ANKARA TAHMİNLERİM

Ankara tahminlerime geçmeden önce dünkü sonuçlara kısaca değinmek istiyorum. 

İlk ayakta bankom GÜNHAT start çıkışında takıldı ve KIZIL HANÇER bekleme yapmayı tercih edince koşu beklediğim gibi süratli de geçmedi. Son koşusunda RABİA ve GÜNHAT karşısında çaresiz kalan ÇİSİL kazanan isim oldu. M.Çiçek'in ÇİSİL'den inip, GÜNHAT'ı tercih ettiğinin de altını çizmek isterim.
İkinci ayakta ise, deyim yerindeyse tüm isimler geri geri koştular. MAZACA ve AGARTA gibi vasat iki isim ilk iki bitiriyorsa benim bu ayağı yorumlamam bile yersiz olur.
Üçüncü ayakta YEDİ KARANFİL önde yalnız kalınca bir kez daha kazandı. Bu isim zaten tahminlerde vardı ama DÖKERBEY benim açımdan hayal kırıklığı yarattı diyebilirim.
Dördüncü ayak bana göre günün en saçma neticesiyle sonuçlandı. FINAL ROAD ve bir önceki koşusunda ÇAYKAŞI karşısında lehine şartlarda start almasına rağmen çaresiz kalan MY NUMBER ONE, dün aleyhine gidişatta STEEL CAT ve DARK MAGIC gibi seri isimleri atlatıp MY SECRET'a direnerek kazanmayı başardı!! Dünkü yarışına kadar uygun rakiplerinin arasında ısrarla önerdiğim MY NUMBER ONE, bu şartlarda kazanıyorsa sözün bittiği yerdeyiz demektir..
Beşinci ayak MÜHÜR'ün kazanması son derece doğaldı. Son ayak IRON GIRL'ün kısa sprinte sahip olduğunu ve uzunda kazanmasının zor olduğunu belirtmiştim. Sözümün arkasındayım ve IRON GIRL'ün uzunda eksik koşacağını halen düşünmekteyim. Ama THE MENTALIST konusunda yanıldım mı? bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz..
Sonuç olarak dün siteyi açtığım ilk günden bugüne kadar ki, en başarısız günümü geçirmiş oldum. Yaklaşık 1 aydır da, genelde inişli olmak üzere; inişli çıkışlı performanslar sergiliyorum. Bu durumdan son derece rahatsızım ve başarısız olmak benim kitabımda asla yer almaz.
Üzülmemin ve uykusuz kalmamın asıl sebebi, sizlerin bana güvenerek oyun kurmanızdır. Sizler kazandığında en çok ben seviniyorum, yine sizler kaybettiğiniz zaman da en fazla ben üzülüyorum. Sorumluluk sahibi ve vicdanlı bir yazar olarak bu rüzgarın tersine dönmesi için elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim. Rüzgar da her zaman tersine esmeyecek ve sonuçlar bizim lehimize muhakkak dönecektir. Rüzgarı tersine döndürünceye  kadar şablon fiyatını aşağıya çekmek istedim. Son zamanlarda ki formsuzluktan ötürü tüm üyelerimizden özür diliyorum. 
 
Moral olarak dibe vurduğum bu günleri en kısa zamanda atlatmak dileğiyle lafı uzatmadan Ankara tahminlerime geçiyorum..  
 
 
 
 
 
TURABİ: Herkesin banko önerdiği SEDATBEY yanında bankom TURABİ olacaktır. Özellikle 1200 - 1400 arası tempo süratli geçecekse TURABİ her zaman etkili olabilecek yapıda bir isimdir. Son koşusunda SEDATBEY istediği gibi tempoyu belirleyince son metrelerde ekstra koşmasına rağmen TURABİ rakibine diş geçirememişti. Yanında at olmadan SEDATBEY'i sıkıştırabilmesi ve uzun mesafeye sprintine yayması ise TURABİ için önemli detaylardı.
Bu defa eküriler mutlaka SEDATBEY'i yakından takip etmek isteyeceklerdir. BAŞKENTLİM, SOCRATES ve RESSAM'da önlerde yer tutmak isteyeceği için TURABİ için gidişat lehine gelişecektir diye düşünüyorum. TURABİ'nin son koşusuna göre sikleti arttı ama mesafe 100 metre kısaldı ve üzerinde bu defa M.Kaya olacak. Bu yüzden eksilerinin yanında bu koşusunda TURABİ'nin artıları çok daha ağır basıyor..
Dolayısıyla önlerde yer tutacak TURABİ, düzlükle beraber kolay tempoda gidecek ve kısa ama etkili sprintiyle SEDATBEY'i bu defa mağlup edecektir. TURABİ bana göre günün en sağlam bankosudur... 
 
 
 

MAYAN - ONYIL - MUSTAFA AĞA: MEMPHIS ile ROYAL ASHLEY ilk metrelerle tempoyu yukarıya çıkaracaklardır. SOYLU GÜZEL, VICTORY ve SAND BLLESRT'de ön grupta konumlanacak ve koşunun düzlüğe kadar süratli tempoda geçmesine katkıda bulunacaklardır. SOYLU GÜZEL'i başta gidişat olmak üzere artan sikleti nedeniyle eliyorum. SAND BLLESRT'de ilk defa Ankara pistine çıkacak ve bu safkanın da gidişat aleyhine.. Bir diğer sprinter isim BALIKESİRLİ ise çim pistte bir tık eksik koşuyor. Start sorunu da yaşadığı için bu safkanı da eledim..
Geriye 3 sprinter isim kalıyor. MAYAN, ONYIL ve MUSTAFA AĞA'dan gününde olanın kazanmasını bekliyorum... 
 
