 
 
 

 

LAST PRINCESS - ALESSANDRA - ARPELLO - ALFA KIZI: Günün ikinci ayağında 4 isme şans vereceğim..
RABİ HANIM'ın kilosu arttı. Aynı zamanda gidişatta lehine gelişmeyecek.. YASMİN bazen startta kalıyor. Kalmadığı yarışlarda da tempo istiyor. YASMİN'i de olası koşu temposundan dolayı tutmuyorum.. 
Şans vereceğim isimlerden favorim 7 numaralı LAST PRINCESS olacak. Belkide grubun en güçsüz en dirençsiz isimlerinden biri ama koşuda doğru düzgün kaçak atın olmaması yarışı önlerde kabul edecek LAST PRINCESS için büyük avantaj. Müsait sıkletiyle lehine gidişatta start alacak LAST PRINCESS'e dikkat!!!
3 numaralı ALESSANDRA ise oldukça güçlü ve mücadeleci bir safkan. Bu safkanın kazanabilmesi için düzlüğe yakın binicisinin teşviğe başlaması, ALESSANDRA'nın gücünü aldırmaya çalışması lazım. F.Yüksel bu tarz biniş yaparsa, ALESSANDRA güçlü yapısıyla rakiplerine geçit vermeyebilir..
2 numaralı ARPELLO tam da bu zamanların atı. Bir ara kayboluyor ve geri döndüğünde yarış gördükten sonra iyi koşmaya başlıyor. Yarışlar görerek toparlanmaya başlayan ARPELLO'ya dişine göre grupta start alacağı için mutlaka şans vermek gerek..
4 numaralı ALFA KIZI diğer önerdiğim 3 ismin aksine sprinter özelliğe sahip. Kaçak bir at olmadığı için geri plana attığım ALFA KIZI, startta fazlaca oyalanmaz, koşu temposu da lehine gelişirse, bu rakipleri geride bırakabilir...
 
 
 
 
 

 

VILLAGE HOOF: Normalde 4. ayakta start alması gereken 4 numaralı VILLAGE HOOF üçüncü ayakta bir alt grup atlarının yanında start alıyor..
Bir önceki yarışını aleyhine gidişata rağmen güçlü düzlük sprintiyle kazanan bu isim, son yarışında yine gidişat lehine gelişmediği için 200 metre kısalan mesafede ikincilikle yetindi. Mesafe son yarışında 100 metre daha olsa bir sonraki koşuda start alan ÇILDIR GÖLÜ'nü geride bırakırmış..
Bugün 10 kg artan sıkletiyle start alacak olsa bile yarıştaki seri isimler adeta VILLAGE HOOF için koşacaklar diyebilirim. Özellikle FIGHT FOR HONOR GREAT ATTACK ikilisinin ölüm temposunda başlayacağı yarışta VILLAGE HOOF'un son 200'den sonra kanatlanmasını, kuvvetli ataklarıyla kazanacağını düşünüyorum..
Lehine gidişatta bitirici sprintiyle kazanmasını beklediğim VILLAGE HOOF rakipsiz bankom...
 
 
 
    
 

 

ÇILDIR GÖLÜ HASKAYA (REKUVA): Altılı ganyanın dördüncü ayağında 3 isme şans vereceğim..
Öncelikle 4 numaralı ÇILDIR GÖLÜ ve 1 numaralı HASKAYA diyorum..
ÇILDIR GÖLÜ son koşusunda önde boş kalmış ve bugünkü rakibi HASKAYA'yı yanına sokmadan çıktığı gibi bitirmişti. Bugün yine boş kalacak ancak 200 metre uzayan mesafe HASKAYA'nın lehine. T.Yıldız önlemini alır ve düzlüğe ÇILDIR GÖLÜ'ne fazlaca avans vermeden çıkartırsa, HASKAYA rakibi ÇILDIR GÖLÜ'den rövanşı alabilir.. Tabi sıkleti azalan ÇILDIR GÖLÜ aynı yarışı yaparsa HASKAYA yine çaresiz kalabilir..
Bu ikili yeterli gibi görünse de ön tarafta erken kapışma olması halinde 3 numaralı REKUVA'ya da gün doğabilir..
ÇILDIR GÖLÜ ile HASKAYA önceliğim olsa da REKUVA'yı da yazarak rahat bir yarış izlemekten yanayım...

 

 

 
6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.365.366 t dir.
6'lı ganyan 266,30 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 20:15)
1 4 - BAGÜRGÜZELİ 1.29.92 1,50 4
2 4 - ALFA KIZI 1.57.03 4,55 3
3 4 - VILLAGE HOOF 1.13.70 1,60 4
4 1 - HASKAYA 1.26.59 1,70 4
5 5 - (1)AKALP - (BOMBACAN) 1.19.84 1,75 5
6 2 - BABA MUTLU 1.22.08 8,25 8
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,4
2.AYAK:7,3,4,2
3.AYAK:4
4.AYAK:4,1,,3
5.AYAK:6,5,7,2,4,8,3
6.AYAK:1,7,8,11,2,4,6,9
  1. Yazan : dorlion

    Başlık : Tebrıkler

    Handıkaplar sıfırlandı bu ara buyuk ıkramıye beklenmez sanırım emegıne saglık basarılar


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.