ANKARA TAHMİNLERİM - ₺634,22

 
Şablon yayınlandıktan 10 dk. sonra 5. koşuda start alacak 9 numaralı LAURACEOUS her iki altılı şablonuna da eklenmiştir. Ayrıca 2. altılının beşinci ayağındaki numara hatası düzeltilmiştir.
 
 
Dün İstanbul altılısına elbette üzüldüm. 4 tane favori ki günün sürpriz yapan isimlerinden olan ARTS MAN bu favori listesine dahil, DEMİRPERDE yalnızca 2. atımızdı. O şablonun hakkı tam isabet olmalıydı ancak ilk ayakta cazip tekimiz maalesef 2. kaldı. Eğer tekimiz kazansaydı, beş ayak ilk atla 1200 - 1750 TL veren ikramiyeyi misli önermiş olacaktık.
 
Son dönem toparlandık, artık şans fakötürü de lehimize dönsün diyorum. Onu da arkamıza alırsak, zincirleri kırmaya başlayacağız.
Ankara'da ilk altılı ve ikinci altılı şablonum olacak. İzmir'de ise yalnızca 2. altılıya tahminim olacak. Ankara tahminlerim 12:30 gibi yayınlanacak. 

 

 

1. ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,5,1
2.AYAK:4
3.AYAK:2
4.AYAK:7,5
5.AYAK:3,5,7,10,1,2,8,4,9
6.AYAK:2,4,6,1,5,3

 

2. ALTILI ŞABLONUM:

 
1.AYAK:7,5
2.AYAK:3,5,7,10,1,2,8,4,9
3.AYAK:2,4,6,1,5,3
4.AYAK:7,6,,5
5.AYAK:2,,4,1
6.AYAK:3,,10

 

 
GÜLBABA HIZLI KURUŞ: İlk ayakta basit düşündüm. Hızlı başlayacak yarışta düzlükte sağlam bindiren, aynı zamanda sıklet avantajına sahip isimlere şans verdim.
GÜVENAĞA'nın kaçacağı AGAH AĞAMSIN ÖZGENAĞA PİST KRALI gibi isimlerin takipte olacakları yarışın hızlı devam etmesini beklerim.
7 numaralı GÜLBABA buraya formda geliyor. Son çalışmasını burada yapan GÜLBABA lehine gidişatta uygun rakipleri geride bırakabileceği için favorimdir.
5 numaralı HIZLI KURUŞ genelde ağır kilo start alan bir isim. Bugün 53.5 kg. start alıyor ve herşey lehine görünüyor. GÜLBABA biraz eksik koşarsa, HIZLI KURUŞ'un devreye girerek kazanacağını düşünüyorum.
İlk ayakta bu 2 isim dışında 1 isme daha şans versem, muhtemelen en az 4-5 safkanı daha yazmam gerekirdi. Bu sebeple ve bana son derece mantıklı geldiği için en çok tuttuğum 2 sprinter isimle ilk ayağı risk ediyorum...
 
TEKÇAREM GÖZDESULTAN: Dördüncü ayakta 2 KAIZBERT yavrusu ben de çok daha ön planda çıktı.
7 numaralı TEKÇAREM ile 6 numaralı GÖZDE SULTAN ikilisi için rakipler gayet uygun.
Binicileri de genelde yarışın hakkı veren jokeyler. Bir aksilik olmazsa birinden sekse diğerinden sekmeyeceğini düşünüyorum.
Daha geniş oyun yapacaklara ise 5 numaralı HIZLI CESUR önereceğim. YENERBEY ile BERKTİMÜR ikilisi de belki yazılırdı ancak ben Kocakaya ile HIZLI CESUR'dan dinçlik yarışı gelme ihtimalini daha olası görüyorum...
 
 
YİĞİTBATUHAN: Beşinci ayakta 2 numaralı YİĞİTBATUHAN'ı tek yazana itirazım olmaz. Zaten bana göre de ERKMEN ve ÇIĞGÜZELİ gibi stili rakiplere rağmen şansı oldukça fazla. Fakat benim kurguma göre 2.3. ayaklar dışında altılı yalnızca beşinci ayakta cazip duruma gelebilir. YİĞİTBATUHAN'ı isteyen tek yazabilir.
Ben sonlarda sıkı gelecek 4 numaralı WANPİR ile 1 numaralı DELİOĞLAN ikilisini de yazarak beşinci ayakta plase sonuç bekleyeceğim.
ERKMEN'e yerim kalmadı...
 
 
KING AVŞAR: Son ayakta 3 numaralı KING AVŞAR'dan ilk yarışında da beklentim vardı. O gün kumu yapmadı ya da yüzde yüz hazır olmadığı için düzlükte arttıramadı diye düşünüyorum.
Bu defa çim piste çıkıyor ve bence bu safkan çimi çok daha iyi koşar. 
İdman pistinde safkanı istekli, aynı zamanda keyifli gördüm.
Binicisi ciddi hatalar yapmaz ve safkan gücünü yansıtırsa, günü kapayacağı için KING AVŞAR alternatif bankomdur.
Rakip olarak yine çim pisti daha iyi yapmasını beklediğim 10 numaralı LIONESS önereceğim...

 

 

  1. Yazan : mozkan

    Başlık : Degisiklik

    Maalesef farkedemedim üstad 9 u ne zaman ekledin


  2. Yazan : granthill

    Başlık : tebrikler

    Bulanlar güle güle harcasın, daha büyükleri de yolda, bu altılılar habercisi


  3. Yazan : Müslüm14

    Başlık : Tebrikler

    Malesef dokuzu fark edemedik


  4. Yazan : muzreffa

    Başlık : Tebrikler,

    Tebrikler iyi akşamlar.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.