ADANA TAHMİNLERİM - CAZİP BANKO

BELENGEZ: Adana pistinde start aldığı her koşusunda başarılı olan BELENGEZ, dişine göre grupta kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Katılmış olduğu ilk koşusunda kalite safkan GEMİCİ arkasında 2.likte kalan bu safkan, daha sonraki koşusunda maiden çıkarken bugünkü rakiplerinden SILVER SHOES' u kolay mağlup etmeyi başarmıştı. Daha sonraki koşusunda startta kalınca şansını baştan yitiren bu safkan yine de zorlu rakiplerinin arasında 4. lüğü tatminkar sayılırdı. Son koşusunda ise, ilk defa uzun mesafeye çıkan bu isim stili dışı koşup yarışı önlerde takip edince beklenilen performansı sergileyemedi ama 3.lüğü yine başarılıydı.. Bugün, rakiplerine göre mesafe deneyimi bulunuyor ve gidişat BELENGEZ lehine olacaktır. Startta takılmaması durumunda uygun grupta kazanmaya yakın olan BELENGEZ, alternatif ve ufak kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır.
Beklediğim performansı yansıtamaması durumunda FULL TIME LUCK ve SEER OF LIGHT' ın devreye girebileceğini düşünüyorum..   
   
AYDEMİRBEY: Bir önceki koşusunda stili rakibi JOANYKO' rağmen düzlükle beraber liderliği almış ve HAWK ATTACK ve DANSING RIVER' a direnerek kazanmıştı. Son koşusunda ÇAĞANTERCAN gibi ayağına en seri isimlerden biri olan safkana çarpılmış ve koşudan 2.likle ayrılmıştı. Bu defa stili bir rakibi olmadığı için startta takılmazsa çıktığı gibi bitirebileceği için koşunun olmazsa olmazıdır. Ufak ve farklı kurgu yapan yapan üyelerimiz AYDEMİRBEY ile riske girebilirler. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz TOSUNOĞLU dışında tüm isimlere şans vererek bu ayağı geçebilirler. Sıralamam şablondadır..   
   
ADAM: Aslında çok beğendiğim bir isim olmamasına rağmen şartların lehine olmasından ötürü kazanacağını düşündüğüm ADAM' ı banko önermeye karar verdim. Start alan isimlere baktığımda GÖKÇEER, KANDEMİR, CESURKAYA ve SONGURTAY' ın ilk metrelerde tempoyu yukarılara çıkaracaklarını görüyoruz. ÖZTUNÇ, BİLGEALP ve IŞIKHAN' da ön grupta bekleme yapmayı sevdikleri için geriye sadece bitirici sprinter olarak ADAM kalıyor.
Siklet ve gidişat avantajını elinde bulunduran ADAM' ın uygun şartlarda düzlükte yapacağı atakları ile kazanmasını bekliyor ve bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum..   
   
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında CONQUERUR ve LASTPOWER' ın yeterli olacağını düşünüyorum. Şablonumda en fazla korktuğum ayağın üçüncü ayak olduğunu bilmenizi isterim. Dileyenler üçüncü ayağa tuttukları isimleri yazarak başka ayaklarda risk alabilirler..   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5,7,8,3,2,4,1
2.AYAK:6,10,2,4,1,9
3.AYAK:4,,1,3
4.AYAK:1,,2,3,5,6,4
5.AYAK:6
6.AYAK:12,4,2

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : dauntlees

    Başlık : 7 li plase

    sevili ümit şahenşah 2. koşuda koşuyor..bu gün 9 koşu var adana da kardeşim...plasenin 1. ayağı şartlı 1 koşuyla 3. koşuda başlıyor...bilgilerine...


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : dauntlees

    Uyarınız için teşekkürler, yedili plase için önerdiğim isimleri tekrar yayınladım. Bol şanslar dilerim.


  3. Yazan : MSB4592

    Başlık : büyüksün

    kocaeli 4 ayak aybeniz ilk ayak göreme daha ne vereceksin hepsi anlattığının gibi geliyor. TEBRİKLER SÖYLENECEK LAF YOK inşallah adana da böyle olur


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.