BURSA TAHMİNLERİM - TEK BANKO

Dün GREEN BARON' u katlederek altılıyı bulamamamıza neden olan M.Gündüzeli' ye diyecek birşey bulamıyorum..
WHITE MIST arkasında GREEN BARON' u ısrarla tutmak isteyince GREEN BARON' un tüm gücünü harcamış oldu ve düzlükte GREEN BARON deyim yerindeyse olduğu yerde saydı. Yine de birincinin 8 salise arkasında yakın ara üçüncülüğü kazanmış kadar başarılıydı. 
Eğer düzlüğe çıkmadan önce hamlesini yapsa ( Kocaeli de kazandığı ilk yarışta düzlüğe girmeden grubu ayırdı) yarışı koparıp kazanan isim olacaktı..
Buradan jokeylere atan - tutan birisi asla olmadım ama 8 salise ile biten bir koşuda jokey hatası nedeniyle yatıyorsak, insan bazı şeyleri dile getirmek istiyor. Umarım bu hatalar bizim bankolarımıza sürekli denk gelmez...
Bugün özellikle İstanbul programına ağırlık verdiğim için Bursa programına detaylı yorum yazamayacağım. Ama Bursa programında tekimizin kazanması durumunda altılı ganyanı doğru tahmin etmeye yakın olduğumuzu söyleyebilirim.
Bursa tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
   
ÇELİKPENÇE: Son koşusunda GÜMBÜR GÜMBÜR karşısında çaresiz kalan ÇELİKPENÇE, yine de görüntüsüyle oldukça beğenimi kazandı. Bu defa çok daha uygun grupta ve lehine gidişatta start alacağı için banko önereceğim isim olacaktır..
KİKKULİ dışında stili bir rakibi olmadığı için iyi bir çıkışla liderliği almasını beklediğim ÇELİKPENÇE' nin aksi durumda KİKKULİ arkasında koşuyu ikincilikte takip etmesini bekliyorum. Her halükarda düzlüğün ilk metreleriyle rakiplerinden kurtulup fark yapmasını beklediğim ÇELİKPENÇE' nin alacağı avans ile rakiplerinin tüm ataklarına direnerek kazanmasını bekliyorum..
ÇELİKPENÇE en güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur...   
   
INVOKER - SUPERTRAMP: Yarış hayatlarının ilk startını beraber alan iki tayda start çıkışında sorun yaşayınca koşuya 7-8 boy kadar geç başlamışlardı. Ancak düzlükte yaptıkları ataklar ve gruptan kopmamış olmaları dikkatimden kaçmadı..
Bu defa çok daha hazır bir şekilde ve tecrübe kazanmış vaziyette start alacakları için bir tık uzayan mesafede koşunun olmazsa olmazları INVOKER ve SUPERTRAMP' tır. INVOKER' in aksiyonları daha fazla beğendiğim için rakibine göre bir adım daha önde görüyorum ama SUPERTRAMP' te idmanlarında çok iyi dereceler sergiliyor. Bu yüzden ayrımsız iki safkanı beşinci ayağa öncelikle yazıyorum..
Ufak ve alternatif kurgu yapan üyelerimiz iki isime şans vererek bu ayakta risk alabilirler..
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz METİNBABA, BULUTHAN ve ZAPPA' ya şans verebilirler...   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,3,1
2.AYAK:5,2,1,3,4,10,6
3.AYAK:2
4.AYAK:1,4,3
5.AYAK:6,9,,7,2,10
6.AYAK:11,9,4,3,6,5,7

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Tüm söylediklerinizin altına imzamı atarım, detaylı yazsam bazı zavallı beyinler yanlış algıladığı için lafı başka tarafa çekmesinler diye uzatmıyorum!... Sağlıcakla kalın


  2. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Ümit bey, ikinci tek olarak ne önerirsiniz,, nurca veya arbond ikisinden biri tercih edilebilirmi, teşekkür ediyorum


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cys54

    NURCA startta takılmazsa kazanmaya oldukça yakın olacaktır. Ama start problemi yaşadığı için özellikle tempodan dolayı risk alamadım. ARBOND ise, eski performansından uzak bir görüntü çiziyor. Eski ARBOND olsa gözüm kapalı tek atarım ama bu formuyla güvenemedim. Son karar sizlerindir. Bol şanslar


  4. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Maksat bunlardan para almak değilmi, kendi adıma en akıllıcası kuponun beşlisini yapmak, teşekkür ediyorum


  5. Yazan : kudocan

    Başlık : sonuçlar

    Ümit bey resmi dairede çalıştığımız için yarışları izleyemiyoruz, sizden rica etsek sonuçları hemen girebilirmisiniz?


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.