ADANA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺2.645,56

Birinci ayak; Startın verilmesiyle süratli stiliyle ALTINYILDIZ liderliği alacak isimdir. ROKET, AFFAN, ABAKAY ve son iki koşusunda taktik gereği kaçmayı tercih eden CİHANEFE koşuyu ön grupta takip edecek isimlerdir. Temponun çok fazla yükselmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü, ROKET dışında ALTINYILDIZ ile inatlaşacak herhangi bir isim bulunmuyor. Adana çim pistinde de kaçak safkanların kazanma oranının düşünürsek, koşuyu ön grupta kabullenen bir safkanın kazanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Zeki jokeyi  ile AFFAN favorim olurken, önde özellikle ROKET tarafından rahatsız edilmezse ALTINYILDIZ, ikinci sıradan şans vereceğim isim olacaktır. Potansiyelinden her daim bahsettiğim ama sorunlarından ötürü gerçek gücünü gösteremeyen CİHANEFE ile öndeki isimlerin arkasında yer tutacak olan müsait sikleti ABAKAY ilk ayak için önereceğim isimlerdir.  

 

   

İkinci ayak; Banko önereceğim isim NOWEMBER olacaktır. Son koşusunu kazanırken oldukça beğenimi kazanan NOWEMBER, bekleme yapmayı tercih etmiş ve grubu en geride takip etmişti. Koşunun da süratli tempoda geçmesinden istifade eden NOWEMBER, son 200 de aralardan çıkarak yapmış olduğu kısa ama çok etkili sprintiyle bir sonra ki yarışı için de yeşil ışık yakmıştı.. Bugün, rakipleri daha uygun ve sikleti azalmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ö.Kaya gidişat konusunda tüm Kayalar gibi donanımlı olduğu için NOWEMBER ile kesinlikle en geride bekleme yapmayacaktır diye düşünüyorum. NOWEMBER, koşuyu ön grupta takip etmesi durumunda yakaladığı güzel formuyla kazanmasını bilecektir. NOWEMBER önereceğim ilk bankomdur. Tek endişem NOWEMBER' in aşırı derece de bekleme yapması olduğu için geniş kupon yapan üyelerimiz; koşuyu ön grupta takip edecek ICY KISS, BIG STREAM ve LULLABY yazarak bu ayağı sağlama alabilirler.    
    
Üçüncü ayak; Herkesin banko oynadığı ve kazanmaya yakın gördüğü OĞLUM BUĞRA benimde favori önereceğim isimdir. Ama uzun aradan koşan safkanların bir sonraki koşularında kas ağrısı yaşamasından dolayı bu safkanla risk almak istemedim. Ufak ve misli kuponlar tek olarak değerlendirebilirler. OĞLUM BUĞRA' nın eksik koşması durumunda son maiden koşularında diğer isimlere göre ezici üstünlük sağlayan KARIK BEY ile MUSON RÜZGARI devreye girmesini beklediğim isimlerdir.    
   
Dördüncü ayak; Günün sonucuna en fazla merakla ettiğim koşusu dördüncü ayaktır. Tam bir taktik savaşı şeklinde geçecek koşuda favorim puanlamanın gerisinden kalmasına rağmen KIRDEMİRKIR' dır. Adana düzlüğü kısa olduğu için özellikle kaçak safkanların önde boş kaldıklarında kendilerinden güçlü isimleri mağlup ettiğine kısa zaman içerisinde sıkça şahitlik ettik. KIRDEMİRKIR' da güçlü ve inatçı bir isim olduğu için PETEKCAN ve HIGH TIDE' ın kendisine pres uygulamaması halinde çıktığı gibi bitirebilir. Zorlu koşuda KIRDEMİRKIR favorimdir. İlk ciddi rakibi, hayatının ilk iki koşusunu kazanırken oldukça dikkat çekici performanslar ortaya koyan PETEKCAN olacaktır. Koşuyu ön grupta takip edeceği için gidişatta lehine olan PETEKCAN, düzlükle beraber kendini gösterip KIRDEMİRKIR' a hakim olup geriden gelecek ataklara direnmeye çalışacak. Bir diğer şanslı gördüğüm isim, müthiş ciğeriyle LYRIC' tir. Koşarken adeta canını dişine takan LYRIC için mesafenin uzun olması kesinlikle avantajdır. Ancak gidişat lehine olmadığı için üçüncü sıradan şans verdiğim isimdir. Normal kupon yapan üyelerimiz için önereceğim son isim JUNIOR PIANIST' tir. Son iki koşusunu kazanırken formunu ilerleten bu isim, Ö.Kaya müthiş uyum sağlamış görünüyor. Ön grubun hemen arkasında konumlanacak olan JUNIOR PIANIST pisti tanımış olmanın da verdiği avantajla bir kez daha kazanabilir. Çok daha geniş kupon yapan üyelerimiz; DASKYLEION ile HIGH TIDE yazarak dördüncü ayağı bana göre kapatmış olacaklardır.  
    
