BURSA TAHMİNLERİM - CAZİP PROGRAM

Öncelikle, dünde altılıyı doğru tahmin ederek bir haftayı doldurmadan 4. altılımızı hanemize yazdırdık. Belki ikramiye tatmin edici değildi ama boş geçmemek benim açımdan önemliydi.. 

Bugünde Bursa da kolay gibi görünen cazip bir program var. Tamamen sonuç odaklı çalışma yaptığım için tüm ayaklarda detaylı yorumlara gerek duymuyorum. Zaten sizlerde artık beni az çok tanımışsınızdır diye düşünüyorum:)) İstisna programlar hariç sadece risk aldığım ayaklarda yorumlarıma devam edeceğim. Yalnız, herhangi bir safkan hakkında merak ettikleriniz olursa mesaj yoluyla çekinmeden yazabilirsiniz. 
Cazip görünen Bursa programında tahminlerim şu şekilde olacaktır;    
    
SPEAR - FOR PLEASURE: Aslında günün ilk ayağı programdaki en zor koşu diyebilirim. Fakat, takibimde olan iki safkandan kısaca bahsetmek istiyorum. Favorim SPEAR olacaktır. Puanlamada neden bu kadar geri planda kaldığını anlamış değilim. Gerçi, tüm gazeteler 3 gün önce Ankara programında önde boş kalacak olan ve gruptan bariz üstün olan KOŞANGÜZEL yerine AMAZONİK' i günün teki veriyorlarsa herşeyi normal karşılamak gerekir. SPEAR' a geri dönecek olursak, bu safkan sene başında başarılı ve istikrarlı bir grafik sergilemişti. Ama yaz ayları sanırım safkana yaramadı ve bu dönemde başarısız performanslar sergileyerek hayal kırıklığı yarattı. Problemi mi oluştu? neden bu kadar kötü performanslar gösterdi tam olarak bilemiyorum ama ilgilileri safkanı 3 ay gibi bir süre dinlendirdiler. Aradan sonraki ilk koşusunda doğal olarak etkisiz kaldıktan sonra SPEAR, son koşusunda oldukça dikkatimi çeken bir performans sergilemeyi başardı. Normalde kaçarak başarılı olabilen SPEAR, grubu gerilerde takip etmesine rağmen düzlükte epey mesafeyi kapattı ve aynayı diğer rakiplerine göre çok daha diri geçti. Bu defa aradan sonra en iyi koşacağı 3. yarışına katılacak. İdmanlarında formunu geliştiren bu isim, koşuyu önlerde kabullenirse cazip durumda olmasına rağmen vasat rakiplerini geride bırakabilir. Bu safkansız kupon yapmamanızı özellikle öneriyorum.
Aynen SPEAR gibi takibime aldığım bir diğer isim FOR PLEASURE' dir. İki yarış önce 8. olmasına rağmen düzlükteki atakları dikkatimi çeken bu isim, daha sonra katıldığı koşusunda kısa mesafede sert rakiplerinin arasında doğal olarak beklenilen performansı sergileyemedi. Son koşusunda ise, bugünkü gruba göre çok daha iyi isimler arasında 7.likte kalması ve birincinin sadece 70 salise gerisinde koşuyu bitirmesi formunu koruduğunun en önemli göstergesiydi. Bu defa çok uygun grupta siklet dezavantajı olmadan mücadele edecek. Eğer koşu erken süratlenirse bariyer dibinden yapacağı atakları ile dişine göre grubu geride bırakabilir DİKKAT!!!
Riski seven üyelerimiz bu iki süpriz ismi yazarak ilk ayağı geçebilirler. Ben, ise bu iki isimle risk almak istemedim. Diğer şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır.    
    
KİKKULİ - DESTANYAZAN: Son koşusunda kazanırken büyük bir süprize imza atan KİKKULİ, eğer kendi performansını sergilediyse müthiş bir zafere imza atmıştır. Önde DAĞLAREFESİ gibi seri rakibin olacak, sen dezavantajlı kulvardan start alacaksın, rakibinin tempolu kaçmasına aldırış etmeden düzlüğe doğru rakibinden liderliği alıp aynaya kadar bu farkı koruyacaksın... Basit bir birincilik kazanmadığını düşündüğüm KİKKULİ, bugünde startla beraber önde istediği gibi tempoyu belirleyecek gibi görünüyor. Mesafe uzamış olmasına rağmen daha avantajlı şartlarda KİKKULİ net favorimdir. Bana göre ciddi rakibi son koşusu izleyen herkesin tek yazacağı DESTAN YAZAN olacaktır. Tamamen binicisinin hatası yüzünden çok geç sprinte kalkan DESTAN YAZAN, daha da uygunlaşan sikleti ve lehine dönen mesafede KİKKULİ' ye çok ciddi rakip olacaktır. Bu iki isme şans vererek ikinci ayağı geçiyorum.     
    
CHACHKOVA: TAPIT yavrusu olması sebebiyle ayrı bir gözle takip ettiğim CHACHKOVA, gerçek gücünü yavaş yavaş göstermeye başladı diyebilirim. Aradan sonra katıldığı ilk ve tek kaba kum koşusunda, bugünkü rakiplerinden RAIL BIRD' e geçilen CHACHKOVA, o koşusunda virajda savrulmasından ötürü 2.likte kalmıştı. O koşusundan sonra sentetik pistte 2 defa üst üste kazanan bu isim, kaba kumdaki ilk galibiyeti için Bursa ya tekrar getirildi. Kaba kumda çok daha farklı koşacağına inancım tam olduğu için önde boş kalacak MOONSHINE CORAL' a rağmen CHACHKOVA' nın kazanması normal sonuç olacaktır. C.Şen' in tek yapması gereken öndeki grubun içinde konumlanmak olmalıdır. Önlerde koşuyu takip etmesi durumunda CHACHKOVA' nın rakiplerinden rövanşı alacağını ve geçilmeyeceğini düşünüyorum. 3 te 3 yapmasını beklediğim CHACHKOVA uygun grupta tereddütsüz bankomdur..    
    
