ADANA TAHMİNLERİM - CAZİP AMA SAĞLAM BANKO - ₺485,05

SOLO PLAYER: Kum pistte bir türlü beklenilen yarışları yapamayan bu isim, beklenmedik şekilde çim pistte daha başarılı yarışlar yaptı. İlk 2.liğini oldukça beğendiğim bu safkanın son kısa mesafeli çim koşusunu kesinlikle ölçü almıyorum.
Daha iyi koştuğu uzun mesafede etkili binicisi ile vasat olan dişi rakiplerini mağlup etmeye yakın görünüyor.
Alternatif banko olarak SOLO PLAYER değerlendirilebilir. 
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; ONLINE SCORE, PRENSES ZEYNEP, KARAK ve KINALIKAYA yazarak ilk ayağı sağlama alabilirler..  
  
RHAYA: Kış sezonunda Adana çim pistinde başarılı yarışlar çıkartan RHAYA, çim yarışlarına ara verilmesi nedeniyle KOCAELİ pistine götürüldü.
Ancak safkandan kum pistte beklenilen verim alınamadı ve tekrar Adana çim pisti için Adana'ya getirildi.
Kısa bir aradan sonra katıldığı ilk koşusunda bugünkü rakiplerine göre çok daha zorlu grupta start alan bu safkan, yakın ara 5.likte kalmasına rağmen süper bir performans ortaya koydu.
Bu defa daha hazır bir şekilde, uygun grupta üstelik siklet avantajını elinde bulundurduğu bir koşuda start alıyor. Ayrıca ön grubun arkasında konumlanarak etkili olmaya çalışan RHAYA için gidişatta biçilmiş kaftan..
Dolayısıyla ciddi rakiplerine göre birçok artısı bulunan RHAYA'nın düzlüğün ilk metreleriyle beraber liderliği almasını ve inatçı yapısıyla geriden gelecek tüm ataklara başarılı bir şekilde karşılık vermesini bekliyorum.  Cazip durumda olmasına rağmen RHAYA bana göre günün en sağlam bankosudur..  
  
KİBARHATUN: İlk startında binicisi tempoyu erken yükselttiği için sonlarda geçilen KİBARHATUN, son koşusunda daha etkili binicisi ile start alınca kolay bir birincilik elde etmeyi başardı.
Bu defa daha sert grupta start alacak ama safkanın koşuya müthiş adapte oluşu ve dikkat çekici seri yapısı ile bir kez daha rakiplerini çaresiz bırakabileceğini düşünüyorum. Çıktığı gibi bitirmeye yakın gördüğüm KİBARHATUN, diğer alternatif banko adayımdır.
KİBARHATUN'un eksik koşması ve sonlarda durması durumunda; sprinter yapıya sahip safkanlardan TUMBULSİNEM ile ZAFER YOLU'nun devreye girebileceğini düşünüyorum..  
  
NOT: Şablonu yatırabilecek ve elemek durumunda kaldığım isimler; BLUE EAGLE ile WILD AVALACHE'dir. İki ismi eleme sebebim, stili rakipleri ÇAĞANTERCAN'ın tempolarını kurmasına izin vermeyecek olmasıdır. Birde son ayak sadece sprinter isimlere şans verdim. Riskli gibi görünse de   birçok kaçak safkanın tempoyu yükselteceği son ayağı sprinter isimlerle geçeceğimizi düşünüyorum. Dileyenler SİPANKIZI, HAVİN, ACARKIRNIÇ ve SAÇANBEY'i ilave ederek rahat bir yarış izleyebilirler... 
 



ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,,9,10,6,7
2.AYAK:8
3.AYAK:2,1,5
4.AYAK:1,5,2,3,8,4
5.AYAK:4,,1,2
6.AYAK:11,8,7,3,6,5

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : DEVAMI GELİR ARTIK

    AYNI ALTILIYI OYNADIK SONUNDA OLDU İNŞALLAH DEVAMI GELİR İSTANBUL YARIN DEĞERLİ YORUMLARIN İLE OLACAK.


  2. Yazan : doc66

    Başlık : tebrikler

    Şu çamurlu havalar bitmeden şöyle düzgün bir altılı süper olur. Tebrik ederim emeğine sağlık


  3. Yazan : freeman

    Başlık : Tebrikler...

    Gerçekten muhteşem .. Bu kadar yerinde ve isabetli olması.. Canı gönülden tebrik ediyorum...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.