BURSA TAHMİNLERİM - ₺1.058,39

 

ŞANKATAN: Güç ve dayanıklılık olarak üst düzey bir safkan olmamasına rağmen özellikle koşu temposunun düşük kaldığı yarışlarda her daim etkili olabiliyor. Bugünkü koşuda da kendisinden liderliği alacak bir isim bulunmuyor. Gerçi liderliği ekstradan bir safkan çıkıp alsa da, ŞANKATAN ikincilikteki yerini alacak ve düzlüğe doğru vites değiştirecektir. 
Rakiplerine bakıyorum hemen hemen tüm isimler en geride bekleme yapmayı tercih ediyorlar.
Yamak yarışı olması da ŞANKATAN'ın avantajına olacaktır. Binicisinin teşviklerine hemen cevap veren yapısıyla rakipleri toparlanan kadar iş işten geçecektir düşüncesindeyim.
Cazip durumda olmasına rağmen ilk altının en mantıklı ve sağlam bankosu bana göre beyaz bayrak ayna yapacağını düşündüğüm ŞANKATAN'dır..
 
 
 
1. ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7
2.AYAK:3,6
3.AYAK:7,2,1,4
4.AYAK:7,5,14,13,15,1,12,6
5.AYAK:6,2,1,3
6.AYAK:8,1,7,4,14,15,11
 
 
 
 
BURCUNUR: Son koşularıyla beraber sınıf atlayan bu isim, bugünkü koşuda  geride bıraktığı benzer rakipleriyle yine uygun şartlar altında start alacak. Liderliği alarak ve koşuyu ön grupta takip ederek etkili olan BURCUNUR'u bugünkü koşuda da önlerde yıpratacak stili bir rakibi bulunmuyor. Ekürilerden bir fedai çıkar YÜKÜNGEL, ŞAHİDENİNKIZI veya SHAMU liderlik içi ısrarcı olursa BURCUNUR son koşularında olduğu gibi koşuyu 3-4 takip edecektir.
Her halükarda düzlükle beraber kolay tempoda gelecek ve öne çıkacak BURCUNUR'un bir kez daha kazanacağına inanıyor bu safkanı ikinci altının en sağlam bankosu olarak öneriyorum..
 
 
NOT: Elemek durumunda kaldığım isimler ikinci altılı da start alan RAZİYE ANA, HÜNKARIM, BEKLENTİM ve OĞLUM EMRE BEY'dir.
 
 
 

2. ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,2,1,3
2.AYAK:8,1,7,4,14,15,11
3.AYAK:7
4.AYAK:2,7,5
5.AYAK:1,2,7,3,4
6.AYAK:15,13,8,9

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : abbas375

    Başlık : tahmin

    sevgili ümit, tahminlerini biraz daha öne alma şansın var mı ? şöyleki, 1. altılı saat 13,30 da başlıyor, 1. altılı ile ilgili tahmin yapmasan dahi ben şahsen 1. altılının son 2 ayağına denk gelen tahminlerinden yararlanıyorum. Sanırım buradaki herkeste böyle yapıyor.İşte bu yüzden tahminlerini en azından yarım saat öne alırsan çok makbule geçer.yok eğer 2 altılıyada tahmin yapacaksan o zaman uygundur tahmin bildireceğin saat. saygılar.


  2. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : Lepotan

    Ümit bey sizden ricam verdiğiniz saatlere itibar ediniz . Tşk


  3. Yazan : abbas375

    Başlık : büyüksün

    Büyük adamsın vesselam, altılı üstüne senden başkasını tanımam... yalnız çok yavaşsın, hızlan biraz be abi, izmiri rica edeyim :) mümkünse hem 1. hemde 2. altılılı olsun :)


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Güven veriyorsun, işinin hakkını fazlasıyla veriyorsun

    Dün bulduğun altılı için tebrik etmeyeceğim. Daha fazla verebilirdi ama son iki ayak patlamadı. Asıl tebrik edilmesi gereken daha doğrusu dikkat çekeceğim nokta müthiş güven veriyor olmandır. Atıyorum bu ayağı geçersek buluruz, teke bakar veya bu ayak tehlikeli diye not düştüğün koşulara bakıyorum sonuçlar aynen yarış öncesi söylediğin gibi gelişiyor. Bu durumu gerçekten şaşıp kalıyorum. Programlara o kadar hakim olabilmek müthiş bir zeka ve birikim gerektirir. Sende bu işin abartısız profesörüsün. ŞANKATAN bankon için de alıştık artık diyor başkada birşey demiyorum:)


  5. Yazan : mturna1907

    Başlık : ilk ayak

    tekler ilk ayaktan geldimi tadından yenmiyor brawoo


  6. Yazan : levent35

    Başlık : Tbr

    Tbr usta


  7. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler ümit harikaydın hemen hemen her ayak yazdığın gibi sonuçlandı süpersin darısı büyük altılıların başına


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.