KOCAELİ TAHMİNLERİM - CAZİP BANKO İLE HEDEF YÜKSEK İKRAMİYE - ₺3.598,46

 
 
 
 
Yedili plasenin ilk ayağında 4 numaralı MADAM ALYA tutuyorum..
 
Dördüncü ayakta koşudan çıkartılan GÜLENYÜZ yerine son ayaktan elediğim 6 numaralı KING POWER'ı şablona ekledim. Ayrıca dördüncü ayakta gidişatta değişiklik olacağı için sıralamam değişmiştir..
 

 

 

 

Birinci ayakta; SİNGAPUR SÜBYE ve GÖLGEYELE üçlüsünü startla birlikte ön tarafta göreceğiz..

SİNGAPUR kumda biraz eksik SÜBYE'nin arası var ve son metreleri zayıf GÖLGEYELE ise kum pistte tam bir kapalı kutu..

Geriden kuvvetli gelecek son yarışları dikkat çekici olan 5 numaralı AVCI CUMA ataklarına gecikmez ise ilk ayağın kazananı olabilir..

1 numaralı BALASAGUN bu pistte hep iyi koşuyor. Süratli başlayacak koşuda etkili son verebilir..

3 numaralı SÜBYE için oldukça uygun rakipler. Baştan liderliği alır verdiği aradan etkilenmez ise birinciliğe uzanabilir..

9 numaralı BEDİH tam bir kum atı. Dolayısıyla son iki yarışını ölçü almamak gerek. Boş sıkletiyle lehine gidişatta bombayı patlatabilir dikkat!!!

2 numaralı SİNGAPUR formda jokeyiyle stili rakiplere rağmen kazanan olabilir..

6 numaralı GÖLGEYELE'nin çim pistteki performansı gayet iyiydi. Kumda nasıl koşacağını bilemiyorum. Ama bu kadar at yazmışken GÖLGEYELE'ye de çarpı atmak lazım...

 

 

 

İkinci ayakta; Banko önereceğim isim 2 numaralı UZUN BEY olacak..

Son iki yarış performansına bakanlar UZUN BEY'i tek atmayı bırakın kuponlarına bile yazmazlar. Ancak neden kötü koştuğunu irdelemek lazım..

Mesela bir önceki birçok stili rakibi olduğu için etkisiz kalmış. Son yarışında liderliği almış ama soluklanamadan düzlüğe geldiği için birincilik mücadelesinin dışında kalmış..

Ondan önceki kazandığı yarışta önde istediği gibi tempoyu ayarlayarak çıktığı gibi kazanan olmuş..

UZUN BEY'in kazanabilmesi için önde boş kalması şart. Bugünkü yarışta ekstradan bir isim çıkmaz ise önde boş kalacaktır..

Önde gidecek isimlerden MÜNAYİM artık startta kalıyor, ÖZÇOCUK REŞİTBEY GENÇTAHA ve KARAŞÖVALYE önlerde giden ama liderlikle işleri olmayan isimler..

Ö.Gönültaş en beğenmediğim aprantilerin başında gelir. Fakat bugün ekstra birşey yapmasına gerek yok. Çıkacak liderliği UZUN BEY'e aldıracak ve düzlüğe çıkmadan teşviklerine başlayacak..

UZUN BEY beklediğim gidişat oluşur, kendi yarışını yaparsa, çıktığı gibi bitirecektir diyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...

 

  

 

Üçüncü ayakta2 numaralı INDIAN DADY ile 1 numaralı ROYAL AVSAR ikili grubun tartışmasız en iyi atları. Ancak Kocaeli kumunda nasıl performans sergileyecekleri hakkında hiçbir fikrim yok..

Bu nedenden ötürü INDIAN DADY ve ROYAL AVSAR ancak favorilerim olabilirler..

6 numaralı STAR RUBY son yarışından önce de belirttim kazanmayı alışkanlık haline getirdi. Bugünde pisti tanımanın avantajıyla iyi koşacaktır..

4 numaralı RASİMBEY kısa mesafeli sürat yarışlarında çok koşuyor. Stili rakibi INDIAN DADY önünde tempoyu belirleyecek RASİMBEY rakiplerini uyutarak çıktığı gibi bitirirse hiç şaşırmam. RASİMBEY'e özellikle dikkat!!!

 

 

 

Dördüncü ayakta; 5 numaralı GÜLENYÜZ'ün çıkmasıyla 4 numaralı FORDTA TEK ile 1 numaralı SELDANINOĞLU ikilisinin var olan şansı daha da arttı..

Liderliği alacak bu ikili birbirlerine pres yapmadan düzlüğe gelirler ise, aralarında birincilik mücadelesi verirler..

Ufak kupon yapanlar FORDTA TEK ve SELDANINOĞLU yazarak bu ayağı geçebilirler..

3 numaralı FENERLİCAN ile 2 numaralı KAFTAN koşunun biraz daha erken süratlenmesi halinde devreye girecek isimler..

6 numaralı ERENBİLGE'yi alt grup atı olması sebebiyle eledim. Ancak bu ismi tutanlar ERENBİLGE'ye de şans vererek dördüncü ayağı deliksiz kapatabilirler...

 

   

 

Beşinci ayakta; 2 numaralı KIR ATİK ile 4 numaralı OĞLUM HÜSO arasında birincilik mücadelesi bekliyorum..

KIR ATİK birkaç aylık aradan sonra iki yarış gördü. Mesafe uzadıkça daha iyi koşacak izlenimi veren KIR ATİK gördüğü yarışlardan sonra daha iyi duruma geldiği için net olarak favorim..

