ADANA TAHMİNLERİM - İKİ BANKO

 

MIA SWEET: Takibimde olan bu safkanı, ideal mesafesinde, çok uygun rakiplerini arasında ve başarılı binicisi ile görünce oldukça sevindim diyebilirim.
Dişilere ait handikap14 koşuda, potansiyeline inandığım ve daha üst gruplarda başarılı olabilecek potansiyele sahip MIA SWEET, bana göre günün en güvenilir ismi olup önereceğim bankomdur... 
 
 
 
GAME CHANGER: İlk startında iyi bir çıkış yapmasına rağmen yerini almakta geciken ve grubu gerilerde takip etmek zorunda kalan bu safkan düzlükte düzgün aksiyonlar yapmamış olmasına rağmen sonlardaki diri atakları ile dikkatimi çekmeyi başarmıştı.
Diğer D.Kurtel safkanları gibi potansiyel sahibi olan GAME CHANGER, gördüğü koşu sonrası uzun ve kısa galoplarla sıkı bir hazırlık devresi geçirmiş. Anne ve baba kan hattı nedeniyle ileride farklı gruplarda boy gösterebilecek potansiyel sahibi GAME CHANGER, ciddi rakiplerinin dişi olması sebebiyle ilk birinciliğini almaya yakın görünüyor.
GAME CHANGER'ın gücüne inanıyor ve bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum... 
 



Not: Yedili plasenin ilk ayağında çıktığı gibi bitirmesini beklediğim TOMURCUKHAN yeterli olacaktır. Alternatif banko adayım son ayakta birçok safkana şans vermeme rağmen GÜNCE KIZI'dır. Daha sağlam olduğuna inandığım bankolarım olduğundan GÜNCE KIZI eksik koşarsa, koşu karışacağı için son ayağı kendime göre kapatmak istedim. Şablonda tekler dışında sadece üçüncü ayak risklidir. Ama mantık çerçevesi içerisinde üçüncü ayağı geçeceğimizi ve sadece teklere bakan şablon hazırladığımı düşünüyorum... 
 
 
 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4
2.AYAK:8,2,5,3,7,4,6,1,9,10
3.AYAK:7,5,8,1
4.AYAK:3,4,2,1
5.AYAK:2
6.AYAK:14,,7,8,5,1,10,15,3,9,11,4,2,6

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.