Beşinci ayak; Daha önce 18 ve 12 lira ganyanla geldiği koşularında favorim olan İLKAYIM' ı o koşularında banko önermediğim için büyük pişmanlık yaşamıştım. Önde boş kaldığı koşularında etkili olabilen İLKAYIM, bir önceki koşusunda hemen hemen aynı isimleri önde boş kaldığı için uzak farkla mağlup ederken zorlanmamıştı. Son startında, stili rakipleri ve eksik olduğu kum pistte koşunca etkisiz kalan İLKAYIM' ın son koşusunu kesinlikle ölçü almıyorum. Bugün start alacağı rakiplerine bakıyorum bırakın ön grupta gitmeyi ikinclikte gitmeyi tercih eden bile bir rakibi bulunmuyor. Tabi yarış içerisinde birileri 2-3 mutlaka gidecektir:) Ama İLKAYIM kendi temposunda istediği gibi liderliği alacaktır. Beklediğim senaryo da geçilmemesi gereken İLKAYIM bir diğer bankomdur. Herhangi bir aksilik olması durumunda çok iyi durumda olduğunu gözlemlediğim müsait sikletiyle AHUSENKIZ devreye girebilecek tek isimdir.    
    
Son ayak; LITTLE EMRE, KAHRAMANBEY, SEN SALVADOR ve SU PARTIZAN gibi seri isimlerin olması sebebiyle sprinter isimler çok daha avantajlı görünüyor. Sadece son koşusunda daha sert rakiplerini geride bırakan ve bu defa daha müsait sikleti ile start alacak olan SEN SALVADOR ön gruptan şans vereceğim tek isimdir. Diğer yazdığım 4 sprinterle son ayağı toplamda 5 safkanla kapalı görüyorum. Sıralamam ise şablondadır.    
    
ALTILI ŞABLONUM: 
 
1.AYAK:2,4,11,3
2.AYAK:7/9,8,4
3.AYAK:6,,4,5
4.AYAK:6,9,8,4,,,2,3
5.AYAK:3/13
6.AYAK:1,3,10,4,2 
 
MİSLİ ŞABLONUM: 
 
1.AYAK:2,4,11,3
2.AYAK:7
3.AYAK:6
4.AYAK:6,9,8,4
5.AYAK:3
6.AYAK:1,3,10,4,2 
 
YEDİLİ PLASE ŞABLONUM: 
 
1.AYAK:5
2.AYAK:2,11,4,3
3.AYAK:7,9
4.AYAK:6,4,5
5.AYAK:6,9,8,4
6.AYAK:3,13
7.AYAK:1,3 
 
ŞABLONU YATIRABİLECEK ELEMEK ZORUNDA KALDIĞIM İSİMLER: 
 
