İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺186,14

 

Yarın Ramazan bayramı ve bayram nedeniyle bir gün yarışlara ara veriliyor. Şimdiden tüm üyelerimizin bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim..
Her özel günde olduğu gibi bayram arefesinde de yorumları tüm üyelerimiz ücretsiz görebilecektir. Tabi kredisi olan üyelerimizden de kredi düşmeyecektir..
Umarım güzel bir altılıyı hep beraber yakalayarak bayrama herkesten önce girmiş oluruz. İstanbul tahminlerim şu şekilde olacaktır;
 
 
 
Dördüncü ayak (TÜRÜTCAN): Katıldığı ilk koşusunda sentetik pistte kısa mesafede SUCCESS gibi seri bir rakibe çarpılan TÜRÜTCAN, daha sonraki maiden koşuda uygun rakiplerini kolay geride bırakmıştı. Son koşusunda ise, ileride adından sıkça söz ettireceğini gösterdiği performansıyla kanıtlamış oldu. 
SANTINO ve birçok kalite safkanı sahaya gömen BERKARAR'ı kolay mağlup eden TÜRÜTCAN, çim pistte kazanma serisini ikiye çıkardı..
Bugünkü koşuda rakiplerinden TÜRÜTCAN'a kafa tutabilecek bir isme rastlayamadım. Dolayısıyla gruptan farklı kaliteye sahip TÜRÜTCAN'ın birincilik serisine devam etmesini bekliyorum. 
TÜRÜTCAN bir aksilik yaşamadığı sürece bana göre çok sağlam bankodur...
 
Son ayak (TORNADO STRIKE): Henüz kazanamamış olmasına rağmen TORNADO STRIKE'ın kesinlikle maiden atı olduğunu düşünmüyorum. Sürekli tabela içlerinde yer almasından anlaşılacağı üzere kazanma karakteri açısından zayıf olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, safkanın ayak yapısından anladığım kadarıyla sentetik pistte çok daha farklı koşacak ve dişine göre grupta hak ettiği birinciliğe kavuşacaktır..
Yaklaşık iki aydır start almayan bu isim, sanırım son uzun mesafeli koşusunun ardından ufak bir sorun yaşadı. 2 aydır start almıyor olmasına rağmen muhteşem hazırlıklar yapan TORNADO STRIKE, bu zamana kadar start alacağı en uygun grubu bulmuş durumda. Her ne kadar dünyanın en ürkek jokeyiyle start alacak olsa da, A.Sözen'in TORNADO STRIKE ile çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum..
Kısa ama çok etkili sahip TORNADO STRIKE, erken önlere düşmez ve A.Sözen biraz sabırlı bir biniş sergilerse bana göre kazanan isim olacaktır. Sentetik pistte start alacağı ilk koşusunda banko önereceğimi kendimi söz verdim ve bu sözümü tutuyorum.  TORNADO STRIKE önereceğim ikinci bankomdur...
Çok daha geniş kupon yapan üyelerimiz, sentetik pistte yine farklı koşacağına inandığım BALASAGUN yazarak son ayağı sağlama alabilirler...
 
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında SHE IS MINE yeterli olur görüşündeyim.. Kurgumun en riskli koşusu, bana göre ilk ayaktır. Yeri olanlar veya farklı kurgu yapacak üyelerimiz, ilk ayağa tuttukları isimleri yazarak ilk ayağı daha sağlama alabilirler...
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1,10,4,6
2.AYAK:5,3,13,6,1,15,9,10,7,2,4,14
3.AYAK:6,1,2,7,5,12
4.AYAK:2
5.AYAK:15,5,1
6.AYAK:6/12

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : son dakika duyum

    Önemli bir kaynaktan aldığım bilgiye göre son ayak WIND RUNNER iyi koşacak duyumu aldım. Geniş kurgular bu safkanı da değerlendirebilirler.. (12:45)


  2. Yazan : faydo

    Başlık : 7.7 bin tl

    İstanbul altılısını 33 misli İzmir beşlisini ise 60 misli yakaladım. Altılısını ise şarjım bittiği için saniyeler kala yatıramadım o da 20 misliydi. Teşekkürler ümit bey...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.