İSTANBUL TAHMİNLERİM

 
 
 
 
ENCANTADOR: Son yarışına ciddi favori olarak giren 2 numaralı ENCANTADOR jokeyi T.Yıldız'ın laubali binişi yüzünden yüzde yüz kazanacağı koşuda bugünde rakibi olan TEVAZU'ya fotoda geçilerek ikinci kaldı.
Bugün Özcan Yıldırım aynı hatayı yapmayacaktır diye düşünüyorum. Her ne kadar formsuz olsa bile sonuçta çok daha hırslı ve tecrübeli bir jokey.
CARACCIOLU ile WE WILL ROCK YOU ikilisini ön tarafta göreceğiz. ENCANTADOR ön grubu kaçırmadan düzlüğe kadar 3-4 pozisyonda gelecektir.
Düzlükte temposunu arttıracak ENCANTADOR'un önde gidecek rakiplerden sıyrılıp sprinter TEVAZU KING OVA ve BABA SADIK gibi isimlerin ataklarına direnerek altılıyı açmasını bekliyorum.
Bu rakiplerden üstün olduğuna inandığım ENCANTADOR bankomdur...
 
 
CEYLANHAN TEKİN BEY: İkinci ayakta yakın zamanda kazanır diye not aldığım 2 isme beraber şans vereceğim.
Öncelikle yarışın hızlı tempoda koşulacağını düşünüyorum. Çünkü WINTER FELL KARAKAPLI KARASUN ve KARACAKAYALI gibi isimler yarışı hızlandıracaklardır.
5 numaralı CEYLANHAN yarış kolluyor. Sentetik pisti seven bu isme stilini tam uyan G.Kocakaya binecek. Düzlüğe en gerilerde çıkacak CEYLANHAN özellikle son 200'den sonra yapacağı etkili sprintiyle kazanan isim olabilir.
Diğer şans vereceğim 8 numaralı TEKİN BEY yarış hayatına geç başladı. İkinci ve üçüncü yarışında boş bir at olmadığını herkese gösterdi. Bugünde formda binicisi idaresinde lehine gelişecek koşu temposundan istifade ederek TEKİN BEY birinciliğe uzanabilir.
KARACAKAYALI şablonda olmayan çekindiğim isim...
 
 
ALİHAN: Üçüncü ayakta 1 numaralı ALİHAN günün en güvenilir ismi olarak karşımıza çıkıyor. Evet gruptan üstünlüğü tartışılmaz ve haklı olarak favoridir. Bence de stili rakibi ROMOLO'ya rağmen kazanmaya çok ama çok yakındır. Ufak ve alternatif kurgular da ALİHAN banko olarak değerlendirilebilir.
Ben riski ilk ayakta aldığım için ALİHAN'ın yanına 2 tane rakip önererek şansımı deneyeceğim. Zira ALİHAN gelirse, altılı ganyanın tadı tuzu kaçacaktır.
5 numaralı ÇİRÇUZ ile 4 numaralı TİVOLİ ikilisi ALİHAN eksik koşarsa devreye girebilecek isimlerdir...
 
 
MAVRA YOLDAŞHAN ALTINKAPLI: Dördüncü ayakta risk almadım ve bu zorlu görünen yarışta start alan tüm isimlere şans verdim.
3 ismi ise birazcık daha ön planda tutuyorum.
4 numaralı MAVRA öndeki kaçakların arkasında konumlanacak. Doğru düzgün sprint atabilen, iki yönlü koşabilen bir isim olmadığından MAVRA bence bugün iyi performans sergileyecektir.
7 numaralı YOLDAŞHAN gruptaki tek sprinter isim diyebilirim. Tabi ilerleyen yaşı nedeniyle zaman zaman beklenilen yarışları yapamıyor. Eğer gününde olursa, lehine gidişatta kesinlikle söz sahibi olur.
3 numaralı ALTINKAPLI'da iki yönlü koşabiliyor. ULUBATUR UIMUTLU TAÇSIZ KRAL gibi seri isimlerin arkasında konumlanacak ALTINKAPLI'dan ters bir yarış gelirse şaşırmam...
 
 
AFTER TULIP VICTORY BAWL: Beşinci ayağı da dördüncü ayak gibi kapadım fakat burada da 2 ismi biraz daha ön planda tutuyorum.
3 numaralı AFTER TULIP gidişat avantajına sahip. VICTORY BAWL ARAGONA ve BUMERANG üçlüsü önünde tempoyu kendisi belirler ise formda jokeyiyle rakiplerine geçit vermeyebilir.
6 numaralı VICTORY BAWL ise grubun en genç ismi. Bu nedenle rakiplerine oranla çok daha uygun sıkletle bu yarışa katılacak. Hep istikrarlı yarışlar yapan ancak kazanamayan VICTORY BAWL kilosunun verdiği avantaj ile yaşça büyük rakiplere düzlükte hakimiyetini hissettirerek kazanan olabilir...
 
 
LION OF BABYLON: Son ayakta 6 isme şans verdiğimiz vakit koşuyu yüzde 90 kapatmış oluyoruz.
Ben bu yarışta sadece favorimden bahsedeceğim. Favorim 7 numaralı LION OF BABYLON olacak.
LION OF BABYLON neden favorim çünkü koşu temposu kazanma şansı olan isimler arasında en fazla LION OF BABYLON'a yarayacak.
Yarışı önlerde kabul edecek LION OF BABYLON düzlüğe avans alarak çıkarsa, sprinter isimler toparlanana kadar kendisini fotoya atabilir.
LION OF BABYLON gidişat avantajına sahip olmasından ötürü favorimdir...
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2
2.AYAK:5,8  (Sıralı İkili: 17.00)
3.AYAK:1,,5,4
4.AYAK:4,7,3,2,6,5,1
5.AYAK:3,6,5,4,2,1 (Sıralı İkili: 25.60)
6.AYAK:7,2,3,6,11,10
  1. Yazan : buglem

    Başlık : Buglem

    Moralini bozma sen yapicak bisey yok emeğine sağlık sen elinden geleni yapıyorsun kardesim gerisi onların vicdanına kalmis


  2. Yazan : Buraktay1907

    Başlık : Bol şanslar abi

    Sen istanbulu seversin abim yap şovunu bol şanslar


  3. Yazan : Cezo

    Başlık : Kredi

    PTT Hesabina 30 TL yatırdım üyeliğimi aktif edermisiniz...


  4. Yazan : Cezo

    Başlık : Kredi

    Ümit bey PTT hesabına Selçuk demirdeler adına 30 TL yani. kesintiye 28tl yatırdım 20 dakka oldu üyelik aktif olmadı sistemdeki hata var yoksa ben mi eksik yatırdım bilgilendirir misiniz...


  5. Yazan : Bülent Karahancı

    Başlık : Harbiden

    Zor koşuda ikili bitiyor harbiden helal olsun çifte falan hepsi tamam bide alınan gelmezse süper olacak


  6. Yazan : King

    Başlık : Emeklerine sağlık

    5 / 8 kombine ikiliyi sayende buldum ve cok guzel bir ikramiye kazandım emeklerine sağlık kardeşim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.