KOCAELİ TAHMİNLERİM - ÜÇ BANKO

GÖREMEYakalamış olduğu güzel formu ile avantajlı gidişatta start alacak GÖREME önereceğim ilk bankom olacaktır. Son koşularında orjinini hakkını veren bu isim, liderliği aldığı koşularda çok daha etkili olabiliyor. Bugünde KAĞIZMAN dışında ilk metrelerde liderlik için ısrarcı olabilecek bir rakibi olmadığını görüyoruz. KAĞIZMAN' da son katıldığı koşusunda kaçtı ama liderliği alacak bir rakibi olmadığı için kaçabildiğini düşünüyorum. Yani, asla ayağına seri bir isim değil..
Bu şartlar altında düzlüğe lider çıkmasını beklediğim GÖREME' nin inatçı yapısıyla rakiplerine direnmesini bekliyorum. GÖREME önereceğim ilk bankomdur..
İlk ayaktan yatmak istemiyorum diyenler; NURİBEY, YESARİ ve KAĞIZMAN yazarak ilk ayağı sağlama alabilirler...  
  

AYBENİZSon koşusunda performansını gördükten sonra takibime aldığım AYBENİZ banko önereceğim bir başka isim olacaktır. Son startında çok daha sert rakiplerinin arasında start alan AYBENİZ, aleyhine gidişata rağmen son metrelerde yaptığı atakları ile 4. olmuştu. Ama gruba ve tempoya baktığımızda 4.lüğü bana göre kesinlikle başarılıydı. Bugün, daha uygun grupta ve lehine gidişatta start alacak.. İlk metrelerde DÜZ ÇİZGİ liderliği alırken, MARCATOBIANCA bu ismi yakın takibe alacaktır. KARAKA MOON ve DELİ MAVİ' de hemen bu isimlerin arkasında konumlanacaklardır. Startta takılacak olan WESTERN LADY ile AYBENİZ ise grubun gerisinde yer alacak isimlerdir. Düzlüğe çıkmadan KARAKA MOON ve DELİ MAVİ ön tarafa gelmek isteyecekleri için koşuyu geriden gelecek sprinter bir ismin kazanacağı kanısına vardım. Bu tanıma uyan AYBENİZ, sabırlı bir bekleme ile son metrelere doğru yapacağı güçlü ve bitirici sprintiyle kazanmasını beklediğim isim olup önereceğim ikinci bankom olacaktır..
Rakip arayanlar DÜZ ÇİZGİ ve DELİ MAVİ yazabilirler...  
  

AYGÖKHer koşusunda üzerine birşeyler katan AYGÖK banko önereceğim üçüncü isim olacaktır. Safkanın son üç koşusunu ele alırsak hangi tempoda ve nasıl etkili olduğunu daha iyi anlayabiliriz..
Kazanmış olduğu son koşusunda rölanti tempoda koşuyu orta grupta takip eden bu isim, düzlüğün ilk metreleriyle akınlarına başlamış ve rakiplerinden kolayca kurtulup zorlanmadan kazanmayı başarmıştı. Daha sonra ideal mesafesi olduğunu düşündüğüm 1400' de start alan bu isim, sert rakipleri arasında 3.lükte kalırken 1.37 içinde koşarak formunu ilerlettiğini göstermiş oldu. Katılmış olduğu son koşusunda ise, koşunun temposu yüksek olmasına rağmen düzlükle beraber erken öne çıkan bu isim, sonlarda bugünkü rakiplerinden KAMBER' e mağlup olmuştu. Ancak, siklet dezavantajı olmasa ve erken yürümeseymiş kesinlikle kazanan isim olurmuş. Erken yürümesine rağmen RANA ATEŞİ'ni geride bırakması ve KAMBER' e boyun farkıyla geçilmesi bana göre 1.lik kadar değerliydi.
Safkanın kolay tempoda gidebildiğini ve rölanti tempoda bir anda fark yaparak etkili olduğunu özetle söyleyebilirim..
Bugün, aynı rakipleriyle lehine gidişatta start alacak. Ekürisi dışında koşuyu süratlendirecek herhangi bir isim olmaması sebebiyle düzlükten sonra alacağı liderliği aynaya kadar taşımasını beklediğim AYGÖK, KAMBER, RANA ATEŞİ ve MUSON RÜZGARI gibi sprinter yapıya sahip isimleri 2. lik mücadelesinde bırakacaktır diye düşünüyorum. AYGÖK önereceğim üçüncü bankomdur..
Rakip yazacaklar RANA ATEŞİ, KAMBER ve MUSON RÜZGARI' nı yazarak beşinci ayağı sağlama alabilirler...  
  



ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2
2.AYAK:1,7,6,4
3.AYAK:4,8,6,,3,5,1,7
4.AYAK:1
5.AYAK:4
6.AYAK:5,4,3,2,7,11,1,6

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.108.675,00 t dir.6'lı ganyan 550,75 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 18:10)
1 2 - GÖREME 1.55.46 1,40
2 1 - TAYBARS 1.55.54 3,75
3 1 - ANUŞKABAY 1.54.87 6,35
4 1 - AYBENİZ 1.27.11 2,35
5 7 - MUSON RÜZGARI 2.28.82 2,25
6 3 - KASABA BEYİ 1.26.11 2,15
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Harika şablon, emeğine sağlık


  2. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Ümit bey, 7li plasede önerin varmı


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cys54

    Yedili plase için KADBEY yeterli olacaktır.


  4. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Teşekkür ederim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.