ANKARA TAHMİNLERİM - FARKLI KURGU - ₺87,17

VICTORY BOOK - GAZEBO: Gruptan çok farklı kapasiteye sahip iki isim VICTORY BOOK ile GAZEBO'dan gününde olanın kazanacağını düşünüyorum. Kazanmaya yakın gördüğüm isim narin yapısına rağmen uzun mesafede başarılı olabilecek VICTORY BOOK'tur. Koşu temposu lehine gelişecek bu isim PERFECT GOLD arkasında koşuyu 3-4 takip edecektir. Uzun ara verdikten sonra bir yarış görüp kondisyon açığını kapatan bu isim, ilk defa çıkacağı uzun mesafeye rağmen ciddi rakibine göre siklet ve gidişat avantajıyla koşuyu lehine çevirebilir.
GAZEBO ise, bu zamana kadar start aldığı isimlere göre son derece uygun grupta start alıyor. Dolayısıyla koşuyu gerilerde takip etmez ve sikletinden dolayı etkilenmezse dişine göre grubu mağlup edecek güce fazlasıyla sahiptir..

SARDES - DOĞU KIZI: Günün en zorlu koşularından biri olan dördüncü ayağı iki isimle geçeceğimizi düşünüyorum. Bu isimlerden favorim uygun sikleti ile start alacak SDARDES'tir. İki koşu üst üste kazanırken formda bir grafik çizen bu isim, son koşusunda beklenmedik şekilde etkisiz kalarak 4. olabildi. Bugün, ÇIKMAZNUR, İLKAYIM ve SURHATIN KIZI arkasında koşuyu 4-5 takip edecektir. Sikletinin de avantajıyla düzlükle beraber temposunu arttırmasını beklediğim SARDES, geriden gelecek sprinterlere direnerek kazanmaya yakın görünüyor.
Tek ciddi rakibi DOĞU KIZI olur görüşündeyim. Daha zorlu gruplarda start alıp bir türlü kazanamasa da sürekli iyi koşan bu isim, lehine gelişecek tempoda etkili sprintiyle şansızlığını kırabilir. Islak pistte daha etkili koşan DOĞU KIZI, yağış olması durumunda kazanmaya çok çok yakın olacaktır.

KUZİKO - HOŞKADEM: İlk startında geç çıkış yapmasına ve binicisinin safkanı zorlamamasına rağmen dikkat çekici bir 5.lik elde eden KUZİKO, bu defa çok daha hazır bir şekilde idmanlarını yaptıran binicisi ile şansını deneyecek. İdmanlarında çok iyi dereceleri kolay gerçekleştiren bu kaliteli safkan, aynı sorunları yaşamaz ve startta takılmazsa kolay bile kazanırsa asla şaşırmam. Potansiyeline sonuna kadar inandığım KUZİKO net favorimdir.
Bana göre en ciddi rakibi HOŞKADEM'dir. İki kum koşusunu kazanarak dikkatleri üzerine çeken bu isim, son çim startında hiç işlemeyerek etkili olamadı. Kum pistte start aldığı her iki koşusunda da zorlanmış görünmesine rağmen HOŞKADEM'in rakibine koştuğunu daha öncede vurgulamıştım. Bugünde start ile liderliği alacak ve tempoyu belirlemek isteyecektir. Eğer son metrelerde KUZİKO beklediğim gibi koşmazsa, zorlanmış gibi görünmesine rağmen HOŞKADEM'in yakın farklarla bir kez daha kazanması normal sonuç olur
 
 
 
NOT: Elemek durumunda kaldığım ve şablonu yatırabilecek isimler; PREVEZE, MANTARKIZI, ZULÜMKAR ve ARYELE'dir.




ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,9,5,10,7
2.AYAK:4,6,3,2,5,8
3.AYAK:7,2
4.AYAK:8,3
5.AYAK:6,2
6.AYAK:13,5,1,12,7,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Yağmur

    Hocam yagmur yagdi yagacak..hatta yagmur yagiyor.. bu durum kurgunuzu etkiler mi..


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kaanberk

    Sablonda değişiklik olmayacak. Bol sanslar


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at hk.

    Tekinefe şablondan eksiltilmistir. İlave olmayacaktır. .


  4. Yazan : emrecan34

    Başlık : altılı

    Tebrik ediyorum kardeşim aza kanaat etmeyen cogu bulamaz şeytanın bacagını kırdın sonunda devamı da gelir


  5. Yazan : ahmet1234

    Başlık : patlamadı

    İlk ayak yavru kartal gelse veya son ayak patlasa çok verirdi. Güzel kurgu ucuza gelmiş oldu. Bulmak 10 tl olsa bile güzeldir. Devamı fena gelecektir. Aksam sıra bold pilotta:)


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.