İSTANBUL TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAM

 

 

Birinci ayak; KARABEKMEZ, BEHRAMKALE ve SELAHATTİNBEY kazanmaya en yakın isimler olarak görünüyor. Koşunun süprizini DECOLTE ile SALMANAZAR' dan bekliyorum. Çok daha geniş kupon yapan üyelermiz; koşunun bomba yapacak tayları ORPHELINE ile AKALIN yazaraj ilk ayağı sağlama alabilirler.  

 

  

İkinci ayak; Son derece uygun grupta stili rakiplerine rağmen BUZDENİZİ' nin kesinlikle kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum. PAMUK NİNE ve ALTINYILDIZ gibi seri isimlerin olması sebebiyle ilk metrelerde ya rakiplerinden kurtulacak ya da bu isimlerin arkasında bekleme yapmayı tercih edecektir. Gerçek gücünü sahaya yansıtması durumunda BUZDENİZİ' nin kazanacağını düşünüyorum. Beklediğim performansı sergileyememesi durumunda; BURUKKIZI, MERZA ve TAHİRE öncelikle rakipleri olacaktır. Daha geniş kuponlarda PAMUK NİNEN ile LAVANTA yazaılırsa bu ayak sağlama alınmış olacaktır.  
    
Üçüncü ayak; Çok detaylı yorum yazmaya gerek duymadığım üçüncü ayakta, ART WOMEN, WINNER SIRCLE ve ZÜLHA yeterli olacak görüşündeyim. Önde istediği tempoyu bulması ve herhangi bir isim tarafından preslere maruz kalmaması halinde ART WOMEN beyaz bayrak ayna yapabilir. Temposunun bozulması durumunda ise; sprinter yapıya sahip olan WINNER SIRCLE ile ZÜLHA devreye girecektir. Çok daha geniş kupon üyelerimiz SPECIAL CLUP yazarak üçüncü ayağı daha da sağlama alabilirler.   
   
Dördüncü ayak; Çalışmaya başlamadan önce banko önereceğimi düşünmediğim BATUKAN' ı banko önermeye karar verdim. Bildiğiniz gibi BATUKAN, geçen senenin başlarında çok iyi performans sergileyerek sınıf atlamış ve üst üste birincilikler elde etmişti. Müthiş ciğerli bir safkan olduğu için kazandığı koşularında geçilecek izlenimiz veriyor ama tekrardan tazeleyerek, rakiplerine saç baş yolduruyordu. Fakat, safkanın ilgilileri çıtayı oldukça yukarıya çıkartmak isteyince BATUKAN, zor gruplarda formunu yavaş yavaş yitirdi ve totosu da bozuldu. Daha sonra ilgilileri BATUKAN' ı dinlendirme kararı aldılar. Ve BATUKAN yaklaşık 4 ay start almadı. 
Ara verdikten sonra katıldı ilk koşusunda kondisyon depolayan BATUKAN, son koşusunda ise BAYHAN' a direnemeyerek koşuyu 2. olarak tamamladı. Tabi son koşusunda BAYHAN' a geçilirken S.Kaya faktörünü es geçmemek gerekiyor. BAYHAN' ı çok iyi saklayıp kısa sprintiyle rakibiyle mücadele etmeden çok temiz bir koşu kazandı. Bu defa mesafenin uzadığını, BATUKAN' ın çok daha hazır olduğunu ve en önemlisi BAYHAN' da S.kaya'nın olmadığını görüyoruz. Ayrıca mesafenin uzaması da mücadele etmeyi seven BATUKAN' ın lehine olacaktır. İdmanlarında muhteşem görünümüyle kıvamına geldiğini belli eden BATUKAN' ı banko önermeye karar verdim. BATUKAN önereceğim ilk bankomdur.    
   
