BURSA TAHMİNLERİM

 
 
Son ayakta çıkanlar yerine, ilk ayağa 10 numaralı TULPARKIZ dahil edilmiştir...
 
 
 
KARAKARA: Önceki yarışını uzun mesafede güle oynaya kazanan 4 numaralı KARAKARA son koşusunda mesafeden etkilenirken ayrıca tempo anlamında da işler istediği gibi gitmeyince tabela dışında kalmıştı.
Bugün tekrar uzun mesafede start alacak KARAKARA' yı tempo anlamında rahatsız edecek bir ismin bulunmaması önemli bir avantaj olacaktır.
Beklediğim gibi yeterli avansı alarak temposunu kurabilirse, KARAKARA bence tamamı sprinter rakiplerine her yerde cevap vererek kazanan olacaktır, bankomdur...

 
HEADMAN - LITECOIN: Dördüncü ayakta, grubun en kaliteli isimleri 2 numaralı HEADMAN ve 5 numaralı LITECOIN ikilisi arasında birincilik mücadelesi bekliyorum.
JUNIOR ÇINAR KICK COLLEEN ve PARION gibi ön tarafı ısrarla isteyecek isteyen isimler koşuyu hızlandıracaktır.
Zaten kalite olarak gruptan farklı olan bu isimlerin koşu temposu da lehlerine gelişeceği için gününde olan ismin kazanması normal sonuç olacaktır.
Çok daha geniş oyun yapacaklar, ön taraftan askerimiz olması nedeniyle 3 numaralı JUNIOR ÇINAR' a çarpı atabilirler. Bu safkan gününde olduğunda tempo, rakip falan dinlemiyor. Eğer ciddi prese maruz kalmaz ise güçlü rakiplerine direnebileceği için geniş oyunumda JUNIOR ÇINAR' a şans verdim...

 
URLA: Beşinci ayaktaki maiden yarışta 12 numaralı URLA kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.
Katıldığı ilk yarışında kendisini yarışa vermeyen ve binicisi tarafından da fazlaca zorlanmayan URLA bugün şansını kum pistte deneyecek.
Açıkçası bu safkanı kum pisti daha iyi yapmasını bekliyorum.
Rakipleri dişine göre olan URLA potansiyelini koşması durumunda bence kazanıp maidena veda eder, altrnatif bankomdur.
Rakibi grubun en iyi yarışlarını yapan ismi olan 3 numaralı BEYAZ GECE olur. Geniş oyunlarda URLA ve BEYAZ GECE yazanlar, kanımca burayı sağlama almış olurlar...
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,2,4,6,7,5,8,10
2.AYAK:9,10,3,7,6,2,1
3.AYAK:4
4.AYAK:2,5,,3
5.AYAK:12,,3
6.AYAK:4,8,11,1,7

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.