ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 
Dün KIYICI bankomuz gelmeyince maalesef beşte kaldık. Jokeylere pek sallayan biri değilim. Fakat Çiçek yerine baka bir jokey olsa altılı ganyanı doğru tahmin etnmiştik, net!
Neyse geri döndük ve istikrarı devam ettirmek önemli. Ankara tahminlerim 13:30 olmadan yayınlanacak. 
 
 
 
LUCKY BOY AGASSI AMADIS: Altılı ganyanın birinci ayağında 3 isme şans vererek risk aldım.
Risk aldım diyorum zira buraya at yazmaya kalksak en az 3-4 isme daha şans vermemiz gerekir. Diğer ayaklardan kısamadığım için en çok tuttuğum 3 isimle ilk ayağı geçmeye çalışacağım.
7 numaralı LUCKY BOY İstanbul' dan takibimde olan bir isim. Dış starttan başlayacak olması sıkıntı. İlk defa Ankara' da start alacak olması da kafamı kurcalıyor. Tüm bunlara rağmen lehine gidişatta uygun sıkletiyle bence koşunun en şanslı ismidir.
6 numaralı AGASSI zaman zaman şans verdiğim bir safkan. Son yarışı bence bugünkü rakipleri geçmesi için yetecek kadar iyiydi. İç start, gidişat ve sıklet avantajına sahip AGASSI kazanmaya yakın gördüğüm diğer isim.
Son olarak 5 numaralı AMADIS' e şans vereceğim. Yaşadığı sıkıntılar olmasa AMADIS' i böylesine uygun rakipler arasında izleme şansımız olmazdı. Son yarışıyla tekrar toparlanma sinyali veren AMADIS düzlüğe kadar iyi yerlerde konumlanacağı için düzlükte temposunu arttırarak altılıyı açan isim olabilir...
 
 
NORA SHINE: Son ayakta banko önereceğim isim 7 numaralı NORA SHINE olacak.
Bir süredir dikkat ederseniz ağır favori isimleri tek yazmıyorum. Buna özen gösteriyorum çünkü bu tip isimleri zaten herkes tek yazıyor. Sizler böyle kale atları tek almak için beni takip etmiyorsunuz. Tabi bir tarafta da işin gerçeği var. Ben de sizlere güvenmediğim, inanmadığım bir ismi tek olarak vermek istemiyorum. Evet eskiye göre daha cazip teklerle karşınızda olacağım ancak inandığım isimleri de çok favori olsalar bile arada tek yazacağım.
NORA SHINE start alan isimlerden performans olarak fazlasıyla sıyrılıyor. İlk defa koşacak isimleri kapalı kutu ancak onları da bugün izleyelim diyorum.
Kocakaya ile çok çok uygun rakipler arasında start alacak NORA SHINE bence günü kapatan isim olacaktır, günün en sağlam bankosudur...

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,6,5
2.AYAK:12,11,1,2
3.AYAK:3,6,8,1,5
4.AYAK:5,7,2,1,4
5.AYAK:5,4,8,2,6
6.AYAK:7
  1. Yazan : yuksel1453

    Başlık : Şekersultan

    Şekersultan benim bankom bir bankoda senden gelir üstad. 2 tekli oynayacağım


  2. Yazan : kralmahir

    Başlık : Altılı

    Arkadaş lar üstada katılmakla beraber aşkabatında kazanacağını düşünüyorum nora shine ile birlikte


  3. Yazan : Mami1234

    Başlık : Ankara

    Umit bey ilk ayaga az yazmak istesem diger tuttugunuz 3 isim nelerdir?


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Mami1234

    8,4,10,3


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.