ADANA TAHMİNLERİM - İKİ NET BANKO

 
 
 

 

 

LAST BEST: Son yarışında da tereddütsüz banko önerdiğim 5 numaralı LAST BEST bugünde banko önereceğim isim olacak.
Son yarışını kazanmasını bekliyordum ama açıkçası o kadar kolay kazanacağını düşünmemiştim.
Safkanın istim üzerinde olduğu aşikar. Evet bugün daha zorlu rakiplerle uzun mesafede koşacak ama LAST BEST bence bugünkü rakiplerin de üstesinden gelecek güç ve performansa fazlasıyla sahip.
Koşuyu orta grupta takip edecek LAST BEST' in kendi yarışını yapması durumunda en ciddi rakibi olarak gördüğüm ESPINOZA önünde kazanmasını bekliyor, LAST BEST' i birinci bankomdur...
 
 
BABA RAMAZAN: Beşinci ayakta, ciddi bir sürat beklediğim için 4 numaralı BABA RAMAZAN' ın sabırlı bir bekleme yapması halinde kazanmasını bekliyorum.
SULEIMAN BALIK GÖZLÜM GÖZÜMTURBO TORTUM ve BEŞİREFE gibi yarışı hızlandıracak isimlere ayak uydurmaz, düzlükten sonra sprintine başlarsa, BABA RAMAZAN seri sprintiyle kazanan olur.
BABA RAMAZAN alternatif bankomdur...

 

 
 
BAŞ AT: Son ayaktaki maiden yarışta, son koşusunda iyi bir isme son anda geçilirken maiden kalmayacağını belli eden 2 numaralı BAŞ AT' ın bugün çok daha uygun rakipleri Kocakaya idaresinde geçememesi büyük sürpriz olur. İç start avantajıyla kendisini öne atacak BAŞ AT' ın temposunun üzerine çıkmadan düzlüğü görmesi durumunda zorlanmadan kazanmasını bekliyor, bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum...

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,4,5,2,1,3,6
2.AYAK:5
3.AYAK:12,10,3,6,7,1,5,4,11
4.AYAK:4,3,6,1,5
5.AYAK:4,,9,1,2,7
6.AYAK:2

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.