ANKARA TAHMİNLERİM - 1. VE 2. ALTILI - ₺541,20

 
 
 

 

 

 

MADE IN FOÇA: Üçüncü koşuda start alacak ekürisi hariç gruptaki tek 3 yaşlı isim olan  4 numaralı MADE IN FOÇA birinci altılı kurgumun bankosu olacak..

Her yarışı bir öncekine göre daha iyi olan MADE IN FOÇA son startında genç kuşağın başarılı isimleri HAFO ve PERSISTANCE gibi rakipleri yanına yaklaştırmadan kazanmayı başardı.

Bugün yaşça büyük rakiplerle koşacak ancak rakipleri kendi kalitesinden çok uzaktalar. Bunun dışında FOÇA'nın ciddi sıklet avantajı var..

FANTASTIC LERO ve THEWORLDISMINE ikilisi genellikle ön tarafta gidiyorlar. MADE IN FOÇA bu iki rakibine göre konum belirler, düzlüğe yıpranmadan çıkarsa, formda jokeyiyle rakiplerine geçit vermez..

MADE IN FOÇA alakası olmadığı rakipler yanında tereddütsüz bankom...

 

 

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 732.794 t dir.
6'lı ganyan 541,20 t vermiştir.
1. 6'lı Ganyan AGF Tablosu
1 6 / 3 NIGHT FALL / BRAVE COLLEEN 1.18.48 1,75 3,6
2 5 - DUBLIN 1.36.24 3,40 3
3 4 / 5 MADE IN FOÇA / CHEHALIS 1.56.54 1,10 4,5
4 7 - PASTOR 1.57.13 3,00 1
5 7 - BAŞPEHLİVAN 1.30.88 9,90 4
6 1 - MONTANA 2.17.32 2,10 4

 

 

 

 

1. ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,3,1,2,9
2.AYAK:5,3,2
3.AYAK:4
4.AYAK:4,1,7,3,9,2
5.AYAK:5/8,3,4,1,7
6.AYAK:4,1,2,5

 

 

 

 

 

LORD: İlk altılının başka bir ayağında sağlam bankom olduğu için 5 numaralı LORD'u ilk altılı da yıktım. İkinci altılı da güvendiğim bir banko bulamadığım için oyunu LORD üzerine kurmaya karar verdim..

Öncelikle şunu söyleyeyim, LORD son zamanlarda kazanamamış olmasına rağmen oldukça formda. Son yarışı ölçü değil zira Kocaeli pistinde birbirinden seri ve kaliteli isimler arasında start almıştı. Ondan önce kendisi için uzun sayılacak mesafede BOZTEPEBEYİ'ne geçilirken bugünkü rakiplerinden YOLDAŞ'ı yanına yaklaştırmada. Bir önceki yarışında da KIZILTUĞ'a geçildi ama ikinciliği bile başarıydı..

Bugün lehine dönen mesafede kantarmasını sevdiği A.Çelik idaresinde start alacak..

Starttan genellikle çok iyi çıkış yapan LORD bugünde aynı serilikte yarışa başlarsa, kendisinin iç kulvarından koşuya başlayacak OVA YOLDAŞAĞA ve AKUSTİK gibi stili rakipleri 2.3.4 gitmeye mecbur bırakacaktır..

Düzlüğe çıkılırken bir anda arttıracak LORD'un alacağı avansla sprinter rakipleri güçlerini alana kadar fotoyu bulmasını bekliyor, LORD'u ikinci altılı kurgum da rakipsiz banko olarak öneriyorum...

 

 

   

CİVANIM: 4 numaralı CİVANIM günün ağır favorisi konumunda. Şansını inkar etmiyorum ama ben kısa sprinter CİVANIM'a uzun mesafede hayatı boyunca güvenmem. Tuta tuta kazandı kazandı, yoksa iş mücadeleye kalırsa, CİVANIM'ı tek yazanlara geçmiş olsun..

1 numaralı MONTANA başta olmak üzere 2 numaralı BECERİKLİHAN ve bugün çok ters yarış beklediğim 5 numaralı LITTLE KING rakipleridir...

 

 

    

TURBOCU HÜRADAM: Altılı ganyanın dördüncü ayağında bir kaçak birde sprinter toplamda 2 isme şans vereceğim..

4 numaralı TURBOCU sadece bir önceki yarışında kazanabildi ancak formunun bana göre zirvesinde. Stili rakipler ve dezavantajlı sıkletine her yarışta birincilik mücadelesinin içinde yer alan TURBOCU, bugünkü koşuda ÖZYEL ve BİNBİR ikilisinden fazlaca etkilenmeyeceği için kazanmaya çok ama çok yakın..

Diğer şans vereceğim 3 numaralı HÜRADAM ise kendisinden beklenileni her zaman veriyor. En son handikap 17 yarışı kolay kazanan HÜRADAM'ın bir önceki grup yarışı tabi ki ölçü alınmaz. Son startında ağır sıkletine rağmen ikinciliği gayet başarılı olan HÜRADAM, bugünkü yarışın süratli geçmesi durumunda sonlarda yapacağı sprintiyle söz sahibi olacaktır...

 

 

 

 

2. ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,1,7,3,9,2/5
2.AYAK:5
3.AYAK:4,1,2,5
4.AYAK:4,3
5.AYAK:9,5,3,6,7,4
6.AYAK:1,6,2,3,5,8,9
  1. Yazan : iskender62

    Başlık : Aylık durum

    Ortalama aylık 5000 liralık oyun veriyorsunuz bizler bu oyunları bire bir oynasak zarar etmemek adına aylık 5000 liralık oyun bulmamız gerekiyor burada bence çok ciddi bir sıkıntı var.


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : iskender62

    Sitemize üye olan birçok kişi ufak kuponlarla müşterek bahislere katılıyor. Bir kısmı da büyük altılılar yapıyor. Benim buradaki amacım sizlere altılı kurmanızda yardımcı olmak. Kurguyu tam olarak hiçbir zaman esas almayın. Zaten altlı bulduğumuz zaman dikkat edin, en son sıradan önerdiğimiz atlar değil, ön sıralardan şans verdiğimiz atlarla oyun buluyoruz. Yani ufak kurgular da bu altılılardan nasipleniyor. Önemli olan doğru kurgu. Yoksa ben burada 10 tl ye de şablon verebilirim. O sorun değil. Ancak oyun kurgusunun geniş halini görmeniz bence çok daha faydalı. Eğer maddi açıdan sıkıntı yaşıyorsanız, program seçin ya da çok daha ekonomik altılı yapın derim. Bol şanslar..


  3. Yazan : karakartal

    Başlık : 1 altili..

    1.Altili Bicilmis Kaftandi Emeklerine Saglik Ustam Superdi Tebrik ederim..


  4. Yazan : Afsiz

    Başlık : Tahminleri neden göremiyorum

    Tahmin


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.