İZMİR TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAM

Birinci ayak; Altılı ganyanın dördüncü ayağındaki maiden mücadeleye göre çok daha vasat isimlerin buluştuğu ilk ayakta, herhangi bir safkanı ön plana çıkarmam mümkün değildir. Tüm tayların yarışlarını izleyip 1 saatimi harcadığım ilk ayaktan çıkamamak can sıkıcı olsa da yapacak fazla birşey yok . Toplamda 8 safkan ile kapalı gördüğüm ilk ayakta şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır.   

 

 

   

İkinci ayak; Son uzun mesafeli koşusunda kendisine göre sert rakiplerinin arasında start alan ve uzun mesafe ile alakasını olmadığını düşündüğüm OVA banko önereceğim isimdir. Bir önceki koşusunda Bursa pistinde start alan OVA, kolay tempoda ön grubu takip etmiş düzlükte güçlü atakları ile kazanmayı başarmıştı. Bugün anne kardeşlerinin de sevdiği mesafeye tekrar çıkacak OVA, ciddi rakiplerine göre siklet avantajına sahip görünüyor. DELİCİHAN, BERKSU, SARI KANARYAM ve İMTİYAZ gibi seri isimlerin start alması da OVA için ayrıca avantaj yaratacaktır. Ciddi rakipleri olan gösterilen BURGAZBEYİ ve MUHRİP' in kısa mesafede toparlanıp süratli geçecek yarışta yetiştiremeyeceklerini düşünüyorum. Tek çekindiğim isim DELİCİHAN' dır. Fakat, OVA diğer sprinter gibi çok geride beklemeyeceği için düzlükle ön tarafa çıkacak ve öndeki isimleri bir şekilde atlatmayı başaracaktır. Sonlarda geriden gelecek ataklara başarılı bir şekilde karşılık vereceğini düşündüğüm OVA önereceğim ilk bankomdur.   
 
 
Üçüncü ayak; Günün zor ve karmaşık koşularından bir tanesi de üçüncü ayaktır. Yamaklara ait bir koşu olması ve istikrarsız safkanların bir araya gelmesi koşuyu oldukça zorlaştıran faktörlerdir. Özellikle SİMETRİ isimli safkandan çok iyi performans bekliyor olsam da zorlu koşuda risk almayacağım. Uzun zamandır start almayan BY NOBEL ile startta oyalanmayı alışkanlık haline getiren vekum pistte eksik koşan ALEHANDRO haricinde tüm safkanlara şans veriyorum. Sıralamam şablondadır.    
    
Dördüncü ayak; Diğer maiden koşuya göre bir tık daha iyi isimlerin start aldığı bu ayakta UÇANKARINCA banko önereceğim isim olacaktır. Ciddi rakiplerine baktığımda kum pistte eksik olduklarını gözlemledim ve çoğu isim zor kazanacak yapıya sahip görünüyor. UÇANKARINCA ise, ilgilileri tarafından sıkça koşmadan form tutmuş durumda.. Son katıldığı koşuda bugünkü isimlere göre çok daha sert grupta start aldığı son koşusunu kesinlikle ölçü almıyorum. İdmanlarında oldukça iyi duruma geldiğini gözler önüne seren UÇANKARINCA startla beraber ön grupta yer tutacak ve muhtemelen liderliği alacaktır. Düzlüğe rakiplerinin önünde çıkacak olan UÇANKARINCA, geriden gelebilecek net bir sprinter olmamasından ötürü kazanmasını bilecektir diyor ve bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.    
    
Beşinci ayak; Rakiplerinden bir adım daha önde gördüğüm isim AZARAKS' ın anneden kardeşi SAYDA' dır. Son koşusunda bugünkü ciddi rakiplerinin çoğunun geride bırakırken kolay görünen bu isim, idmanlarında formunu daha da yukarıya taşımış görünüyor. Startla beraber önlere gelecek SAYDA, eğer liderlik için ısrarcı bir rakibi olmazsa bir kez daha kazanmaya yakın görünüyor. Eksik koşması durumunda BLACK KING, SEVİMLİ GÜZEL, TOPRAKBAY ve BİR UMUT devreye girebilecek isimlerdir.     
    
Son ayak; Son koşusunda övgüyle bahsettiğim ASPIRCE yüzümü kara çıkartmadı ve bugünkü birçok rakibini geride bırakarak güzel bir birinciliğe imza atmıştı. Bugünde şartların çok fazla değişmediğini düşünüyorum. Sadece tempo biraz daha rölanti geçeceği için ASPURCE' nin ataklarında gecikmesinden korkuyorum. ROYAL SEA ve TRANSITION ilk metreleri liderlik mücadelesi vererek geçerlerken arkalarında BAY ÇİFTÇİOĞLU ve WARRIOR HAWK yer tutacaklardır. Temponun çok fazla süratli geçmeyecek olmasından dolayı ASPURCE sadece favorimdir. Ön grubun arkasında konumlanacak olan ve yağış olması durumunda ağır pistte farklı koşan WARRIOR HAWK, etkili performans sergilemesini beklediğim safkandır. Yine, ön grubun arkasında 6-7 gidecek RUBICON ise ataklarında aceleci olmayarak sonlarda rakiplerine mağlup olmak istemeyecektir. Bu üç safkanın eksik koşması durumunda; kazanmakta zorluk çeken bir safkan olmasına rağmen H.Karataş dört dörtlük bineceği için GÖZÜYILMAZ ile koşunun bombasını ROYAL SEA' den erken kurtulabilirse TRANSITION gerçekleştirebilir.  
 