 
 
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında SEMADA YILDIZ yeterli olacaktır. 
 
 
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5,2,3,1,6,4
2.AYAK:6,4,10,3
3.AYAK:3,1,4,2
4.AYAK:3,4,2,7
5.AYAK:1
6.AYAK:2,8,4 
 
Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim
 
 
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : moral

    Kardeşim moralini bozmana gerek yok. Sitenin açıldığı ilk günden son güne kadar seni sürekli takip ettim. Takip etmeye de devam edeceğim. Sayende birçok altılı yakaladım ve en önemlisi zevk alarak bilinçli bir yarışsever oldum. Tek başına bunca başarıyı yakalamak kolay değildir. Sen dürüstlüğün ve samimiyetin ile formsuz döneminde de takdiri hak ediyorsun. Moralini bozma ve aynı mantıkla devam et. Daha ne başarıları beraber yaşayıp göreceğiz canını sıkma. Kendi adıma senden çok şey öğrendim ve senin her zaman arkandayım. Tüm üyelerinde bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. İyi hafta sonları ve tüm üyelere bol kazançlar.


  2. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : her gelen gün yeni bir umut

    ben sizin bu sayfada hiç olmayacak atları biletek verdiğinzi gördüm.saonuçta bu at yarışı ve içinde herşey olabilirönemli olan herşeyden önce güven ben inanıyor ve takip etmeye devam edeceğim.bu konuda üzülmeniz yersiz


  3. Yazan : batanay

    Başlık : moral

    ümit bey olur böyle şeyler sen kafana takma sanki hergün altılımı tutturuyoz ki......


  4. Yazan : doc66

    Başlık : sorun yok

    moral bozacak bir şey yok arkadaşım. Hepimiz biliyoruz çalışmalarından çıkardığın sonuçları paylaşıyorsun bizimle. Bu bir mantık oyunu değil ki çok bileşenli bir oyun. Sen bildiğin şekilde devam et


  5. Yazan : faydo

    Başlık : Şampiyon

    Ümit bey, mevsimsel geçiş dönemi dediğinizi unutmayın, biz hazırdık bu duruma:) neyse moral bozmak yok güzel günler yakın. Sizden ricam 3. koşuyu yorumlar mısınız?


  6. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : faydo

    Önde hamurabi tarafından fazlaca sikistirilmazsa agadayi, grubun tartışmasız en kalite ismi madiba, son ikinciliğin de erken yürümesi sonucunda geçilmesine rağmen başarılı koşan daha lehine gidişatta tosunoglu ve son koşusunda stili dışı koşup etkisiz kalan free chi arasında bir koşu olacaktır. Fire Mambo ile serttas i rolanti tempodan dolayı Eledim.


  7. Yazan : yakarca

    Başlık : Dusuncelerim

    Sn. Ümit bey , herkes icin inisli cikisli zamanlar olur bunda bir sorun yok.Benim esas dikkat cekmek istedigim farkli bir nokta var.Ozellikle gelmeyecegini belirttiginiz atlarin sanki size inat gibi gelmesi kuponun tutmamasindan daha buyuk bir problem teskil ediyor.Neden diyecek olursaniz, ornegin siz bir yaris icin 1,2,3 verdiniz ama 4 icin de şu şu nedenlerden olmayacini belirttiniz.Normalde sizin verdiginiz uzerine bizlerde ekleme yapiyoruz ama altini cizerek olmayacigini belirttiginiz ati yazma sansimiz yok.Dun normalde kuponumda bulunacak 11 i yazinizdan dolayi yazmadim 4 lu ganganim ordan yatti.Bugun son ayak 5 Balikesirli ekleyecegim bir atti fakat o yorumunuzdan dolayi yazmadim ve yattim.Herturlu caniniz sagolsun fakat siz tuttugunuzu yazin ama ozellikle tutmadiginizi nedenleri ile yazmayin ki bizde eklerken rahatlikla ekleyelim benim sizden ricam budur yoksa sonuna kadar destekcinizim, saygilarimla.


  8. Yazan : Yener

    Başlık : bence...

    yakarca adlı arkadasımızın kendıne gore dusuncesı var ama bence yanlıs.ben bu kuponun madıba tek halını yatırdım ve bı an son ayaktakı umıt beyın de dedıgı gıbı tek sprıntcı kalmıstı yazmadıgım o ayrıntıyı atlayıp bende 3 at bıraktım kısacası demek ıstedıgım bu kuponun madıba teklı halı az bı mıktar tutuyo Ümit beyın dedıgı gıbı o tek kalan sprıntcıyıde ekleseydım rahatca bulucaktım ama olsun bunlar tecrube dıyıp gecıyoruz demek ıstedıgım umıt bey belırtmese belkı orda ben victory tercıh edecekken Ümit beyın eledıgı tek ısımı eklemek daha mantıklı ümit beyın yaptıgı bence daha mantıklı sadece ıkı onerım olucak 1 ayaga 9 at yazdıkmı altılıyı bulmamız zorlasıyo hele hele 1.ayakta oldumu daha zor onun ıcın en azından maksımım 6.7 at olsa daha ıyı nede olsa gelen 1 at oluyo genede saygı duyuyoruz tabıkı karar sızın sadece dusunce 2.cısı bazen alternatıf kupon yapıyosunuz ve bugune kadar kı yaptıgınız alternatıf kuponlarınız hep basarılı ( örnek:ankara“da canözümlü ve petekcanı alternatıf kuponda tek verıp guzel bı kurgu yapmıstınız ) onu soylemek ıstedım ıcınızden geldıgınde alternatıf kupon yaparsanız sevınırız anlatabıldıysem ne mutlu arkadas acmıs bır konu bende devam ettırıyım dedım tekrar bol şans


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.