1.AYAK: YOK
2.AYAK: YOK
3.AYAK: ERMEÇ,,, ERENAĞA
4.AYAK: YOK
5.AYAK: HİSARGÜL, YENİDÜNYA,HADİSE,SEDEFKAR
6.AYAK: YOK 
 
ALTILI GANYAN(3/4/5/2/12,13/2) :2.645,56 t, BEŞLİ GANYAN(4/5/2/12,13/2) :293,36 t, DÖRTLÜ GANYAN(5/2/12,13/2) :71,17 t, ÜÇLÜ GANYAN(2/12,13/2) :7,75 t, İKİLİ(2/3) :8,30 t, SIRALI İKİLİ(2/3) :15,35 t, PLASE(2) :1,55 t, PLASE(3) :1,50 t, PLASE İKİLİ(1/2) :9,50 t, PLASE İKİLİ(1/3) :6,50 t, PLASE İKİLİ(2/3) :7,70 t, TABELA BAHİS(2/3/1/10) :19,08 t, TABELA BAHİS SIRASIZ(2/3/1/10) :0,48 t, 5. ÇİFTE(13/2) :20,50 t, YEDİLİ PLASE(5,6/2,3/2,4,7/2,5/1,2/8,12,13/2,3) :61,68 t
  1. Yazan : tabur28

    Başlık : selamlar

    İlkayım“ın temposunu bozacak at var mı sizce


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : tabur28

    Yorumlarımda çok net ifadelerle belirttiğim gibi İLKAYIM“ ın temposunu bozacak bir isim bulunmuyor. Ekstradan stili dışı herhangi bir safkan çıkıp önde İLKAYIM“ ı bozarsa, oda bizim şansızlığımız olur. Bol şanslar.


  3. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : YORUM VE KINAMA

    SELAM SEVGİ SAYGI CÜMLENİZE OLSUN degerli kardeşim sevgili gürkan sitem dolu msjlarını sana olan acımasızca yüklenmeleri kendi dilin döndükce dile getirmişsin.türk milletinde bir gercek var hazım edememe başarı varsa herşey var başarı yoksa yerin 7 kat dibine gömerler.bütün spor dallarında.sanat camiasında,iş dünyasında,aklına gelebilecek tüm branşlarda bu iş böle malesef yarış camiasındada böle. kazanırsa siten senden iyisi kralı agası paşası yorumcusu yok ama madalyonun diger yüzü kazanamazsan babandan dahi anandan dahi duymadıgın lafları sözleri duyarsın bırak kötü günde sana destek olmalarını kösteklemeye giderler malesef insan oglu böle boşa dememişler insan evladı çig süt emmiştir diye atalarımız.bilmezlerki sen evli işinde gücünde hem ailevi hemde işin icin sorumlulugu olan bir insansın aynı bizler gibi herkezin nasıl sorumlulugu varsa sende bizler gibisin farkın yok ama işte bazı zihniyetler bunu bilmeden konuşuyorr.sende bu konuşulanlara aldırmayacaksın.kendini yormayacak üzmeyecek moral bozmuyacaksın.seni bilen biliyor.emeklerinide ugraşlarınıda üzülmelerinide sevinmelerinide neticede sende insansın.kulaklarımı tıkarım vazifemi yaparım misali hayatına işine gücüne bakıcaksın ötesi yok.ÜZERİNE BASA BASA ALTINI CİZEREK SÖYLÜYORUM SEN ADAMLARIN HASI YORUMCULARINDA EFENDİSİSİN daha söze kelama gerek yok cümleden yaradana emanet olun saygılar herkeze bol şanslar


  4. Yazan : doc66

    Başlık : helal

    tebrik ederim


  5. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    Bu altılı ancak teksiz bulunurmuş sende bunu çözmüşsün helal olsun tebrikler.


  6. Yazan : freeman

    Başlık : On Numara.. Kuyruklu Yıldız :)

    Ben altılıyı yakalayamadım malesef ama.. Senin altılıyı doğru tahmin ederek.. mükemmel bir şekilde yaptığın analizlerini yürekten kutluyorum.. Başarılarının daimi olması dileğimle ..Sevgiler sunarım...


  7. Yazan : cemal1905

    Başlık : Ümit

    Başarılarının devamını dilerim kardeşiö


  8. Yazan : MSB4592

    Başlık : tebrikler

    ilkayımı tek yazdım beşte kaldık bulanlara hayırlı olsun bize de sıra gelecek elbette başarılarınn devamını dilerim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.