KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺596,44

 
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:13,7,14,6,3,1
2.AYAK:10,,6,8
3.AYAK:2,8,7,5,9,1
4.AYAK:4
5.AYAK:3,6,5,1
6.AYAK:6,1,2,8
 
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 2.730.517 t dir.
6'lı ganyan 596,44 t vermiştir.
2. 6'lı Ganyan AGF Tablosu
1 7 - KING BATUR 1.28.13 3,35 3
2 10 - ASİLYÜREK 2.03.64 5,65 5
3 2 - ORTAYLI 2.24.26 4,20 8
4 4 - DELAWERA 1.48.77 1,35 4
5 3 - GÖLDEM 1.22.53 5,55 4,5
6 6 - (7) KARAKARA - (MERDO) 1.28.85 2,85 6
 
 
STİL KING BATURİlk ayakta geri planda 2 isimden es geçilmemesi için bahsedeceğim.
13 numaralı STİL tek yarışında pek bir varlık gösteremedi. Ancak bu safkanın kaba kuma yatkın bir orijini var. Ayrıca İstanbul iç pistteki galopları gayet iyi. Bu da safkanın kaba kumda farklı koşabileceğini gösteriyor. G.Özçelike tercihiyle şansını daha da arttıran STİL' e mutlaka şans verelim.
Diğer ön plana çıkarttığım 7 numaralı KING BATUR' da ilk yarışında pek bir varlık gösterememişti. Ama ben bu safkanın uzun süre maiden kalacağını hiç sanmıyorum. Ankara pistinde yaptığı hazırlıklar yeterli. M.Akyavuz tercihiyle KING BATUR' un kesinlikle ihmal edilmemesini öneririm...
 
 
ASİLYÜREK: İkinci ayakta ufak ve alternatif kurgulara 10 numaralı ASİLYÜREK isimli safkanı banko olarak önereceğim.
Bu safkanın istikrar problemi yaşadığını düşünüyorum. Muhtemelen bir sorunu var ve bu sorunu nüksetmediği zaman etkili koşuyor.
Bugün kendi yarışını yapması durumunda, PERSIAN PRINCE AIRMAN ve ERTUHİ HAN gibi isimlerin hızlandıracağı koşuyu uygun sıkletiyle start alacak ASİLYÜREK kazanan olabilir.
ASİLYÜREK ufak kuponlarda risk edilebilir.Yine sonları kuvvetli olan 6 numaralı MAGIC APPLE ile 8 numaralı MINIGUN daha geniş oyunlarda bulunması gereken isimler.
PERSIAN PRINCE DANIELAS DAUGHTER ve RASTGO şablonda olmayan çekindiğim isimler...
 
 
DELAWERA: Dördüncü ayakta, kazanmasını beklediğim isim 4 numaralı DELAWERA' dır.
Bu safkan tam bir tempoda atı. Son yarışını burada çıkıp zorlanmadan bitirdi.
Bugün AVUKAT SUMEL HAN ve KING OF THE FIRE gibi ön grupta gidecek isimler var ama bunları hiçbirisi numaraya çıkmak için ısrar etmiyor.
Bugünde kendi tempolarında gideceklerini düşündüğüm için DELAWERA tempoyu kurmakta zorlanmayacaktır.
Yeteri kadar dinlenen, bu yarışa da iyi hazırlanan DELAWERA uygun rakipler arasında beyaz bayrak ayna yarışı izletir diyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...
 

 

  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Mami1234

    Verdiğim oyun yattığı an ortaya çıkıp bu atı neden yazmadık gibi saçma sapan birşeyler söylerseniz, anında üyeliğinizi iptal edeceğim. Mesela Kocaeli ilk ayakta favori çok geri planda şans verildi, ikinci ayakta favori hiç yok ve plase safkan alternatif banko!! Siz favoriyi yazmadınız tabela yapmadı tebrikler diyor musunuz? Dediniz mi? Ama favori kazansa yine çıkıp favori neden yok diyecektiniz. Tebrik beklediğim falan yok sizden ancak yatar yatmaz piyasaya çıkıp neden bu at yok diye yazarsanız, yazdığınız an üyeliğinizi iptal edeceğim. Yaptığınız sadece ve sadece benim enerjimi düşürüyor. Size de olumsuz olarak geri dönüyor. Bilme farkında mısınız?


  2. Yazan : karakartal

    Başlık : Tebrik

    Emeklerine Sağlık Harika Şablondu Tekler Muazzam Şekilde Devam ediyor Verdiğin emekte Ortada Bir Kaç Kişi içinde Modelini Bozma Sen Başlayınca Nasıl Biri Olduğunu Hepimiz Ve seni Iyi Tanıyanlar Bilir Yolumuza Devam Efsane Başarıların Daim Olsun..👏👏


  3. Yazan : muzreffa

    Başlık : tebrikler

    Tebrikler, iyi akşamlar.


  4. Yazan : kralmahir

    Başlık : Altılı

    Kral sen moralini bozma bunlar hep oldu gene olacak senin profesyonelliğinden işini ne kadar iyi yaptığından şüphem yok durmak yok yola devam her zaman yanındayım bi çok arkadaşımın da genel olarak yanında olduğuna eminim


  5. Yazan : Mami1234

    Başlık : Istanbul

    UMIT BEY BUGUN 1TANE ALTILI VAR ISTANBUL 1.ALTIYA YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIZ


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.