İSTANBUL TAHMİNLERİM

İstanbul da güzel bir program bizleri bekliyor. Programı ilk gördüğümde altılıyı doğru tahmin edeceğimi düşünmüştüm. Çalışmalarım bittiğinde yine aynı görüşe sahibim. Mantıksız neticeler oluşmazsa, başarısız netice alacağımızı asla düşünmüyorum. İkramiye konusunda karamsarım ama ummadık bir safkanın kazanmasıyla ikramiye de yukarılara tırmanabiliyor. Umarım altılı ganyanı doğru tahmin ederek başarılı ve karlı bir şekilde haftayı noktalamış oluruz. İstanbul tahminlerim şu şekilde olacaktır;


YARIŞALAN - MERTKALİki eküri de önde boş kaldıkları koşularda etkili olabilen isimler. Bugünkü koşuda iki eküri dışında liderliği ısrarla isteyecek bir isim bulunmuyor. YOL BULAN dışında diğer safkanlar bekleme yapıyorlar hatta startta takılıp en geride gitmeyi özellikle tercih ediyorlar. Startta takılıp koşuyu geride takip edecek olan SARRAF ile ALARAP'tır. HASANŞAH'da en geride gitmese bile öndeki isimleri asla rahatsız etmeyecek orta sıralarda bekleme yapacaktır. 
Dolayısıyla ekürilerden kim liderliği alırsa alsın, istediği gibi düzlüğe kadar gelecektir. Puanlama da geri planda kalmış olmalarına  rağmen eküriler lehlerine gidişatta alternatif banko adayımdır.
Beklediğim tempolar oluşmaz ya da eküriler eksik koşarsa; başta ön grupta yer tutacak YOLBULAN olmak üzere sprinter isimlerden müsait sikletiyle ALARAP'ın devreye girebileceğini düşünüyorum.   
   
BENELUX: Yarış hayatına süper başlangıç yapan bu safkan, katıldığı ilk üç koşusunu etkileyici performanslar göstermeden kazanmayı başardı. Sebebi ise, safkanın rakibine göre koşması ve son metrelerde bir şekilde kendini fotoya atmasaydı. 
Üç yarış kazandıktan sonra ilk ciddi sınavında KULOĞLU karşısında favori önerdiğim BENELUX, bende hayal kırıklığı yarattı ve uzak farkla 3.lükte kalmıştı. Daha sonra sentetik pistte yine kazanmayı başardı ve uzunca bir süre start almadı. Son koşusunda sentetik pistte eksik işlerle koşuya iştirak ettiği için 3.lüğü gayet tatminkardı. İdmanlarında ciddi hazırlandığını gözler önüne seren BENELUX, bu defa lehine şartlarda ve çok daha hazır vaziyette sevdiği çim pistte start alacak.
Bugünkü rakiplerini incelediğimizde BENELUX dışında tüm isimlerin önde yer tutacağını görüyoruz. KULOĞLU ilk metrelerde stili rakiplerine rağmen yine de bir şekilde liderliği almaya yakın görünüyor. MY DEAR SON liderlik için ısrarcı bir rakibi olduğunda ikincilikte gitmeye razı oluyor. WARRIOR PRENCESS içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. BEN TEN ile HASTY ORPAN ise yüksek tempoda kaçmak isteyebilirler. Eğer bu isimler liderlik için ısrarcı olursa, koşunun favorileri KULOĞLU ve MY DEAR SON mecburen önde bekleme yapacaktır. Bekleme yapacaklar ama düzlükle beraber stilleri gereği tempoya katkıda bulunup, koşuyu baştan düzlüğün ilk metrelerine kadar yüksek tempoya sokmuş olacaklardır.
Grubun gerisinde tempoyla alakası olmayacak BENELUX, düzlükle beraber dışa açılacak ve önde tempodan dolayı hırpalanmış rakiplerini tek tek geçmeyi başaracaktır. MY DEAR SON ve KULOĞLU'nu son metrelerde çaresiz bırakacağını düşündüğüm BENELUX önereceğim ilk bankomdur.
Bu safkana güvenmeyen ve daha geniş kupon yapan üyelerimiz; MY DEAR SON, KULOĞLU ve çim pistte daha iyi koşacağını düşündüğüm BEN TEN yazarak bu ayağı sağlama alabilirler. 
 



YARAMAZ ÇOCUK: Son koşusunda çok daha aleyhine şartlarda bile YARAMAZ ÇOCUK'a şans vermiştim. Ve YARAMAZ ÇOCUK başarılı koşarak EL CONQUERADOR arkasında başarılı bir ikincilik elde etmişti.
Geçen sene bıraktığı yerden devam edeceğinin sinyallerini son koşusuyla bizlere gösteren YARAMAZ ÇOCUK, bugünkü koşusunda lehine şartlar altında start alacak.
Stili gereği koşuyu ön grupta takip eden YARAMAZ ÇOCUK ilk metrelerle muhtemelen liderliği alan isim olacaktır. Diğer isimlerden bırakın liderliği alacak bir safkanı, ön grupta dahi yer tutacak bir safkan bulunmuyor. Herhangi bir isim stili dışı koşmaz ve YARAMAZ ÇOCUK beklediğim gibi son derece rölanti tempoda liderliği alırsa, geçilmesi söz konusu bile olamaz..
Düzlüğe kadar herhangi bir isim tarafından preslere maruz kalmayacağını düşündüğüm YARAMAZ ÇOCUK'un düzlükle beraber temposunu arttırmasını ve tüm safkanların ataklarına başarılı bir şekilde karşılık vermesini bekliyorum. Herhangi bir aksilik yaşamaması veya tezgaha  gelmemesi durumunda YARAMAZ ÇOCUK kazanmasını bilecektir diyor ve bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.
Ara sonrası iki yarış gören ve son koşusunda biraz kıpırdayan RUDE BOY, ikili bahis için önereceğim isimdir...   
    
NOT: Eğer şablonum herhangi bir ayaktan yatacaksa, ilk ayak veya son ayak yatabileceğini düşünüyorum. Ayrıca ikinci ayakta start alan RİBELLA'nın tayı BALASAGUN'dan harika performans bekliyorum.  
   

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,,3,2
2.AYAK:2,11,4,7,6,9,1
3.AYAK:2/5,4,1
4.AYAK:2,5,4,1,3
5.AYAK:8
6.AYAK:12,4,5,10,6,7

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : emeğine sağlık

    Kardeşim yetenek ve bilgi dolu yorumların için teşekkürler emeğine sağlık Süper analizler. Sadece şans yanımızda olsun yeter. Tüm arkadaşlara bol şanslar. Sevgilerimle Ahmet


  2. Yazan : gokhan0727

    Başlık : helal

    helal sana kardeşim :)))


  3. Yazan : acarmamba

    Başlık : yaramaz çocuk

    ümit bey karataş yine yapacağını yaptı bizi yatırmak için elinden geleni yaptı yazıklar olsun güzel kupon heba oldu...(((


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.