İZMİR TAHMİNLERİM

Dün Kocaeli programında herkes DEMİRDÖVEN, CASH AKÇE ve MAGRİB tek yazarken TINKERBELL  yorumu ile ders vermemize rağmen altılı ganyanın diğer ayakları normal bitince TINKERBELLE tekimiz de heba oldu..

Akşam ise her ayakta beklediğim sonuçlar oluştu. Son ayaktan korktuğumu ve son ayağı geçersek altılı ganyanı doğru tahmin edeceğimizi söylemiştim. 2.600 veren altılıda her ayak beklediğiniz gibi oluşuyor ve nereden korktuğunuzu yazıyorsanız; bence altılıyı bulmuş sayılırsınız..
 Son ayağı sitede TURKISH ATTACK harici yazsam kim bana ne diyebilirdi? Ama bütçenizi düşündüğüm için bit altılıdan daha olmuş olduk:(( Ayrıca BURJ ve MAYAN arasında ilk etapta BURJ' u tercih etmiştim. Yani, ilk etapta altılıyı doğru kurmuştum. Çünkü, ÇAĞANTERCAN' dan bir defa ağzım yanmıştı. Ama yine aynı hatayı yaparak önde kaçan bir safkanı emniyet sibobu olarak değerlendirmedim ve son anda MAYAN' ı yazarak deyim yerindeyse şeytana uymuş oldum..
Ne diyelim sizler zaten neler yapabileceğimizi görüyorsunuz. Umarım son ayağı kapatıp altılıyı bulan üyelerimiz olmuştur..
Bugün, İzmir de programın çok fazla ikramiye vereceğini düşünmüyorum. Ama programı cazipleştirmek için elimden geleni yine yaptım. Umarım iyi neticeler elde ederiz..
İzmir tahminlerim şu şekilde olacaktır; 
 
  
SALTABAŞ: Son koşusunda startta kaldığı için kazanacağı yarıştan 3.lük elde edebilen SALTABAŞ, yine uygun grupta start alacak. Mesafenin uzaması, sikleti ve yağan yağmur kesinlikle SALTABAŞ' ın lehine etkenler olacaktır. Tek endişem koşuda CİHANSER dışında liderliği almak isteyecek bir safkanın olmamasıdır. Eğer, SOYLUKRAL ısrala CİHANSER ile inatlaşır ise  SALTABAŞ beklediğim gibi etkili düzlük sprintiyle kazanan isim olacaktır. İlk ayakta riske girmek istiyorum diyen üyelerimiz SALTABAŞ' ı değerlendirebilirler..
Ben, ise koşunun rölanti geçme ihtimali ve SALTABAŞ' ın bazen yaşadığı start problemi nedeniyle riske girmeyeceğim..
Başta önde boş kalacak olan CİHANSER olmak üzere; AZMİCAN, PRENSİM ve SOYLUKRAL yazarak ilk ayağı kapatıyorum...    
    
SNEIJDER: Son yarışından önce iki defa SAYDA' ya çarpılan SNEIJDER, son koşusunda ilk defa çıktığı uzun mesafede beklediğimden daha zorda olsa kazanmayı başardı.
Bugün, tek ciddi rakibi konumunda olan CEMCEM gibi bir isme karşı mesafe deneyimi bulunduğu için H.Karataş faktörü ile bir şekilde yine kazanacağına kanaat getirdim. Normalde iki safkanın ön plana çıkarıyorsam riske girmem ama bugün tercihimi SNEIJDER' den yana kullanmak istedim. Dileyenler CEM CEM' i yazarak bu ayağı sağlama alarak başka ayaklarda risk alabilirler.
Ben ise SNEIJDER ile riske girerek bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...    
   
BELMONT: Şaka gibi bir grup yakalayan BELMONT' u sağlam banko olarak önermeme sebebim, safkanın yarış içerisinde yaşadığı bir takım sorunlardır. Eğer, aynı sorunları yarış içerisinde tekrar etmezse BELMONT için idman şeklinde bir koşu olacaktır. Ama bu riski bildiğim için BELMONT' u sadece alternatif banko olarak önerebildim. BELMONT' un ölüsü bile bu gruba yeter diyenler bu safkanı banko olarak yazabilirler. 
ERTEKİNBEYİ, CORITIBA ve TRANSITION BELMONT' un eksik koşması durumunda devreye girecek isimlerdir...    
    
GOLDEN HOOF: Bir önceki kum koşusunda önde boş kalınca büyük bir süprize imza atan GOLDEN HOOF, son kum koşusunda stili rakibi ALBİTAY tarafından preslere maruz kalınca tabela dışı kalmıştı.
Bugün, yağmurun yağması ve önde boş kalacak olması sebebiyle çok iyi idman durumuna sahip olan GOLDEN HOOF' un beyaz bayrak ayna yapmaya yakın olduğunu düşünüyorum. GOLDEN HOOF alternatif ve ufak kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır..
SON OF SEA ve GOLDEN HAMMER rakip olabilecek isimlerdir...   
  
 
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5,,3,2,4,1
2.AYAK:9,2,4,5,1,,3,6,7
3.AYAK:4,3,2,1
4.AYAK:3
5.AYAK:1/2,6,5
6.AYAK:3,,4,2

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.678.470,00 t dir.6'lı ganyan 71,88 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 08:27)
1 3 - CİHANSER 2.39.02 2,00
2 9 - DOĞU PINARI 1.37.65 3,80
3 3 - FEVRONYABAY 1.14.40 3,95
4 3 - SNEIJDER 2.01.43 1,85
5 1 - BELMONT 1.25.99 1,40
6 4 - SON OF SEA 1.27.06 3,50
  1. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : selam cümlenize

    sevgili ümit izmirde yogun yagış var geceden beri şablonunda verdigin safkanları etkilermiii


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : nalbantcı_34

    Evet, yağışı göz önünde bulundurarak tahminlerimi yayınladım. Yorumlardan da bunu anlayabilirsiniz. Bol şanslar dilerim


  3. Yazan : deebbluee

    Başlık : Belmont

    Son yarışında nalındaki bir problemden dolayı yarışı bırakmak zorunda kalan Belmont bugün sahipleri aynı hatayı yapmaz herhalde bence geçilmez


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.