ADANA TAHMİNLERİM - İKİ BANKO

 
 
 
 
Adana da bugün son derece zorlu bir program var. Son zamanlardaki tatmin edici olmayan ikramiyelerin Adana programıyla sona ereceğini düşünüyorum. Yüksek ikramiye hedefleyen bir kurgu oluşturdum ama teklerimizin kazanması durumunda altılı ganyanı doğru tahmin etmeye yakın olacağız.. 
 
Adana programında tek tuttuğum isimler hakkında görüşlerim ve tahminlerim şu şekilde olacaktır;     
  
   
DOCTOR SOCRATES: Çalışmaya başlamadan önce şans vermemeyi bile düşündüğüm bu safkanı banko önermeye karar verdim..
Öncelikle koşunun yüksek tempoda geçeceğini ve sprinter isimlerden birinin zaferiyle sonuçlanacağını söylemeliyim..
ACIDERELİ, EBU EMİR ve ALTINKAYA ilk metrelerde koşuya tempo vermek isteyecek isimlerdir. KONDANSATÖR ve DESERT EAGLE' de bu grubun arkasında konumlanacak düzlüğe doğru ataklarını arttırmak isteyecek isimler olup grubun gerisinde KAMKAM, RED SOX, SILVERRAY ve DOCTOR SOCRATES yer alacaktır.. 
Öndeki 3 ismi tempodan dolayı KONDANSATÖR' ü de formsuzluğundan dolayı eliyorum..
SILVERRAY' da siklet avantajına sahip ama form durumu yeterli değil.. RED SOX aradan sonra bir koşu gördü ama idmanlarında toparlanamadığı aşikardır.. KAMKAM' da ara verdi VE eksik işlerle bu koşuya katılıyor..
Tek çekindiğim isim DESERT EAGLE' dir. Ama bu safkanda eski formundan uzak bir görüntü çiziyor. Ayrıca DOCTOR SOCRATES' e göre koşuyu daha önlerde takip edeceği için DESERT EAGLE' nin son metrelerde kuvvetli gelecek DOCTOR SOCRATES' e direnmeyeceği kanısına vardım..
Sonuç olarak grubun en gerisinde tempoya karışmayacak DOCTOR SOCRATES' in son metrelerde tüm gruba hakim olup kazanmasını bekliyorum. DOCTOR SOCRATES ilk bankomdur...   
   
GÖNÜLVEREN: ASİL GELİN, IŞILILGAZ ve DAĞIVAR ayaKlarına çok seri isimler oldukları için koşunun temposu son derece süratli geçecektir. Bitirici bir sprinterin zaferiyle sonuçlanacağını düşündüğüm son ayakta, bu tanıma uyan ve form olarak hayatının en iyi döneminde olan GÖNÜLVEREN' in uygun sikletiyle kazanmasını bekliyorum..
Kolay tempoda gidebilen ve jokeyinin teşviklerine hemen cevap verebilen GÖNÜLVEREN en iyi koşacağı mesafede ve lehine gidişatta önereceğim ikinci bankom olacaktır...   
   
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında yakaladığı güzel formuyla ASİ RUH yeterli olacaktır diye düşünüyorum..   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8
2.AYAK:7,8,4,5,1,10,9,6,,11,2
3.AYAK:4,5,3,2,9,6
4.AYAK:2,5,7,,1
5.AYAK:12,5,11,6,8,10,3,7
6.AYAK:7

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 2.118.771,00 t dir.6'lı ganyan 4.246,03 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 22:16)
1 8 - DOCTOR SOCRATES 2.10.11 2,35
2 6 - TAİR 1.44.81 7,25
3 9 - SEER OF LIGHT 1.35.71 4,25
4 1 - AYDEMİRBEY 1.33.05 2,55
5 12 - (10) TILIA FOR - (RAYA) 1.22.77 1,55
6 5 - ASLIYAR 1.24.02 4,60
  1. Yazan : deebbluee

    Başlık : TEK ATLI KURGU

    Merhaba Ümit Kardeş Tek kurgulu bir altılı yapsak hangi tekinize daha çok güvenirsiniz ve yıktığınız tekin rakipleri kim olur sizce saygılar


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : deebblue

    Ilk ayak doctor socratesin rakibini zaten yorumumda belirttim. Son ayak gonulveren eksik kosarsa; asliyar, burhaniye, kubatoglu, pastaci ve irmak sultan in devreye girebilecegini dusunuyorum..


  3. Yazan : erkan

    Başlık : tekler

    ustad tekler gelsin zaten altılı adamı kalpten götürür..... harika bir kurgu ama ben 4. ayakta 1 numara aydemirbeyi tek tutuyorum sizse geniş altılıda vermişsiniz bu atı geri planda vermenizde sebeb nedir? çok tutuyorum bu atı hatta bütün paramla bu atın tekine bir altılı yapmayı planlıyorum yada senin kafadaki 8 ile aydemirbeyin tekiyle güzel bir altılı kurmayı düşünüyorum ne dersin üstün aydemir bey hakkında?


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : erkan

    Aydemirbeyi stili rakiplerinden dolayi geri planda onerdim. Joanyko dan erken kurtulabilirse neden olmasin. Bol sanslar..


  5. Yazan : tabur28

    Başlık : slm

    DANSING RIVER için düşünceni söylermisin kardeş. açıkçası bugün için yorumun olur diye düşünmüştüm. tşk


  6. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : tabur28

    Gidisat aon derecw lehinw gununde olursa erkili sprintiyle sonuca gitmeye yakin gorunuyor. Verdigi aradan dolayi 2. Siradan onerdim son karar sizindir. Bol sanlsar.


  7. Yazan : tolga35

    Başlık : HELAL OLSUN

    BAŞARILARINIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR OYUNU OKUMANIZ KOŞAN ATLARI İYİ ANALİZ EDİP BİZLERE VERDİĞİNİZ SİZE OLAN GÜVENDEN DOLAYI SİZE ÇOK TŞ EDİYORUM..


  8. Yazan : kalimdorforever

    Başlık : tebrik ederim

    Gerçekten emek verilmiş bir çalışma. Özellikle ilk ayak yorumun takdire değer. 5.ayakta sürpriz araman altılıyı bulmana mani olmuş olsa da, emeklerinin karşılığını en yakın zamanda almanı dilerim, yolun açık olsun. Herkese selamlar.


  9. Yazan : ahmetcemil

    Başlık : Tebrikler

    Bir altılı anca böyle yorumlanır,demek yanlış olmaz.Senin sayende oyunlar keyifli hale geldi.Bu doğru analizleri,yakın zamanda büyük bir ikramiyeyle taçlandırırsın umarım.


  10. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    kardeşim Kocaeli için tebrikler. Adana kurgun bence mükemmeldi. son ayak aslıyar ikinci atınmış. yazık oldu.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.