Beşinci ayak; Günün bana kesinlikle en zor koşusu beşinci ayaktır. 6 safkana şans vermeme rağmen içimin çok rahat olduğunu söyleyemem. Sizin için bir sıralama oluşturdum ama önerdiğim isimleri ayrımsız tuttuğumu belirtmek isterim. Yeri olan veya farklı kurgu yapacak üyelerimiz; elediğim GOLDEN STEP, ÖZBAYHAN ve LAVOKATO' yu yazarak bu ayağı sağlama alabilirler. Ben ise, şablonu daha fazla şişirmemek adına bu isimlere yer vermiyorum. Önerdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır.   
    
Son ayak; Banko önereceğim isim MY SECRET olacaktır. Bu safkanın en büyük özelliği kolay tempoda gidebilmesi ve teşviğe hemen cevap vermesidir. Bu yapıya sahip  olan bir safkanın da ideal mesafesi 1200' dür. Kısa sprinti olan bu tip safkanlara en iyi binen jokey ise kesinlikle H.Karataş'tır. Gruba baktığımızda kaliteli ve formda isimlerin olduğu görüyoruz. Ama mesafe, bu isimlerin çoğuna ters gelecektir. Mesela HOP HOP ve HAYRİBABA mesafeden en fazla etkilenecek isimlerdir.. HOP HOP zaten form olarak geriye gitmiş durumda. HAYRİBABA' da sorunlarıyla uğraşan bir isim. RODOPLU ise, istim üzerinde ama bu mesafede toparlanıp sürekli sprint atacak yapıda değil. Sonuç olarak ciddi rakiplerine göre birçok avantajı bulunan MY SECRET' in son metrelere kadar tutarak gelmesini ve kısa sprintiyle aynayı ilk geçen isim olmasını bekliyorum. Muhteşem hazırlıkları ile MY SECRET tam mesafesinde önereceğim ikinci bankom olacaktır. Bu safkana güvenmeyen üyelerimiz son koşusunda dikkat çekici performans sergileyen KIMURA' ya şans verebilirler.   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,3,7,,8,6,,10,1
2.AYAK:3,,2,8,12,,9
3.AYAK:1,10,11,,8
4.AYAK:2
5.AYAK:11,3,7,9,1,5,10
6.AYAK:13/7

ALTILI GANYAN(3/1/10/2,5/11/12,13) :568,15 t, BEŞLİ GANYAN(1/10/2,5/11/12,13) :121,96 t, DÖRTLÜ GANYAN(10/2,5/11/12,13) :7,05 t, ÜÇLÜ GANYAN(2,5/11/12,13) :0,39 t, İKİLİ(3/13) :5,05 t, SIRALI İKİLİ(13/3) :9,50 t, PLASE(13) :2,40 t, PLASE(3) :1,80 t, PLASE İKİLİ(12/13) :19,40 t, PLASE İKİLİ(3/12) :31,90 t, PLASE İKİLİ(3/13) :6,00 t, TABELA BAHİS(13/3/12/7) :91,83 t, TABELA BAHİS SIRASIZ(13/3/12/7) :3,06 t, 6. ÇİFTE(11/12,13) :5,80 t, YEDİLİ PLASE(3,4,5/3,4/1,3,7/7,10/2,5/5,11/3,12,13) :4,72 t
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cikan at hk.

    Lavanta yerine şablona Golden step eklenmiştir.(16:50)


  2. Yazan : futi

    Başlık : slm

    artwomen sence uygun bir gruptami tek dusunulebilinirmi


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : futi

    Arr women önde boş kalırsa çok şanslı olacaktır. Tutuyorsanız neden olmasın. Bol şanslar


  4. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler Ümit bey verdiğiniz tekler sayesinde altılı ve beşliden sebeplendik başarılarınızın devamını dilerim


  5. Yazan : freeman

    Başlık : Çok iyi..

    mukemmel tahmınler yıne ustad... altılıyı bu kadar kolaylaştırıyosun daha nolsun tebrikler...


  6. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    PERŞEMBE TAHMİNLERİ SAAT KAÇ GİBİ YAYINLANIR, TEŞEKKÜR


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.