ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
Dün Bursa altılısını cazip sayılacak iki bankoyla bulduk fakat çok at yazdığımız ilk ve son ayakta favoriler kazandı. Üçüncü ayakta da günün teki BESTEKAR fotoda yarışı kurtardı ve ikramiye istediğimiz gibi olmadı. Yine de bunu bile özlemişiz. Boş geçmemek önemli.
Bugünde Ankara programını beğendim, doğru yerlerde risk alabilirsek, bugünde altılı ganyanı doğru tahmin edebiliriz. 
 

İkinci ayakta 5 numaralı MEZİTHABER ve 3 numaralı ASRASYAD ile son ayakta start alacak 3 numaralı CHAIN BREAKER şablonda olmayan çekindiğim isimler. 

 

 
GÜVENDİK: İkinci ayakta olası koşu temposundan dolayı geriden gelecek sprinter isimleri ön planda tutuyorum.
8 numaralı GÜVENDİK en son grup 3 yarış kazandı ve o günden sonrada bir daha kazanma başarısı gösteremedi.
Ankara' ya geldikten sonra daha iyi duruma geldiğini gözlemlediğim GÜVENDİK bugün tam da istediği şartlar altında start alacak.
GÜVENAĞA CANKATAN var güçleriyle kaçmak isteyecekler. Bu isimlerin hemen arkasında yer tutacak UNZEN düzlükten sonra tempoyu daha da yukarılara çıkarakacak.
Eğer startta fazlaca takılmaz ise ben GÜVENDİK' in seri düzlük sprintiyle kazanmaya yakın olduğunu düşünüyor, bu ismi favori olarak öneriyorum.
7 numaralı DORU YİĞİT Kocakaya ile başka koşuyor. Bugünde ön grubun arkasına yatıp düzlük boyunca devam ettireceği ataklarla kazanabilir.
2 numaralı PALA SALİH hızlı giden yarışlarda başarılı olabilen bir isim. Bugünde lehine şartlar altında gününde olursa seri sprintiyle kazanabilir.
Son olarak ön grupta gidecek bir askerimiz olsun diye 9 numaralı UNZEN' e şans vereceğim. GÜVENAĞA ile CANKATAN ikilisiyle inatlaşacağını sanmıyorum. M.Çelik bu ikilinin arkasına konumlandıracağı UNZEN' i doğru yerde atağa kaldırırsa, öndeki ikiliden sıyrılıp sprinter isimlere direnerek fotoyu bulabilir...
 
 
HANİFE SULTAN5 numaralı HANİFE SULTAN' ın bugün azalan sıkletiyle favori bile çıkmamasına çok şaşırdım.
Rakiplerine baktığım zaman; AYBÜKE tempolu yarışlarda etkili olabilen, son derece kısa sprinte sahip bir isim.
SİN tamam uygun grupta koşacak, tempo da lehine gelişecek ama bu safkanın uzunu biraz eksik. Ayrıca sıklet dezavantajı söz konusu.
ANNA HENRIETTA ve SENNA yine tempolu yarışlarda etkili olabilen isimler. ANNE HENRIETTA bu pisti yadırgayabilir, SENNA' ya ise mesafe uzun.
MOONLINGT SONATA start sorunu yaşıyor, WILD ROSE kazanma karakteri zayıf bir isim, PRENSES GOLDA alt grubun atı.
Yani rakipleri hakkında böyle olumsuz düşüncelere sahipken, son yarışını çim pistte kazanan, bugünde uygun sıkletiyle start alacak HANİFE SULTAN' u yıkmaya elim gitmedi.
Çok gerilerde konumlanmaması durumunda HANİFE SULTAN bugünde kazanır diyor, bu ismi banko olarak öneriyorum...
 
 
KARA ESKİ ÖZAYDIN: Dördüncü ayakta eküriler 6 numaralı KARA ESKİ ve 4 numaralı TUNÇDAĞ ile uygun gruba gelen 1 numaralı ÖZAYDIN arasında bir yarış bekliyorum.
Ekürilerden KARA ESKİ son derece ciğerli, güçlü bir yarış karakterine sahip bir isim. TUNÇDAĞ ise uzunda kesinlikle çok çok eksik. Bu atın 1500 metre üzerinde koşulması inanılmaz derecede hata. Bugün ben ekürilerin ikilisini de çok tutuyorum. Ekrüiler favorim.
ÖZAYDIN ise TORAMANKAYA BİLİRHAN DENİZ ŞAÖVALYESİ gibi isimlere kafa tutmaya çalışmış bir safkan. Bugün az da olsa sıklet dezavantajına sahip olsa bile kolay temposuyla düzlüğe çıkıp işi bitirebilir.
Daha geniş oyun yapacaklara, ön tarafta rahat kalabilirse sonuca gidebilecek 3 numaralı BORDOMAVİ' yi öneririm...
 
 
HARLAN DRAKA: Son ayaktaki maiden yarışta 9 numaralı HARLAN DRAKA' yı tek atana birşey diyemem. V.Abiş katkısıyla maidena veda etmeye yakın görünüyor.
Ancak ben bu safkanın bitiricilik anlamında sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. Bazı atlar hep iyi koşar ama kazanmakta zorlanır ya, işte HARLAN DRAKA' da bana bu zamana kadar böyle bir izlenim verdi.
Elbette bugün koşunun en şanslı ismi, ufak ve alternatif kurgular HARLAN DRAKA tek yazabilir.
Ben daha cazip kurgu oluşturdum ve bankomuz kazanırsa yüksek ikramiye çıkarabiliriz düşüncesiyle, bana o güveni bugüne kadar vermeyen HARLAN DRAKA' yı yıkarak şansımı denemek istiyorum...

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,3,4,5,2,9
2.AYAK:8,7,2,9
3.AYAK:5
4.AYAK:1,6,,3
5.AYAK:6,3,7,5,1
6.AYAK:9,,17,5,12,16,2
  1. Yazan : yuksel1453

    Başlık : Hanife sultan ve tunçdağ

    Bu ikisinden etkili yarışlar bekliyorum


  2. Yazan : Mami1234

    Başlık : Kocaeli

    Sa. Kocaeli 1.altili icinde yorumlarinizi bekleriz kolay gelsin


  3. Yazan : Kelepir

    Başlık : Altılı

    Ümit şu yarış aleminde senden iyisini tanımam fakat beş altı aydır form düşüklüğü beni hayrete düşürdü ben hep derim bu sen değilsin sıkıntının ne olduğunu bilmiyorum ama toparlayacağına cani gönülden inanınorum altılılar peş peşe gelecektir. Emeğine yüreğine kuvvet olsun saygılarımla


  4. Yazan : kralmahir

    Başlık : Altılı

    Arkadaşlar son ayakta harlan draka ile bugün 5.li ganyan diye düşünüyorum


  5. Yazan : Mami1234

    Başlık : Kocaeli

    Sa kocaeli 1.altili olacakmi


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.