ADANA TAHMİNLERİM - SON AYAK BANKO

Birinci ayak; Günün bana göre en zorlu koşusu ilk ayaktır. Hangi safkan kazanırsa şaşırmayacağım ilk ayakta, favori önereceğim isim PRESENT PERFECT olacaktır. Uzun ara verdikten sonra katıldığı ilk koşusunu kazanan PRESENT PERFECT, daha sonraki koşusunda dinçlik yaptığı için etkisiz kalmıştı diye düşünüyorum. Son startından ise, ÇAĞANTERCAN' ın arka grubu dağıtması neticesinde birçok isim gibi gerçek gücünü gösteremeyen bu isim, bu defa daha uygun grupta ve sevdiği mesafede start alacak. DAYI ve JOANYKO' nun tempoyu belirleyeceği koşuda yapacağı sprintiyle kazanmaya en yakın isim olacaktır. İlk ciddi rakibi aprantiyle start aldığı koşularda bile etkili olabilen TINKERBELL' dir. Son koşularında stil değiştirip önlerde koşmayı tercih eden bu isim, bugün muhtemelen H.Karataş ile bekleme yapmayı tercih edecektir. Formunu yukarıya taşıyan TINKERBELL, etkili jokeyi idaresinde ilk ayağı kazanan isim olabilir. Bir başka şans vereceğim isim USAIN olacaktır. Adana pistine geldikten sonra değişime uğrayan USAIN' ın hakkını vermek gerekiyor. Önde tempo yaptığı koşularda başarılı olabilen USAIN, artık bekleme yaparak etkili oluyor. Ayrıca son dönemde inatçı karakteriyle beğenimi kazanan USAIN, aprantisinden dolayı her koşusunda geri planda şans verilen bir isim.. Çok iyi durumda olduğunu düşündüğüm için ilk ayakta USAIN' e üçüncü sıradan şans veriyorum. Son olarak ise, iki kaçak ismi yazarak ilk ayağı geçmek istiyorum. Birbirlerini yıpratmaması durumunda JOANYKO ve DAYI ilk ayakta etkili olabilecek diğer isimlerdir.  

 

İkinci ayak; Birbirlerine daima üstünlük sağlayabilen isimlerin bir araya geldiği koşuda, favorim kesinlikle ŞUBATINKIZI olacaktır. G.Kocakaya ile start aldığı koşularında biraz daha bekleme yapmayı öğrenen bu isim, son koşusunda yediği fauller nedeniyle koşudan 4. olarak ayrıldı. IHLARABEYİ, TOMURCUKHAN ve SURHATIN KIZI arkasında koşuyu 4-5 takip etmesi durumunda kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. Son koşusunda stili dışı koşan SURHATIN KIZI, formunu yukarıya taşıyan IHLARABEYİ ile etkili jokeyi ile GÖLCÜK ASLANI ikinci ayak için önereceğim diğer isimlerdir.  
  
Üçüncü ayak; Uzun süre banko önermeyi düşündüğüm isim CARELESS oldu. Ama bir türlü içime tam olarak sinmediği için bu safkanı sadece favori olarak önermeye karar verdim. İlk startında koşuya adapte olmakta zorluk çekince grubun gerisinden kalan CARELESS, düzlük boyu yapmış olduğu uzun sprintiyle koşuyu 6. olarak tamamlamıştı. Ama 2.ile arasında 1 boy bile olmadığının altını çizmek isterim. Bu defa daha etkili koşması gereken kum piste çıkıyor.. Vasat rakipleri arasında ilk yarışında ki gibi adaptasyon sorunu yaşamaması durumunda CARELESS' in maiden a veda etmesi normal sonuç olacaktır. Ufak ve alternatif kupon yapan üyelerimiz CARELESS ile riske girebilirler. Daha geniş kupon üyelerimiz; GIDDY, PARK CEYHAN, SEER OF LIGHT ile TRUTHFUL GIRL yazarak üçüncü ayağı daha sağlama alabilirler.   
  
Dördüncü ayak; Son kazandığı uzun mesafeli koşusunda görüntüsü ile oldukça beğenimi kazanan GOLD DANCER, bu defa sevdiği pist ve mesafede çok daha uygun sikletiyle start alıyor. MISS WILLISTON' un liderliği alacağı koşuda COFEE BEAN' de öndeki ismi yakın takip edecektir. Bahsettiğim isimlerin arkasında koşuyu 3-4 takip etmesi durumunda düzlükte yapacağı atakları ile kazanmasını beklediğim GOLD DANCER alternatif ve ufak kupon yapan üyelerimiz için bir başka banko adayıdır. Aşırı bekleme yapması durumunda ya da, beklediğim performansı sergileyememesi halinde COFEE BEAN, YELLOW APACHY ve MÜHÜR' ün devreye girebileceğini düşünüyorum. DEEP QUEEN ile GREEN PUSS mesafeden dolayı elemek durumunda kaldığım isimlerdir.   
  
Beşinci ayak; ÇALIK dışında ısrarla liderliği almak isteyecek bir safkanın olmaması sebebiyle koşuyu ön grupta takip edecek bir safkanın kazanacağını düşünüyorum. TAYCAN, SEZAR, ORÇUN, AĞINLI, BALBEY ve ÇALIK bana göre bu tanıma uyan isimlerdir. Hem form hem de gidişat avantajını elinde bulunduran 6 safkan beşinci ayak için yeterlidir.   
  
