İZMİR TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

Birinci ayak; Son startında DALGALARIN SESİ ile liderlik için inatlaşınca kazanma şansını baştan yitiren UFUK ABİ, bu defa süratli bir rakibi olmadığı için ön tarafta fazlaca yıpranmayacaktır. Azalan sikleti ve uygun rakiplerinin arasında kazanmaya oldukça yakın görünüyor. Bana göre iki tane ciddi rakibi bulunuyor. İlk ciddi rakibi KILIÇASLANOĞLU'dur. Aslında bu safkanın çim pistte ve uzun mesafede çok daha başarılı koşacağını düşünüyorum ama kum pistte de fena koşmuyor. Özellikle bir önceki koşusunda ki performansı dikkat çekiciydi. Son koşusunda beklenilenin çok altında koşması da safkanın istikrar sorunu olduğunu gösteriyor. Yine de gününde olursa KILIÇASLANOĞLU mutlaka etkili koşacaktır. Son olarak CORDELYA STAR diyorum. Kesinlikle kısa mesafede daha başarılı koştuğunu düşünüyorum ama safkanın önemli derecede siklet avantajı bulunuyor. İngilizlerde ve özellikle uzun mesafeli koşularda siklet farkları çok çok önemlidir. Tabi arada çok kalite farkı bulunmuyorsa. Bu koşuda start alan isimlerin arasında kalite farkı olmadığı için CORDELYA STAR' ın uzun mesafeye uyum sağlaması durumunda kazanması normal sonuç olur.

İkinci ayak; Banko önereceğim isim MURATEFE olacaktır. Kaliteli kumaşa sahip olduğunu ilk koşusunu kazanırken gözler önüne seren MURATEFE, iki yarış daha koştuktan sonra yaşadığı problemler nedeniyle geriye alındı. Uzunca bir ara vermesine ve tedaviden çıkmasına rağmen katıldığı ilk koşusunda dikkat çekici performans sergilemeyi başardı. Eğer dinçlik yarışından etkilenmez ve gerçek gücünü gösterebilirse kolay kazanmasını bekliyorum. MURATEFE nin kalitesine güvenerek bu safkanı banko olarak öneriyorum. Geniş kupon yapan üyelerimiz, MURATEFE nin dinçlik yarışından etkilenmesi durumunda devreye girebilecek tek isim olarak gördüğüm POWER OF THE SUN yazarak ikinci ayağı geçebilirler.

Üçüncü ayak; Son katıldığı 3 koşusunu kazanan SPRING RAIN, bu defa tüm safkanlar tarafından rakip olarak önemsenecektir. MİHRACE ve DELİ MAVİ' nin bu safkanı olabildiğince yakın takip etmelerini bekliyorum. Özellikle siklet avantajını elinde bulunduran DELİ MAVİ den çok etkili bir performans bekliyorum. Dolayısıyla favorimdir. Ancak formunu koruyan SPRING RAIN, gidişat lehine gelişecek LADY TIFFANY ve çok fazla tutmasam da MİHRACE yazarak üçüncü ayağı geçiyorum.

Dördüncü ayak; İlk koşusunda gösterişli kazanan HASSA nın 2 de 2 yapmaya yakın olduğunu düşünüyorum. Bu tarz safkanlar genelde ikinci koşularında hayal kırıklığı yaratıyorlar ama gözlemlerime göre HASSA, en kötü kv yarışlarda boy gösterecektir. KUZGUN un liderliği alacağı koşuda AKIŞLI ve HAKUNA MATATA bekleme yapmayı tercih edecektir. KUZGUN u yakından takip edecek HASSA nın düzlükle rakibinden kurtulup geriden gelecek ataklara direnmeye yakın olduğunu düşünüyorum. HASSA alternatif ve ufak kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır. AKIŞLI ve diğer sprinter HAKUNA MATATA daha sonraki ihtimaller olup, önde boş kalması durumunda KUZGUN koşunun süprizini yapacak isimdir.

Beşinci ayak; HİSARPINAR gibi stili rakibe rağmen KORBATUR kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Liderliği aldığı koşularda gününde olduğu zaman üst grupları geçebilecek güç ve yeteneğe sahip olan KORBATUR, dişine göre grupta start alacak. HİSARPINAR dan ilk metrelerde kurtulabilirse çıktığı gibi bitireceği için net favorimdir. Koşunun beklediğimin aksine süratli tempoya girmesi durumunda, bugün için çok iyi performans beklediğim TANAÇAN ile uzun mesafede bir tık eksik olduğunu düşünsem de yakaladığı formuyla PRENSİM beşinci ayak için yeterli olacak görüşündeyim. 

Son ayak; Son startında öne erken düştüğü için VICTORY GOLD a mağlup olan LİDERTINAZ, bu defa kendisini son düzlüğe saklarsa tüm ataklara direnip kazanabilir. Bu isim dışında tutarak yazdığım bir isim bulunmuyor. Ama grubun kalabalık olması ve gidişattaki belirsizlik nedeniyle birçok isme şans veriyorum. Sıralamam şablondadır. 
 

NOT: Yedili plasenin ilk ayağında DOĞU PINARI yeterli olacaktır.

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,5,9
2.AYAK:5/4
3.AYAK:3,1,4,2
4.AYAK:4,,1,2,3
5.AYAK:3,4,1
6.AYAK:5,10,7,2,8,1

Herkese bol şans ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : KUM ISLAK

    selam sevgi saygı kardeşler sevgili ümit şu an itibarıyle yagmur yok ama yarışlar ıslak pistte yapılacak bilgine


  2. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : İLK AYAK TEK OLURMU

    İLK AYAKTA 8 TEK OLUR MU? SEVGİLİ ÜMİT 8 İ TEK ATIP RİSK ALACAM


  3. Yazan : cys54

    Başlık : ,,,

    Emeklerine sağlık, Ben Hakuna Matatayı tek tutuyorum


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : umit.kahraman01

    Tek olur mu bilemiyorum ama şansı bir hayli fazla. Alternatif tek olarak değerlendirilebilir. Son karar sizindir. Bol şanslar


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cys54

    Teşekkürler. HASSA beklediğim yarışını yapmaz ve AKIŞLI startta takılırsa kazanması kolay olacaktır. Bol şanslar.


  6. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    adana nezaman yayınlanır


  7. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : şemin

    Kayan yazı da 15:30 gibi yayınlanacağını belirttim. Bol şanslar.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.