OĞLUM HÜSO'nun son yarışı baya iyiydi. Hatta aynı gün başka ayakta start alan KIR ATİK'ten daha iyi derece çıkarttı. Tabi KIR ATİK o gün aradan sonra ilk yarışına katılmıştı. Yine de bu veri ışığında bile OĞLUM HÜSO'nun ne kadar şanslı olduğunu anlayabiliriz..

KIR ATİK ile OĞLUM HÜSO ikilisi ufak kupon yapanlar için yeterli olur..

Daha sağlam kupon yapanlar kaba kumda ne koşacağı belli olmayan, formda jokeyiyle etkili performans sergileme ihtimali bulunan 1 numaralı AYDEMİRBEY'e de çarpı atabilirler...

 

    

 

Son ayakta; Çok ata şans vereceğim ama 3 numaralı MADEMOISELLE ile 4 numaralı WIND RUNNER ikilisini oldukça ön planda tutuyorum..

MADEMOISELLE bu pistte genelde iyi koşuyor. Bugünde baştan liderliği alırsa, inatçı yarış karakteri sayesinde sprinter rakiplerine geçit vermeyebilir..

WIND RUNNER ise dinçlik yarışlarını seviyor. Dolayısıyla uzun süredir start almamasına bakmamak lazım. Ön taraftan en iyi yeri alacak WIND RUNNER, düzlüğün hemen başında temposunu arttırarak deyim yerindeyse, yarışı çalabilir..

MADEMOISELLE ile WIND RUNNER ikilisine kesinlikle öncelikle şans verelim..

2 numaralı NEON KNIGHT 1 numaralı DARK BOY 8 numaralı PROXIMO 7 numaralı MALERBA ve 6 numaralı KING POWER zorlu koşuda şans vereceğim diğer isimler olacak...

 

 

6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.730.863 t dir.
6'lı ganyan 3.598,46 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 09:28)
1 9 - BEDİH 1.21.79 6,80 5
2 2 - UZUN BEY 2.08.67 2,95 1
3 4 - RASİMBEY 1.25.82 5,35 1
4 4 - FORDTA TEK 1.35.92 2,50 1
5 2 - (9) KIR ATİK - (ŞAFAK ABLA) 1.45.35 1,80 2
6 7 - MALERBA 2.11.18 3,25 4
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,1,3,9,2,6
2.AYAK:2
3.AYAK:2,1,6,4
4.AYAK:4,1,,,3,2
5.AYAK:2,4,,,1
6.AYAK:3,4,2,1,8,7,6
  1. Yazan : serci39

    Başlık : rakip

    selamlar kardeşim.2.ayak rakip kim olabilir.ertecimer ve etyoopyalı hakkında kısaca birşeyler söyleyebilirmisin.birde 5.ayakta 9 nolu şafak abla hakkında ne düşünüyorsun.şimdiden çok teşekkürler..


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : serci39

    Merhabalar; Eğer tempoda beklediğimiz gibi gelişir ve UZUN BEY kendi yarışını yaparsa, bankomuz kazanır. Aksi durumda işler karışır. ERTECİMER ve ETYOPYALI tempo isteyen sprinter isimler. Yarış hızlı geçer diye düşünüyorsanız öncelikle bu ikiliye çarpı atın. Ben UZUN BEY tek atmasaydım sırasıyla ETYOPYALI KARAŞÖVALYE ERTECİMER REŞİTBEY GENÇTAHA ve BAYKOÇ yazardım..


  3. Yazan : emre14

    Başlık : Tebrikler

    Bedih konusunda dikkat demeniz .tebrik ediyorum atı inceledim.çim koşup kendini unuturmuş kısa vade ve 5şartlı koşmuş .siz deyince evet gerçekten ümit bey iyi yakalamış deyip yarışın koşmasını özellikle bu at için izledim .herkeze bol şans bugün birşeyler almalıyız çok zor günler yaşıyoruz şu günlerde


  4. Yazan : Egemen80

    Başlık : Ümit Gürgan farkı

    Emeğine bileğine sağlık fark Burdur sana inananları mahçup etmedin helal sana


  5. Yazan : ciwano

    Başlık : Tebrikler

    Konsantre olduğunuzda fark yaratıyorsunuz. Tebrikler ve başarılar diliyorum.


  6. Yazan : Yener

    Başlık : ...

    Bilenler biliyor , bilmeyenler feyz alsın... tebrikler


  7. Yazan : Bettikli

    Başlık : Tbrkler

    ÜMİT BY.SEVİNCTEN GÖZLERİM DOLDU...BİZE AYIRDIĞINIZ ZAMAN HER DAKKA YA HELALLL OLSUN BU ZOR GUNUMÜZDE COOOOK İYİ OLDU BU ...ALLAH BASARİLARİNİZİN DEWAMİNİ VERSİN ALLAH RAZİ OLSUN SENDENN


  8. Yazan : dlffashion

    Başlık : Tebriker

    Efsane devam ediyor. BRAVO BRAVO BRAVO


  9. Yazan : mirai

    Başlık : Tebrikler

    Tebrik ve teşekkür ediyorum


  10. Yazan : ukalabirisi

    Başlık : Efsane

    Ümit sablon değil resmen şiir yaz misin hatta ben sadece dikkat cektiklerinle ile 9-2-4 tek çok kolay buldum.ellerine emellerine sağlık bu isi hakkıyla yapiyosun buyuksun


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.