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında WATANABE, SIGNORINA ve BULUTHAN ayrımsız önereceğim isimlerdir. İsteseydim tüm isimleri ekler son ayak ÇOŞARTAY' ı tek yazarak son ayağa kadar gelirdim. Ama oluşturduğum kurgu daha fazla içime sindiği için bu şablonda karar kıldım. Farklı kurgu yapmak isteyen üyelerimiz son ayak ÇOŞARTAY' ı tek yazarak farklı kurgu oluşturabilirler.    
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5,12,,1,8,11,10,2,3
2.AYAK:1,6
3.AYAK:7,11,5
4.AYAK:1,10,7,5,3,4,9
5.AYAK:2
6.AYAK:5,,2,9,11,7,13 
 

ŞABLONU YATIRABİLECEK ELEMEK ZORUNDA KALDIĞIM İSİMLER:

1.AYAK: REAL SWING, İTHAL GELİN, TİNNO
2.AYAK:SEVİMLİ, ÖZAĞACANOĞLU,,ADIMNUR, TOROS KAPLANI
3.AYAK:YOK
4.AYAK:YOK
5.AYAK:MOONSHINE CORAL
6.AYAK:YOK

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.346.719,00 t dir.6'lı ganyan 3.709,97 t vermiştir.
 
1 5 - SPEAR   7,65
2 4 - SEVİMLİ   6,90
3 11 - WOW SO FAST   2,95
4 5 - BAŞOĞUL   2,95
5 2 - (11) CHACHKOVA - (ROSIGNOL)   1,45
6 2 - EMBİR HAN   4,45
 
  1. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : 7.plase

    selam sevgi saygı cumalarınız cümleden mübarek olsun sevgili ümit 7 plaseye yukarda vermiş oldugun safkanlarda sıralama vermen gerekirse nasıl bir sıralama sunarsın bilgilendirirsen sevinirim


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : nalbantcı_34

    Yazdığım sıralama aynen geçerlidir. Bol şanslar.


  3. Yazan : gokhan0727

    Başlık : tbr

    tbr ederim ümit bey neredeyse 7,65 çapında bir silahı banko veriyordun:)))


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    spearr gibi süprizi ancak sen böyle yorumladıktan sonra yazardım. Sözün bittiği yerdeyiz. Klasını her zamanki konuşturdun.


  5. Yazan : dauntlees

    Başlık : oley.com

    sevgili gürgan...altılı başlama saatinden sonra da olsa..burada paylaştığın yorumlarını oley . com da da yayınlamış olmanı yadırgadım..nedenini açıklarsan buradaki merak edenleride aydınlatmış olursun kardeşim...


  6. Yazan : şemin

    Başlık : hata

    ümit senin şablon yatsın diye destanyazan böyle koşturulur yazık


  7. Yazan : dauntlees

    Başlık : oley.com

    o siteye neden yorularınızı aktarıyorsunuz diye sormuştum...ilk yorumum yayınlanmadı..tekrar soruyorum...


  8. Yazan : doc66

    Başlık : harika tahmin

    Harika tahmin talihsiz gün..Destayazan Bursa“da cok keyifli değil dediler yine de 1 6 geçip ben de 5 te kaldım ilk ayağa sadece 5 12 yazarak girdiğim halde. Emeğine sağlık süpersin


  9. Yazan : necodj

    Başlık : tebrikler

    ümit bey altılıya yetişemedim işlerden bunla 4üncü paramız olacakmış kısmet.başarılarının devamı dileğiyle .tşkrlr


  10. Yazan : ciwano

    Başlık : bir teşekkür daha

    bir altılı daha cepte... teşekkürler ve tebrikler...


  11. Yazan : sk65.

    Başlık : sk65

    hocam kurgu iyi di kısmet.gerçi yazamadığını belirtmişsin.


  12. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : tebrik

    ÇOK BAŞARILISINIZ ÜMİT BEY.2.AYAKTAN YATTIK AMA OLSUN..1.AYAKTAKİ SPEAR I TEK VEYA EN ÇOK 3 ATLA GEÇSEYDİM ALTIILI TAMADI.OLMADI.


  13. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : DAUNTLEES

    sevgili dautnlees idda ettigin bu konu altılı öncesimi sonrasımı yaşanmıştır.bu bir ikinci bir konu bu rahatsızlık verici bir durumsa sen acından bu konuyu sevgili ümitin direkt kendisine msj kanalıyle yolluyarak gereken cevabı alıcagına inanıyorum.şayet sevgili ümit oley.com sitesine altılı öncesi yorumda bulunmuşsa. elbette cevabınıda neden nicin yada hangi sebeblere dayanarak verdigini illaki acıklar.şayet iki ihtimalli bir secenek dahi olmuş olsa bile bunun tek cevabı var bana göre tamamıyle sitenin reklamı üye artışı başarı oranını gösterebilme ve cok üye kazanılma adına aileyi genişletme adına yapılmış olabilir. sonuc her ne olursa olsun muhakkak sevgili ümit gürkanın bir bildigi vardır elbet umarım her hez icin hayırlısı olur nediyelim ve bekleyelim bakalım sevgili ümit gürkanın nasıl bir acıklaması olucak.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.