İZMİR TAHMİNLERİM - CAZİP BANKOLAR

SOPHISTICATED: Diğer bankolarıma güvenmeseydim kesinlikle riske gireceğim safkan SOPHISTICATED olurdu. Son koşularında zorlu gruplarda sürekli iyi koşan bu isim, kazanamamasına rağmen bugünkü rakiplerine yetecek performansları fazlasıyla göstermeyi başardı.
BUSINESS MAN, BAY BARBAROSA, SENSIBLE, ALİŞKOÇ, TUHU GÜLÜ ile EMERAL MOUNTAIN gibi seri ve ön grupta yer alacak safkanlar koşu temposunu yukarıya çıkaracaktır.
Sprinter yapıya sahip SOPHISTICATED, yol bulma sorunu yaşamaz ve binicisi tarafından zamanında yürütülürse, etkili sprintiyle son sözü söylemesi normal sonuç olacaktır..
Ön grubun arkasında bekleme yapacak TUHU GÜLÜ, son koşularında eksi formundan uzak görünse de uygun grup ve lehine gidişatta ZÜMRÜT KARTAL ve ön gruptan önlem amaçlı olarak şans vereceğim SENSIBLE ile BUSINESS MAN diğer şanslı olabileceğini düşündüğüm isimlerdir...

EFENDİKAYA - ŞAH REMO - EYMEN: Cazip durumda olmasına rağmen ön plana çıkaracağım isimler EFENDİKAYA, ŞAH REMO ve EYMEN'dir. Grubun yarısından fazlası kaçarak etkili olmaya çalışacak seri isimlerdir. GÖZDEÖZLEM, ONUR, YÜNLECE YILDIZI ve ONURSOY sert tempoda koşuya başlayacak isimlerdir. GÜNDÜZHAN, EYMEN ve CAM KESTİ'de ön gruba yakın koşacaklar ve tempoya katkıda bulunacaklardır.
Dolayısıyla koşunun ilk metrelerden düzlüğe kadar süratli tempoda geçmesini ve etkili düzlük sprinti yapacak isimlerin şanslı olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu tanıma uyan EFENDİKAYA ve ŞAH REMO ilk etapta değerlendirilmesi gereken isimlerdir.
Daha sonra ise, ön grubun arkasında bekleyecek ve gördüğü koşu sonrası daha iyi duruma gelen EYMEN'dir..
3 safkanı yazarak ufak kupon yapanlar bu ayağı geçebilirler. Daha geniş kupon üyelerimiz; ONUR, BİRCANKAYA, YÜNLECE YILDIZI ve GÜNDÜZHAN yazarak üçüncü ayağı geçebilirler...

KOÇARLI: Ayağına son derece seri olan bu isim, start çıkışında kulvar avantajıyla beraber öne fırlayıp 2-3 boy avans alarak tempoyu belirleyecektir. KAREAS, HASRETİMKAYA ve YALINAY bu ismi kovalayacaklar ama kesinlikle KOÇARLI'nın temposunu bozmak için çaba göstermeyeceklerdir.
Dolayısıyla önde istediği gibi tempoyu belirleyecek KOÇARLI, düzlükle beraber pisti ortalayacak ve geriden YALINAY, DÖNMEZBEY ile ÇELİMLİ'Nnin tüm ataklarına başarılı bir şekilde karşılık vererek beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı başaracaktır. KOÇARLI önereceğim ilk bankom olacaktır...
 
DELATIERRA: Diğer banko adayım da tıpkı KOÇARLI gibi ayağına son derece seri ve önde yalnız kaldığı koşularda daha iyi gruplara kafa tutacak yapıda bir isimdir. Son koşularında kendisini aşan DELATIERRA stili ve zorlu rakiplere rağmen süper performanslar orta koydu. Bir safkanın formda olup olmadığını, sadece kazandığı zamanlarda değil, dezavantajları şartlarda başarılı olduğu zamanlarda da anlayabiliriz.
İşte DELATIARRA'da kazanamamış olmasına rağmen son derece formda ve uygun şartları bulduğunda kazanacak izlenimi veriyordu.
Rakiplerinden MİHRACE dışında kendisini yakından takip etmek isteyecek başka bir isim bulunmuyor. MİHRACE'de daha önceleri söylediğim gibi ön grupta bekleme yapıyor ve düzlükle beraber ataklarına başlıyor. Bu nedenle DELATIERRA düzlüğe kadar yıpranmadan gelecek ve geriden gelecek ataklara direnmeye gücü fazlasıyla kalacaktır.
Şu anki formuyla bundan daha iyi şartları bulamayacak DELATIERRA'nın beyaz bayrak ayna yarışı izlettirmesini bekliyorum. DELATIERRA önereceğim ikinci bankomdur...
 
 
NOT: Çok fazla tutmamakla beraber elemek durumunda kaldığım isimler; LIGHT OF ARCHILLA, LILY BOS, EMERAL MOUNTAIN, CAM KESTİ ve GASTİN'dir. Söylediğim gibi elediğim isimlerin normal şartlarda kazanmaları uzak ihtimaldir. Ama şablonum teklerim dışında yatacaksa, bu isimlerden bir tanesinin şablonu yatırma ihtimali olduğunu düşünüyorum.
Bugünkü İzmir programında bankolarıma ve kurguma güveniyorum. Umarım güzel bir ikramiyeyi hep beraber hanemize yazdırabiliriz...
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:9,8,3,4,1,2,5
2.AYAK:8,,7,6,4,3
3.AYAK:7,5,6,,4,3,10,1
4.AYAK:6
5.AYAK:2
6.AYAK:2,4,11,12,6,17,1,9,3,5

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.