KOCAELİ TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺287,67

Birinci ayak; KANDEMİR in liderliği alacağı koşuda starttan düzgün çıkış yaparsa ZEMBELEK bu safkanı yakından takip edecektir. Diğer tüm isimler bekleme yapacağı için İstanbul pistinde müthiş hazırlıkları ile dikkat çeken ve uygun grubu bulan ZEMBELEK, kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Ağır sikletine rağmen koşunun kesinlikle olmazsa olmazıdır. 

Boş sikletleri ve form durumları nedeniyle ASİLKAN ile KAMBER koşunun erken süratlenmesi halinde mutlaka etkili olacak isimleridir.
Son startını fena bulmadığım AMİRAL, bomboş sikletiyle özel takibimde olan DENİZSUYU ile formunu yeterli bulmasam da özellikle ZEMBELEK startta takılırsa önde bomboş kalacak KANDEMİR yazarak ilk ayağı geçiyorum.
Şablonu şişirmemek adına elediğim isim RANA ATEŞİ dir. 
  
 
İkinci ayak; Kazanmaya yakın gördüğüm isim hatta alternatif bankom PAYBACK olacaktır. Kazandığı koşuda gayet başarılı koşan PAYBACK, daha sonraki startında rölanti tempoya rağmen 3. lük elde etmiş formunu koruduğunu gözler önüne sermişti. Son koşusunda sentetik pistte gereksiz yere öne düşünce etkili olamayan bu isim, tekrar kaba kumda start alacak. Sabırlı bir bekleme yaparsa süratli geçecek koşuda etkili sprintiyle kazanmaması için hiçbir neden göremiyorum. Dolayısıyla ufak kupon yapan üyelerimiz PAYBACK i alternatif banko olarak değerlendirebilirler.
Uzun zamandır takibimde olan ve son koşusuyla çıkışa geçebileceğinin sinyallerini veren KUTALP, M.Çiçek idaresinde bekleme yapmasını öğrenen CANBAZ ile ön tarafta tempoyu belirlemesi durumunda inatçı yapısıyla FITRAT yazarak ikinci ayağı geçiyorum.  
  
Üçüncü ayak; Müthiş form tutan CASH AKÇE ile BAŞTACIM ayrıca gidişat avantajına sahip isimler olarak göze çarpıyorlar. SABIROĞLUM artık ön tarafta bekleme yaptığı için tempoyu belirleyecek CASH AKÇE ile BAŞTACIM birbirlerini önde yıpratmaz ise ilk iki sırayı oluşturabilirler.
Önde temponun erken süratlenmesi durumunda güçlü sprinterler HAŞMET ve RAMAYANA daha sonraki ihtimallerdir. Dört isme şans vererek üçüncü ayağı rahat izleme taraftarıyım.  
  
Dördüncü ayak; Banko önereceğim isim PAŞA GÖNLÜM olacaktır. Son koşularıyla beraber maiden dan çıkacağının sinyallerini veren bu isim, son derece uygun grupta sevdiği uzun mesafede start alacak. Koşuyu çok gerilerde takip etmeyip yarış içerisinde sorun yaşamaması durumunda etkili düzlük sprintiyle maiden a veda etmesini bekliyorum. PAŞA GÖNLÜM en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.  
  
Beşinci ayak; ULTRASON ile ISONIC ayağına seri isimler. Bu isimler ön tarafta birbirlerini yıpratacakları için KUZEY ile OĞLUMALİHAN öncelikle kuponlara yazılması gereken isimlerdir. ULTRASON ile ISONIC daha sonraki ihtimaller olup, dört isimle beşinci ayak sağlama alınmış olacaktır.  
  
Son ayak; Günün en zor koşusu bana göre son ayaktır. Siklet farkları, kapalı kutu konumunda olan isimler ve mesafe nedeniyle kesinlikle riske girilmemesi gerekir diye düşünüyorum. KAĞIZMAN, MİRDANHAN, MEYDAN ve startta takılmaması halinde GENÇTAY öncelikle yazılması gereken isimlerdir. Uzun zamandır koşmasa da grubun üzerinde olan FATOŞCAN ile ağır sikletine rağmen tam mesafesinde etkili jokeyi ile start alacak YESARİ yazarak son ayağı geçiyorum.  
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında önde boş kalacak MORIŞIK beyaz bayrak ayna yapmaya oldukça yakın görünüyor. CASH AKÇE koşmayacağı için önde boş kalacak olan BAŞTACIM gidişat avantajıyla bir diğer alternatif banko adayı konumuna gelmiştir. İlk ayakta elediğim RANA ATEŞİ de şablona eklenmiştir.
Çanakkale şehitlerimizi ve Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, saygı ve rahmet anıyor, Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,10,8,1,11,4,9
2.AYAK:6,,9,2,5
3.AYAK:2,,6,3
4.AYAK:6
5.AYAK:6,1,,4,5
6.AYAK:3,12,10,4,,8,2

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.226.938,00 t dir.6'lı ganyan 287,67 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 17:21)
1 4 - KANDEMİR 2.02.33 6,45
2 2 - (3) CANBAZ - (GÖKTUĞBEY) 2.11.08 2,10
3 2 - (5) BAŞTACIM - (CASH AKÇE) 1.27.15 1,55
4 6 - PAŞA GÖNLÜM 2.15.10 1,30
5 1 - OĞLUMALİHAN 1.29.25 2,75
6 4 - GENÇTAY 1.23.55 3,80
 
  1. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    ümit başlık istanbulda takılmış


  2. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : ÇIKAN AT

    5 NUMARA CASH AKÇE ÇIKTI ŞABLON AYNIMI KALACAK


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at ve şablonda değişiklik hk.

    CASH AKÇE koşmayacağı için önde boş kalacak olan BAŞTACIM gidişat avantajıyla bir diğer alternatif banko adayı konumuna gelmiştir. İlk ayakta elediğim RANA ATEŞİ de şablona eklenmiştir. (13:40)


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler ve teşekkürler

    Her zaman olduğu gibi fark yaratıyorsun kardeşim. Başarılarının devamını dilerim.


  5. Yazan : fearless

    Başlık : teşekkürler üstad tebrikler

    ben altılıyı bulamadım ama yorumların sayesinde 50 misli 7 li plase buldum emeğine sağlık..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.