İZMİR TAHMİNLERİM

 
Son ayağa 12 numaralı MISTRAL ve 6 numaralı ATEŞBİLEK ilave edilmiştir.
 
 
 
PITIR: Günün üçüncü ayağında banko önereceğim isim 1 numaralı PITIR olacak.
Bu safkan formunu buldu. Ayrıca bugün tüm şartlar lehine görünüyor.
ESER gibi kaçmadan başarılı olamayan süratli isme ÖZÜMCAN başta olmak üzere BORNOVALIM ARSLANTURBO ve SERKANINOĞLU gibi önlerde gitmeyi seven isimler belli bir yerden sonra pres uygulayacaklardır.
PITIR kulvar avantajını değerlendirip düzlüğe kadar iyi yerlerde gelirse, bence seri sprintiyle süratli başlayacak koşunun kazananı olur, direk bankomdur.
Rakip soracaklara TUNÇ SİPERİ ve BORNOVALIM ikilisini derim...

 
 
OĞLUM ANIL: Altılı ganyanın dördüncü ayağında startta fazlaca takılmaz ise 8 numaralı OĞLUM ANIL bu yarışı kazanır.
Rakipleri uygun olduğu gibi sıkleti de uygun olan OĞLUM ANIL eğer 4-5 boydan fazla startta takılmaz ise düzlük sprintiyle kazanan olur, net favorimdir.
Ön tarafta tempoyu belirleyecek, gidişat avantajına sahip 1 numaralı KANEKONUN OĞLU ile istikrarlı yarışlar yapan, nispeten kilosu uygun olan 4 numaralı BETELGEUSE ikilisine de şans vererek dördüncü ayağı 3 isimle geçeceğim...

 
 
ADEM AĞA - GURME: Beşinci ayakta 2 ismi ayırmadım.
7 numaralı ADEM AĞA normal şartlarda tekim olurdu. Ancak aradan kazanarak dönen safkan yine kısa bir aradan sonra koşacak. Bu sürede hazırlıkları biraz eksik kalmış. Bu kısa hazırlık dönemi kendisine yeterli gelmişse, lehine gidişatta ADEM AĞA kazanır.
Burada 1 numaralı GURME' ye de şans vermeden edemedim. Zira safkanın form durumu gayet iyi. İzmir pistini de seven GURME, rakibi ADEM AĞA sallanırsa, devreye girerek kazanmayı başarabilir...
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,5,3,11,6
2.AYAK:11,5,8,7,9
3.AYAK:1
4.AYAK:8,1,4
5.AYAK:7,1
6.AYAK:15,10,4,2,1,11,18,9,6,12

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.