    
ALTILI ŞABLONUM: 
 
1.AYAK:2,3,1,6,4,5,7,10
2.AYAK:11
3.AYAK:6,7,12,11,3,1,,8,5,4
4.AYAK:6
5.AYAK:13,,6,7,9,5
6.AYAK:15,8,10,,1,16
 

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.769.296,00 t dir.6'lı ganyan 10.594,58 t vermiştir.
1 3 - KÜÇÜK ÇAMLICA   8,85
2 11 - (10) OVA - (LİDERATEŞİ)   2,75
3 8 - NOS   3,70
4 6 - UÇANKARINCA   1,20
5 13 - SAYDA   3,50
6 13 - SILK KAFTAN   9,95
  1. Yazan : kudocan

    Başlık : bol şanslar

    ellerine sağlık ümit bey,, karıncayı geçersek bu iş tamam


  2. Yazan : dauntlees

    Başlık : dauntlees

    7 li plase için 1. koşuya yorum istiyoruz ümit :))) saygılar...


  3. Yazan : dauntlees

    Başlık : dauntlees

    7 li plase için ertanbey yeterli olurmu ümit...yada önereceklerin varmı...paylaşırmısın... tşk


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : dauntlees

    Yedili plasenin ilk ayağı zorlu bir koşu start alıyor.. ERTANBEY kısa mesafede daha iyi isimleri geçti ama mesafe uzadı ve temposunu bozabilecek olan isimler mevcut. Diğer safkanlar çok vasat olduğu için yine de ERTANBEY öncelikle değerlendirilmesi gereken isimdir. Aprantisi iyi idare edebilirse, ARZUKIZ da rakibi olur görüşündeyim. Bol şanslar.


  5. Yazan : BARONES

    Başlık : STORM HAWK..

    Değerli Dostlar; 3.ayakta değerli ÜMİT“e katılamıyorum..7 nolu "STORM HAWK" bu yarışı "yem kenteri" kazanacaktır..2.ayak "11,12" yeterlidir..4.ayak "1,2,6,9,10,11" yazılmalı..Ben bu "Karıncagillere" pek ısınamadım..5.ayak 9,13 ayrılırlar..Son ayak başta 16; daha sonra 13,15,14,11,10,8,5,7 sırası beklenmeli...Herkese bol şanslar dilerim..(İlk ayak çok tehlikeli 5“li oynamakta fayda var..)...


  6. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Değerli BARONES

    2. ayakta SARI KANARYAM dış startı çekip Delicihandan kafa alıp sonra nasıl direnecek?? Ben o koşuda Ümit e kesinlikle katılıyorum son derece mantıklı açıklaması ile OVA tek yazacağım. Strm hawk ta hayatında ilk defa bu kiloda start alıyor o yüzden Ümit in ilk 6 atını yazarak bir kupon yağacağım. Tüm arkadaşlara selamlar ve bol bol şanslar olsun


  7. Yazan : destandeviren

    Başlık : 1. ayak...

    bir banko denemek siteyen dostlar 4 mırazbey denesinler ben banko oynadım...annesi bu pistin en iyilerindendi babası da keza...çıktığı gibi bitirir...çimde pek performans beklemiyorum ama kumda çok koşar...son koşusunda kadir hiç sıkmadı bu yarışı hedef yapmışlardı çok belli...çok rahat kazanmasını bekliyorum...bolşanslar ve sevgiler...


  8. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at, değişiklik hk.

    RUIBICON yerine DIVINE RIVER şablona eklenmiştir. LIKE A STAR ise şablondan eksiltilmiştir.


  9. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Helal sana

    Aynen söylediğin gibi gelen OVA yı bize saatler önce anlattın:)) Türkiyenin uzak ara en iyi yorumcusu sensin. Bende sana güvendim ve tekledim. Başarıların devamını dilerim ve teşekkür ederim.


  10. Yazan : onder6321

    Başlık : Kurguya tebrik

    Böylesine zor bir programda kurgunuz için sizi tebrik ediyorum.


  11. Yazan : acarmamba

    Başlık : ümit beye

    ümit kardeşim bu nalbantçı isimli üye vip üyemidir beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim iyi akşamlar...


  12. Yazan : sesenahli

    Başlık : TEBRİKLER

    Sevgili Ümit seni başarılı tahminlerinden dolayı kutluyorum.Senden ricam senin yorumlarının altına kimse yorum yazmasın.Tahmin ve yorum paylaşacaklar tahmin bölümünde paylaşsınlar.Buna dikkat ederlerse sevinirim.Amacımız kimseyi üzmek ve yermek değil bilginiz olsun.Selamlar.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.