Son ayak; Son koşusundan önce övgülerle bahsettiğim NOVERMBER, gidişat sebebiyle koşuda stili koşmak zorunda kalınca beklediğim performansı sergileyememişti. Yine de formunu bulmuş LULLABY arkasında 2.lik elde etmesi formunu koruduğunun en önemli göstergesiydi. Bu defa BURJ, MEMPHIS, DOĞAN MAHMUT ve ACIDERELİ gibi seri isimlerin olması sebebiyle NOVEMBER bekleme yapmayı tercih edecektir. Ciddi rakipleri UNICORNUS, SOYLUGÜZEL ve VALLEY OF THE SUN' a göre siklet avantajını elinde bulunduran NOVEMBER' ın, stiline uyum sağlayacağını düşündüğüm binicisi ile kazanmasını bekliyorum. NOVEMBER en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.  
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında, GRUMPY' nin kaba kumdaki ilk koşusunu kolay kazanmasını bekliyorum.  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,3,1,6,11
2.AYAK:5,15,1,2
3.AYAK:6,,2,4,8,9
4.AYAK:8,,1,5,9
5.AYAK:5,2,1,4,6,10
6.AYAK:13

AyakAt İsmiDereceGanyan
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.820.006,00 t dir.6'lı ganyan 34.339,73 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 20:48)
1 4 - PRESENT PERFECT 1.20.96 5,25
2 9 - TOMURCUKHAN 1.27.48 5,30
3 8 - SEER OF LIGHT 1.23.13 4,85
4 1 - COFFEE BEAN 1.19.05 1,95
5 10 - ÇALIK 2.16.29 23,65
6 13 - NOVEMBER 2.12.16 2,60
 
  1. Yazan : cemal1905

    Başlık : ümit

    november tereddütsüz bankon mu kardeşim bol şans:=)


  2. Yazan : cemal1905

    Başlık : ümit

    truthful girl hakkındaki yorumun ne olur kardeş..


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cemal1905

    truthful gırl beğendiğim bir isim değil. Koşuyu kapalı kutu konumunda olan isimlerin kazanacağını düşündüğüm için bu safkana geri planda şans verdim. Son ayak NOVEMBER tereddütsüz bankom diyemem ama bana göre kazanması gerekiyor. Aksi durumda çok isim devreye girebilir. Bol şanslar dilerim.


  4. Yazan : Drugracer

    Başlık : Tam isabet

    Ümit kardeşim helal olsun iyi incelediğin belli vallahi, herkes tinkerbell derken biz ilk ayak present perfect tekle geçtik. Süpersin


  5. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Helal olsun

    Bu kadar güzel analizlere 34 milyar yakışırdı. Şunu açık söyleyim yorumlarını dikkatli okuyan ve geniş oyun yapan üyelerin bu altılıyı içeri atması gerekirdi. Sen daha ne yapacaksın süpersin başarılarının devamını dilerim kardeşim. herkese iyi akşamlar


  6. Yazan : mehmet01

    Başlık : az kaldi

    cok uzuldum umit. gercekten bu oyun seni tanidiktan sonra zevk vermeye basladi. birde boyle bir altili tutturursak tadindan yenmez. az kaldi kardesim emegine saglik.


  7. Yazan : Fargo

    Başlık : Fargo

    Sevgili Ümit beşte kaldım ama gerçekten seni candan kutlarım, umuyorum daha büyük bir oyunu içeri atacaksın tebrikler.


  8. Yazan : naroz

    Başlık : teşekkürler

    F-485A-107B-5CBA 972 TL 1,3,4,5,6,9,11,12//1,2,3,5,8,9,11,13,15//2,4,5,6,8,9//1,2,5,8,9//1,2,4,5,6,9,10,12,13//13 Profesyonel bir oyuncu olarak, Ümit Gürgan kardeşimin her zaman tahminlerine önem veririm. Bugünkü şablonu da bana çok uygundu ve büyük oynayarak kazandım. Katkıları yadsınamaz. Başarılar.


  9. Yazan : erkan

    Başlık : büyük hata

    üstad başlıkda büyük hata dediysemde hata sende değil bende ben genelde maiden yarışlarda her zaman erkek tayları yazmayı tercihlerim kendi kendime yenildim altılının ikinci ayağında dişi atları yazmışım daha sonra baktım zaten 3 tane erkek var onları yazsam yetermiş.....kendi kurguma kendi ekolumu bir an unuttum senin gibi bende 5 de kaldım, hatanın bedeli 34 bin tl.ye maloldu,,, benim kupon senin kupondan daha küçükdü ama yinede sayende 5 kaldım müthiş bir kurgu ama kısmet işi inşallah büyük balık yolda.....aynen devam başarıların devamını dilerim


  10. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Süpersin yine başarıların devamını dilerim yanıltmadın beni can-ı gönülden tebrik ederim ilk günden bugüne kadar her kurgunu hatırlıyorum daha güzel günler bizi bekliyor


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.