ADANA TAHMİNLERİM

 
 
CHILI CHARLIE - WOLF MAN: İlk ayaktaki maiden koşuda çim pistte farklı koşmalarını beklediğim iki isme beraber şans verdim.
9 numaralı CHILI CHARLIE eksik olduğunu düşündüğüm kum pistte bile iyi yarışlar yaptı. Bugün yatkın olduğu çim piste çıkıyor. Koşuda da süratın olması lehine olacaktır.
CHILI CHARLIE lehine gidişatta bence en şanslı isim.
6 numaralı WOLF MAN yine kum pistle alakası olmayan bir isim. Tam bir çim pist atı. Eğer stili rakipleriyle inatlaşmadan düzlüğe gelirse, WOLF MAN iç start avantajıyla en az CHILI CHARLIE kadar şanslı olur...
 
 
ATABEYLİ: İkinci ayakta 4 numaralI ATABEYLİ isimli safkanı tek yazmaya karar verdim.
Bu isme rakip olabilecek ASLAN YAĞIZ' ın start problemi var. Bugün iyi çıkacağı tutmaz ise en az 5-6 boy startta oyalanacak ASLAN YAĞIZ şansını baştan yitirir.
ALTIN MAHİR' in ise stili rakipleri var. Dış starttan çıkması da aleyhine. Önde gidecek isimlerin bekleyeceği tutmaz ise ALTIN MAHİR' in hızlı başlayacak koşuda işi zor.
Bankomuz ATABEYLİ yarış gördü. Yarışı da fena değildi. Bugün hızlı başlayacak koşuda başarılı bulduğum binicisiyle rakiplerinin dezavantajları varken ATABEYLİ' nin kazanacağını düşünüyorum.
ATABEYLİ kurgumun bankosudur...
 
 
SERSERİ HAT - BLACK LION: Üçüncü ayakta 2 ismi ayırmadım.
6 numaralı SERSERİ HAT gördüğü yarışlar sonrası daha iyi duruma geldi. SIESTRA' ya göre bugünkü koşuda konum belirleyecek SERSERİ HAT düzlükten sonra hücum ederse, sprinter rakibine direnerek kazanabilir.
2 numaralı BLACK LION ise son koşusunda eksik olduğu mesafede bile şahane bir yarış yaptı. Bugün lehine mesafesinde start alacak bu isim, dışarıları dolanmadan son düzlüğe gelirse, SERSERİ HAT' ı bastırıp kazanan olabilir...
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,6
2.AYAK:4
3.AYAK:6,2
4.AYAK:5,4,7,1,2
5.AYAK:1,12,7,3,6,8
6.AYAK:11,1,2,9,7,5,4,3

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.