ADANA TAHMİNLERİM

 
Adana programını çok beğendiğimi öncelikle bilmenizi isterim. Özel işlerim sebebiyle şimdilik sadece şablonu sunuyorum. Yorumlarım ise; 17:00 gibi eklenecektir. Beğendiğim Adana programında tahminlerim şu şekilde olacaktır;  
    
Birinci ayak; Yamaklara ait ilk ayakta her türlü sonucun oluşabileceğini düşünüyorum. KOŞANARTUN, ÇALIK ve ŞİMŞEĞİM gibi seri isimlerin olması sebebiyle sprinter özellikli safkanlar bir adım daha kazanmaya yakın olsalar da, pisi pisine ilk ayaktan yatmak istemiyorum. İlk ayakta risk almak isteyecek üyelerimiz sıralamaya göre değerlendirme yapabilirler..  
  
İkinci ayak; Katıldığı tek koşusundan sonra tüm taylara göre çok daha farklı hazırlıklar yapan YILDIRIMBEY favorim olacaktır. Mesafe tutacağını düşündüğüm YILDIRIMBEY, vasat rakiplerinin arasında kazanmaya en yakın isimdir. Tek ve ciddi rakibi S.Kaya nezaretinde bu koşuyla yarış yaşamına başlayacak olan YAVUZSEL' dir. Eğer, son metrelerde 1.lik mücadelesinin içinde yer alabilirse büyük ihtimal ilk koşusuna rağmen kazanmaya başarabilir.  
Bu iki ismi ufak kupon üyelerimiz için yeterli görüyorum. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz KING JENYA yazarak ikinci ayağı geçebilirler..  
  
Üçüncü ayak; Uzun zamandır sentetik pistte koşan ama yaşadığı sıkıntı nedeniyle ara vermek zorunda kalan ROYAL BEAUTY' nin kaba kumda çok daha etkili koştuğunu düşünüyorum. Kaba kumda hayatının 2. yarışında kazanırken muhteşem görünüm sergileyen bu safkan, daha sora sentetik pistte boy göstermişti. Gerek sorunları gerekse de sentetik piste uyum sorunu nedeniyle potansiyelinin altında yarışlar sergileyen bu isim, tekrar kaba kumda ve dişine göre grupta  start alacak.
Bana göre tek ciddi rakibi BURJ' un gidişat avantajı mevcut ama ROYAL BEAUTY, beklediğim performansını sergilerse BURj' un önde boş kalmasına aldırış etmeden düzlükte transit yapacaktır. Ancak beklediğim performansı sergileyememesi durumunda BURJ' un lehine gidişatta beyaz bayrak ayna yapması normal sonuç olacaktır. Üçüncü ayakta riskli de olsa önerdiğim iki safkanla bu ayağı geçiyorum..    
  
Dördüncü ayak; BEN TEN gelecek veren ve potansiyelli bir isim ama az atlı bir koşuda nedense tek yazmak bir türlü içime sinmedi. Ama ilerleyen koşularıyla beraber bu tarz grupları kolaylıkla mağlup edecek potansiyele sahiptir. Bugün, için önde boş kalacak KIRDEMİRKIR olmak üzere; uzun mesafeye bayılan ANTANDROS ve BLUE AIR FORCE yazarak dördüncü ayağı sağlama alıyorum..  
  
Beşinci ayak; Özellikle bir isim var ki, sizlere bahsetmeden edemedim. Bu isim ATEŞKARTALI' dır. Siz bakmayın son koşularında tabelaya falan giremediğine önde boş kaldığı her koşuda iddalı olabilecek güce ve potansiyele sahiptir. Bugünde ÇOKER ve BULUTER dışında ön grupta gidecek bir isim dahi bulunmuyor. Dün ALTINKAYA' nın beşinci ayakta yaptığı bombayı bugünde ATEŞKARTALI yapabilir diyor ve bu safkanı mutlaka kuponlarda bulundurmanızı öneriyorum.. Beklediğim performansı sergileyememesi durumunda ise birçok safkan devreye girecektir. Yazdığım diğer isimlerle kapattığımı düşündüğüm beşinci ayaktaki sıralamam şablondadır..  
  
Son ayak; Banko önereceğim isim KEMPES olacaktır. Son iki koşusunda farklılaştığını ve sınıf atladığını düşündüğüm bu isim, sevdiği pist ve mesafede etkili jokeyi idaresinde start alacak. Birçok seri ismin olması ve KEMPES hem bekleme hem de ön gruba yakın koşuyor olabilmesi kendisine avantaj yaratacaktır. Öndeki isimlerin hemen arkasında koşuyu 5-6 götürmesini beklediğim KEMPES' in düzlükle beraber öndeki isimleri atlatmasını ve geriden gelecek tüm ataklara başarılı bir şekilde karşılık vermesini bekliyorum. KEMPES en güvendiğim isim olup önereceğim bakomdur.. 
 
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında İMPARATOR' un yeterli olacağını düşünüyorum. Riske girmek istemeyen üyelerimiz ekürileri de yazarak plase ayağını sağlama alabilirler...  
  


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,2,1,6,8,5,4,7
2.AYAK:9,8,,5
3.AYAK:4,1
4.AYAK:5,2,1,3
5.AYAK:5,2,6,10,11,7,4,3
6.AYAK:7


 
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.825.394,00 t dir.6'lı ganyan 2.963,30 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 09:50)
1 6 - KÖKSALAN 2.19.05 3,00
2 9 - YILDIRIMBEY 1.38.17 2,00
3 4 - ROYAL BEAUTY 2.05.84 3,45
4 3 - BLUE AIR FORCE 2.13.93 4,40
5 11 - BİRLALE 1.47.09 3,20
6 5 - BIG PRICE 1.15.73 3,95
 
  1. Yazan : acarmamba

    Başlık : burj

    ümit bey bence burj önde boş kalacak tek olmalı diyorum sizce doğru düşünce mi?


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : acarmamba

    Evet,temposunu bozabilecek herhangi bir rakibi bulunmuyor. Ancak ROYAL BEAUTY“ nin kaba kuma çıkmasını beklediğim için iki ismi ayıramadım. Ama ROYAL BEAUTY“ e inanmıyorsanız BURJ ile riske girebilirsiniz. Bol şanslar dilerim..


  3. Yazan : gokhan0727

    Başlık : tbr

    yarış gene yzdığın gibi oldu ümit bey:)) royal tam dediğin gibi koştu tbr:))


  4. Yazan : samsam

    Başlık : karataş

    karataş son ayakta bizi temizledi. dikkat etmek lazım..


  5. Yazan : ayser09

    Başlık : kacan balik

    Ilk ayakta tunahanbey i banko kullanip son ayaga at yazarak sablonu yapmistim cokk yazik oldu royal beuty i banko kullana bilsek oyun icerdeydi onumuzdeki maclara bakicaz tesekkurler ustad... bu arada yatan sablonun aynisini yapip 5liyi buldum teselligimiz oldu tesekkurler ustad.


  6. Yazan : tulumba

    Başlık : Yorumlar

    Şanlıurfa için tahmin ( en azından banko adayları ) olacakmı?Kolay gelsin...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.