İZMİR TAHMİNLERİM

 
 
 
Dün 3.757 TL veren Antalya altılısını içeri attık. Antalya altılısı için tebrik etme nezaketinde bulunan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Böyle bir altılıya ihtiyacımız vardı. Çok doğru kurguyla sonuca gitmeyi başardık. 
Bulanlar güle güle harcasınlar. Bulamayanlar fazlaca üzülmesin, bu ayı bilemem ancak daha öncede söylediğim gibi Nisan ayından itibaren tahminlerimizle fark yaratacağız. 
İzmir programı zayıf gibi duruyor. Tabi dün Antalya içinde öyle söyleniyordu. Programları kesinlikle hafife almak gerek. Tek bir at altılı ganyan ikrinayesini yukarılara taşıyabilir.
Ben de isabet sağlamasını beklediğim şekilde şablonumu paylaşacağım. İnşallah bugünde İzmir'i içeri atar, iyice morallenmiş oluruz...
 
 
CANMETE1 numaralı CANMETE ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz. Bu safkanın özellikle İzmir kum pistinde diş geçiremeyeceği bir rakip yok. Bu piste son derece uyumlu ve yere çok sağlam basıyor.
Bugünkü rakipleri CANMETE ayarında değiller. SALUKİ RÜZGAR KAAN ve UZUN MEHMET evet iyi safkanlar ancak CANMETE'nin her zaman üstünlük kuracağı isimler.
Özcan işi sıkı tutar, ön tarafa yakın konumlandırırsa, CANMETE düzlükte yapacağı güçlü bindirmeleriyle bugünde kazanan olacaktır...
 
 
KÖÇEK: Altılı ganyanın beşinci ayağında, banko önereceğim isim 2 numaralı KÖÇEK olacak.
KÖÇEK'in ön tarafta tempoyu kendisinin belirlediği yarışları çok etkili koştuğunu biliyoruz.
Bugünde ön tarafı ısrarla isteyecek bir rakibi bulunmuyor.
LOLAN GÜZELİ AYDURU gibi isimleri bastırıp tempoyu KÖÇEK'in belirlemesini bekliyorum.
En ciddi rakibi SİNOPLU MERVE'nin uzunları kısa ve orta mesafelere göre eksik.
Eğer KÖÇEK İzmir pistini yadırgamaz ve temposunu LOLAN GÜZELİ veya AYDURU bozmaz ise ben KÖÇEK'in düzlük boyu SİNOPLU MERVE'ye direnç göstererek kazanacağına inanıyorum.
KÖÇEK ikinci bankomdur...

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,9,8,7,1,3,2
2.AYAK:1,2,5,4
3.AYAK:5,7,3,6,1
4.AYAK:1
5.AYAK:2
6.AYAK:9,7,8,3,4,1,5,6
  1. Yazan : zenart

    Başlık : Tebrikler

    ikramiye miktari önemli değil yarışları mükemmel okuyorsun. Antalya için ayrıca tebrikler .. 😊


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.