ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
Pist değişikliği olduğu için çim pist yorumları tamamen geçersizdir.. Kurgu kum piste göre güncellenmeştir... 
 
 
Şehir dışına çıkacağım için Ankara tahminlerimi erken paylaştım.. Akşam İzmir için yorum yazmaya vakit bulamayabilirim. En kötü İzmir şablonunu 17:30 gibi siteye girmiş olurum..
Ankara birinci ve ikinci altılı tahminlerim arasında ufak tefek farklılıklar var. Mesela 4.koşuda start alacak KÜÇÜK MATRA ilk altılı kurgum da var. Ayn şekilde 6.koşuda start alacak 8 numaralı LUALUA'da öyle.. Ayrıca ilk altılı da tek yazdığım ROCKET GIRL'ün ikinci altılı da yanına rakibini yazdım. Bu farklılık-lar tamamen kurgu ile alakalıdır... 
 

 

 

 

Birinci koşu; TAKIL BERİ AGAH ADİLABİ ve GEDİZKAYA gibi seri isimlerin hızlandıracağı yarışta sprinter isimlere şans vereceğim..

Önereceğim isimlerin gidişat dışında sıklet avantajları da mevcut..

8 numaralı ZAĞNOS 6 numaralı CEVHER 9 numaralı DÜŞEŞ 10 numaralı SÜRELBEY ile 7 numaralı ÜNSALMIŞ günün birinci koşusunda sırasıyla şans vereceğim isimler...

 

 

   

İkinci koşu; 2 tay hazırlık olarak diğer taylara göre çok daha hazır durumdalar..

5 numaralı HAZELEYES ve 3 numaralı MAKAKVI ikilisi idmanda göz dolduruyorlar. Zaten Özcan ve S.Kaya'nın tercihleri de bunu doğrular nitelikte..

Ben yarış içerisinde aksilik yaşamayan gününde olan bu iki isimden birinin kazanmasını bekliyorum...

 

 

      

Üçüncü koşu1 numaralı BÜYÜKTURBO ilk iki yarışını kolay kazanmıştı. Bugün 100 metre uzayan mesafe ve dezavantajlı sıkletine rağmen yine kazanan olabilir..

Mesafe uzadıkça daha iyi koşacağını düşündüğüm 4 numaralı CİBEK OĞLU ile 3 numaralı İNCİFAR ikilisi BÜYÜKTURBO'nun eksik koşması durumunda devreye girecektir...

 
 

 

BİRİNCİ ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,6
2.AYAK:5,3
3.AYAK:1,4,3
4.AYAK:2,3,1,6,10
5.AYAK:11,,12,8,9,7
6.AYAK:12,3,6,10,5,7,11 

 

 

1. 6'LI GANYAN(4,5,6/2,5,6,8/4/5,6,8/9/6) :408,25 t, 1. 5'Lİ GANYAN(2,5,6,8/4/5,6,8/9/6) :157,14 t, İKİLİ(6/10) :8,85 t, SIRALI İKİLİ(6/10) :11,60 t, ÜÇLÜ BAHİS(6/10/5) :42,36 t, PLASE(10) :2,05 t, PLASE(6) :3,25 t, PLASE İKİLİ(5/10) :14,30 t, PLASE İKİLİ(5/6) :16,90 t, PLASE İKİLİ(6/10) :7,50 t, 3. ÇİFTE(9/6) :12,00 t GÜNÜN GANYANI (6):4,20 TL

 

 

Dördüncü koşu; KÜÇÜK MATRA ve SALAMIS ikilisi koşuya sert tempoda başlayacaklar.. 

Kısa mesafeyi seven seri sprinter isimler 6 numaralı THE DAUGHTER SUN 5 numaralı MISS ELENI 3 numaralı KAİNAT 8 numaralı İREM SU ve 2 numaralı GIPSY DANGER koşunun en şanslı isimleri. İlk altılı da süratli isim 4 numaralı KÜÇÜK MATRA'ya yer açabildim. İkinci altılı da yerim olmadığı için elemek zorunda kaldım...

 

 

   

Beşinci koşu11 numaralı ROCKET GIRL şu ana kadar kum piste ağırlıklı koştu ama bana göre tam bir çim atı. Özellikle orta mesafede tempolu geçen yarışlarda ROCKET GIRL'ün çok farklı yarışlar yapacağını düşünüyorum. Bu pistte katılığı son yarışını berbat yerlerde kalmasına rağmen düzlük sprintiyle lehine çeviren ROCKET GIRL, bugünde JAMALA TOMİRİS ve DIANA gibi seri isimlerin hızlandıracağı koşuyu düzlük sprintiyle lehine çevirmeye yakın görünüyor..

ROCKET GIRL birinci altılı da rakipsiz bankom..

İkinci altılı da başka bir ayakta çok güvendiğim bir isim olması sebebiyle 8 numaralı LET HER GO'yu ROCKET GIRL'ün yanına ekliyorum..

