ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 

Son günlerde yine tavan yapan ödünç kredi isteme olayını bu hafta sonu itibarıyla kesin olarak sonlandırıyorum. Kimse kusura bakmasın ve alınmasın. Banada mı kredi yük hiç demesin!!

Ben 20- 50-100 TL için kimseyle kötü olmak istemiyorum. Sebebi her ne olursa olsun sizlerden ricam ödünç kredi istememeniz.. 

Yaşadığım aşırı stres, iş yoğunluğu ve baskı-lar yetmezmiş gibi bunun gibi basit işlerle ayrıyetten uğraşmak istemiyorum..

Umarım derdimi kısa cümlelerle anlatabilmişimdir..

Birinci altılı için tahmin olmayacak..

 

 

 

 

 

ŞUBARTAY: Altılı ganyanın başlangıç ayağında en çok 6 numaralı ŞUBARTAY tutuyorum..

Son koşusunda ÇAKMAKŞAH yüksek tempoda kaçtığı için ŞUBARTAY aleyhine gidişatta bugünkü rakibi olan ATLAS ÇİÇEĞİ'ne direnemeyerek ikincilikle yetindi..

Eğer bugün stili rakibi BÜYÜK ADAM'a temposunu kabul ettirebilirse, ŞUBARTAY düzlük boyu direnerek sprinter rakiplerine geçit vermeyerek kazanmayı başarabilir...

Düzlük boyu sprint atabilen son derece güçlü sprinter 8 numaralı ZEKİ DAYI koşu temposu lehine gelişirse son yarışında olduğu gibi seri sprintiyle devreye girecek 2 numaralı ATLAS ÇİÇEĞİ güç ve potansiyelini şu ana kadar gösteremese bile her an patlama yapacak durumda olan 4 numaralı ER MEYDANI son yarışını çok temiz kazanırken formda olduğunu gösteren 7 numaralı YARAMAZ ile son yarışını ölçü almadığım bugün çok daha iyi performans sergilemesini beklediğim 5 numaralı GÖLGEYELE diğer birincilik şansı bulunan isimler...

 

   

AKARNEJAT: Bir süredir 1 numaralı AKARNEJAT'ı kolluyorum. Bir türlü kazanamamış olması tamamen istediği şartları bulamamasıyla alakalı..

Son yarışlarını sürekli tabela diplerinde bitiren bu isim, süratli isimler AGAH TURBOCU GÖRÜNMEZ ve ASİL RÜZGAR'ın hızlandıracağı koşuyu seri düzlük sprintiyle kazanabilir..

Koşu temposundan ötürü diğer şans vereceğim isimler de boş kilolu sprinter isimler olacak..

7 numaralı ŞEHLEVENT 9 numaralı BAYÇINAR 10 numaralı CABBARREİS ve 6 numaralı İDEALİST yazarak ikinci ayağı geçeceğim..

Bu ayağı yeterli bulmayanlar AGAH ve TURBOCU'ya şans verebilirler...

 

 

ÖMER IMY HEART: Ankara Kalesi Koşusunda favorim grubun en genç ismi olan şu ana kadar bu pistte geçilmeyen 11 numaralı ÖMER IN MY HEART olacak..

Evet yarış hayatının en önemli sınavını verecek bunun farkındayım. Ancak rakipleri ciddi anlamda yıprandılar. ÖMER IN MY HEART seri isim GOOD CURRY'nin gölgesi olacak ve düzlüğe çıkıldığında kendisini gösterecek. GOOD CURRY özellikle GLOIN ve GOLD FOOT tarafından prese maruz kalacak. ÖMER IN MY HEART bu kapışmadan faydalanarak gençlik ateşiyle bu önemli koşuyu kazanabilir..

Yaşadığı sıkıntı ve stili rakiplere rağmen 5 numaralı GOOD CURRY yazmadan olmaz.. Lehine gidişatta sonlarda kuvvetli gelecek 2 numaralı COOGER ile bu yarışa kusursuz hazırlanan yine lehine gidişatta etkili son verebilen 8 numaralı KINOWA birincilik şansı bulunan diğer isimler...

 

 

PEARL GEM: Eğer son ayakta geçilmeyeceğine inandığım bankom olmasaydı, beşinci ayakta start alacak 9 numaralı PEARL GEM ile risk alabilirdim..

Yarışta doğru düzgün bitirici bir sprinter yok. MONTEVERDE sprinter ama ilk defa böyle bir grupta start alacığı için ne koşacağını bilemiyorum..

AFTER DEAD MC GREGOR KIRCAALİ ve ALBUSE yarışı önlerde kabul edecek isimler. Baştan olmasa bile düzlüğe gelmeden koşu hızlanacak diye ön görüyorum..

Grubu gerilerde takip etmesini beklediğim PEARL GEM stiline uygun jokeyiyle bütünleşerek fotoyu rakiplerinden önce bulabilir..

PEARL GEM alternatif bankom..

Gidişat avantajı olan 7 numaralı MONTEVERDE ile uzunu eksik olsa da bu aralar oldukça formda bir görüntü veren 3 numaralı UNCHAINED MELODY sağlam kuponlarda bulunması gereken isimler..

AFTER DEAD'in yarış arası var. Çimi biraz eksik, sıklet ve gidişat dezavantajı olduğu içinde bu safkanı eledim...

 

 

REACTIVE: Katıldığı tüm yarışlarında sahadan ikincilikle ayrılan 7 numaralı REACTIVE, kazanma özürlüsü falan değil, sert rakiplere çarpıldığı için kazanma başarısı gösteremedi..

Bugün öylesine uygun grupta koşacak ki, Allah korusun sakatlık falan yaşamadığı müddetçe geçilmesi söz konusu bile olamaz..

Vermiş olduğu arada düzenli biçimde hazırlıklarını devam ettiren REACTIVE alakası olmadığı maidena veda eder diyor, bu safkanı tereddütsüz banko olarak öneriyorum...

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,8,2,4,7,5
2.AYAK:1,7,9,10,6
3.AYAK:11,5,2,8
4.AYAK:6,2,1,7,3,4
5.AYAK:9,,,7,3
6.AYAK:7 REACTIVE

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.