ADANA TAHMİNLERİM

 
 
 
MAHZUNKRAL - MEGA STAR - ÖZBATU: İkinci ayakta 3 isme şans vererek risk alacağım.
Risk alacağım diyorum çünkü burayı tek yazmayın birinin formsuz BÜKEÇ arası olan TAŞAN ve rakipler sert olduğu için GÜNPINAR dışında kalan isimleri ayrımsız değerlendirmesi gerekir.
Bense koşu temposuna güvenerek sonlarda diri kalabilecek, geriden gelecek isimlere şans verdim.
2 numaralı MAHZUNKRAL için mesafe biraz uzun ama eğer sabırlı bir bekleme yaparsa, lehine gidişatta tüm grubu toplayarak kazanabilir.
5 numaralı MEGA STAR normalde kaçarak daha başarılı oluyor. Son yarışını da böyle kazandı. Ancak bugün özelinde kaçmaması daha doğru olabilir. Zira AYPARS GÜNPINAR ZAFER MEYDANI TAŞAN ÖZBİLDEN gibi ön tarafı ısrarla isteyecek isimler mevcut. MEGA STAR bu isimlerle inatlaşmadan düzlüğe gelirse, form tutan bu safkan bugünde kazanmayı başarabilir.
Son olarak yine bekleme yarışlarını seven, bugünde tam istediği gidişatı bulan 6 numaralı ÖZBATU' ya şans vereceğim. V.Abiş idaresinde biraz geri plana atılan ÖZBATU etkili sprintiyle birinciliğe uzanabilir. Diğer yerlerde risk alanlar, burada 8,3,1,7,9 sıralamasını da değerlendirmeye alabilirler...

 
 
 
KUZEYSENA - BOZKIRIN GÜCÜ: Üçüncü ayaktaki maiden koşuda 2 ismi çok daha ön planda tutuyorum.
7 numaralı KUZEYSENA' nın gücü sınırlı. Böyle isimleri erken salarsanız, koşunun sonunu getiremez. Eğer binicisi gücünü son 300' e bırakırsa KUZEYSENA kazanarak maidena veda edebilir.
2 numaralı BOZKIRIN GÜCÜ ise bir türlü kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Aradan sonra bu yarışa gelecek BOZKIRIN GÜCÜ çok uygun rakipler yanında kolay bile kazanırsa şaşırmam.
Çok daha geniş oyun yapacaklar 9 numaralı TUĞBATAY' ı da yazarak üçüncü ayağı 3 isimle sağlama alabilirler...

 
 
GUPSEZEN: Son ayaktaki maiden koşuda 7 numaralı GUPSEZEN benim banko önereceğim isim olacak.
Bu safkan üçüncü ayaktaki maiden yarışta start alsaydı, ben de banko olmazdı. Ancak buraya düşen, burada koşan isimler arasında beğendiğim, umut gördüğüm tek bir isim bile yok. Dolayısıyla GUPSEZEN gibi şanssız şekilde maiden kalmış bir ismi böylesine vasat rakipleri yakalamışken yıkmam söz konusu bile olamaz.
Yarış içi talihsizliği olmadığı taktirde zorlanmadan kazanmasını beklediğim GUPSEZEN bankomdur...
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,2,3,6,5,1,7,9
2.AYAK:2,5,6
3.AYAK:7,2,,9
4.AYAK:6,1,3,5,4
5.AYAK:3,6,2,7,4
6.AYAK:7
  1. Yazan : samsam

    Başlık : İstanbul

    Tahminleri bekliyoruz


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.