Adalı ekürisinin atları bu sıralar farklı koşuyor. Uzun aradan sonra katıldığı yarışını fazlasıyla beğendiğim LET HER GO, ciddi rakibi ROCKET GIRL eksik koşarsa, devreye girecektir..

Burayı yeterli görmeyenler 12 numaralı TALİA HANIM ve 13 numaralı TOMİRİS ikilisini dikkate alabilirler...

 

 

 

    

Altıncı koşu; Bana göre günün en zorlu koşusu. İlk altılı da burayı deliksiz kapadım ama ikinci altılı kurgum da 8 numaralı LUALUA'yı şablon fiyatından sebep dışarıda bıraktım..

Özellikle 12 numaralı VANCOUVER'a dikkat çekmek istiyorum. İlk yarışını kolay kazanan bu isim, uzun aradan sonra çim pistte yarış gördü. Ve eksik işlerine rağmen tabelayı tamamladı..

Çok daha hazır gireceği bugünkü koşuda VANCOUVER gerçek gücünü sahaya yansıtırsa kazanan olabilir..

Rakipleri sırasıyla şablonda...

 

 

     

Yedinci koşu; İlk altılı da tek yazdığım ROCKET GIRL'ü ikinci altılı da rakipsiz tek yazmama nedenim 3 numaralı STINGING STROKES'dir..

İdmanlarında ayakları yere değmeyen bu tay, INVINCIBLE SON gibi son derece kaliteli ismin yavrusu..

İdmanlarının yarısını sahaya yansıtırsa, STINGING STROKES'in rakiplerini kolaylıkla geride bırakacağını düşünüyorum..

STINGING STROKES tereddütsüz bankom...

 

 

 

     

Sekizinci koşu; 3 isme ayrımsız şans vereceğim..

Önereceğim üçlüden en çok 1 numaralı BAHATHER tutuyorum..

Tam bir kısa ve orta mesafe atı olan BAHATHER'ın son uzun mesafeli yarışı şahaneydi. Zira eksik olduğu uzun mesafede üstelik dezavantajlı sıkletiyle üçüncü olması, benim nazarımda kazanmış kadar değerliydi..

Bugün ideal pist ve mesafesinde oldukça uygun rakipler start alacak BAHATHER, arttırdığı formuyla kazanmayı başarabilir..

BAHATHER ufak kuponlarda risk edilebilir..

5 numaralı STRIKE HARD istikrar abidesi. Ancak kazanma konusunda sıkıntılı olduğu da aşikar. STRIKE HARD'ın kazanması için idareli sürülmesi lazım. Özcan o sabrı gösterirse, STRIKE HARD'ı fotoya atabilir..

Son olarak 4 numaralı BOGDANOVIC diyorum..

Son yarışları iyi olmasa bile BOGDANAVIC hiçte boş bir at değil. İdman pistinde iyi işler çıkartan BOGDANOVIC kendi yarışını yaparsa, süprizi gerçekleştirebilir...

Açıkçası bu ayakta başka at tutmuyorum ama nedense bu ayakta BAHATHER kötü koşarsa, yatarım hissine kapıldım. Farklı ayaklarda risk alanlar özellikle bu koşuda kendi tuttukları isimleri değerlendirebilirler...

 

 

 

    

Son koşu; Günün kapanış ayağında toplam 7 isme şans vererek süpriz arayışına gittim..

TURBOKADİR KARABERK ve PİRSUSLU üçlüsünün tempoyu belirleyeceği yarışta sprinter özelliğe sahip 6 numaralı CİHANDAR ŞAH 4 numaralı APASBEY ve 2 numaralı GEÇGELANNA üçlüsüne öncelikle şans vereceğim..

Önde temposunu kurması halinde etkili olacak 7 numaralı TURBOKADİR son yarışını süpriz yaparak kazanırken favori önerdiğim formunu muhafaza eden 8 numaralı STARBİR ön tarafta bekleme yarışı yapması durumunda şansını arttıracak 1 numaralı PİRSUSLU ile uzun aradan sonra yarış gören geçen sene bu pistte ciddi başarıları bulunan 3 numaralı FIRTINA İBO şans vereceğim diğer isimler olacak...

 

 

     

 

İKİNCİ ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,3,1,6,10
2.AYAK:11,,12,8,9,7
3.AYAK:12,3,6,10,5,7,11
4.AYAK:3
5.AYAK:1,,5,4
6.AYAK:6,4,2,8
 
  1. Yazan : turgay 24

    Başlık : yarışlar kumda

    Yarıslar kumda degişiklik yapacakmisiniz kurguda.


  2. Yazan : tophaneli

    Başlık : Ümit bey şablonunu değiştiriniz

    Altılı yı yatırdım fakat şablonla alakası yok tekrar şablonumu değiştiriniz.izmire bakarken gördüm bütün oyunlar yattı.


  3. Yazan : samsam

    Başlık : son ayak

    kotu kaçtı usta


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.