KOCAELİ TAHMİNLERİM

 
 
 
 

Dün 5 bin TL veren İzmir altılısını doğru kurgulayarak kolayca bulduk. Yavaş yavaş formumuzu bulduğumuz şu günlerde dünkü altılı bizi tam olarak kendimize getirdi. Ancak tabi ki bunun gibi altılıları bulmaya devam etmeliyiz. Sürekliliği olmayan başarılar, benim gözümde hiçbir anlam ifade etmez. Dolayısıyla hız kesmeden konsantre olup altılı bulma oranımızı arttırmalıyız..
Dün için tebrik edenlere teşekkür ediyor, bulanlar güle güle harcasınlar diyorum.. Bulamayanlar üzülmesin, daha çok altılı bulacağız, kimse tüh ben bulamadım diye dünde kalmasın lütfen..
Kocaeli programında elediğimiz atlara takılmaz, tekimiz de kazanırsa, altılı ganyanı doğru tahmin etmeye yakın olduğumuzu düşünüyorum...
 
 
Birinci ayakta 9 numaralı OYMAPINAR üçüncü ayakta 9 numaralı MONTANA ve 2 numaralı BADARBUNGA ile günün dördüncü ayağında 4 numaralı BEŞYÜZİRMİ şablona sığdıramadığım çekindiğim isimler..
 

SIELA koşmayacağı için son ayakta sıralama gidişat sebebiyle tamamen değişmiştir. Herhangi bir yere ilave olmayacak. Geniş kurgu yapacaklar, şablona elediğim isimleri bütçeleri doğrultusunda ekleyebilirler...

 

 

 

 
Birinci ayakta; 4 isme şans vereceğim..
5 numaralı NAMZET'in  bir önceki üçüncülüğü gayet iyiydi. Belli ki kaba kumda daha etkili yarışlar yapacak. Son sentetik yarışında tabela dışı kalmasına rağmen kötü koştu diyemeyeceğim NAMZET, daha iyi olduğu kaba kumda kazanarak maidena veda edebilir..
4 numaralı HAKKAK'ın maiden atı olmadığını ama yanlış koşu tercihleri ve hatalı taktik yüzünden maiden koşmaya devam ettiğini düşünenlerdenim. Kısa vade koşacak orjine sahip HAKKAK, çok fazla sürmez kazanır ve sonrasında daha iyi yarışlar yapar..
7 numaralı YURTYAPAN şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı. Ancak ben bu tayın da maiden atı olduğunu düşünmüyorum. Acemi binicisine rağmen bu yarışa iyi hazırlanan YURTYAPAN'a da mutlaka çarpı atalım..
3 numaralı BALAMİREFE ise tabela dışı kaldığı yarışlar bile kötü performans sergilememiş. Bugün biraz geri planda kalsa bile ortalama performans sergilemesi halinde BALAMİEFE'yi birincilik mücadelesinin içinde göreceğimizi düşünüyorum..
OYMAPINAR şablonda olmayan çekindiğim isim...
 
 
 

 

İkinci ayakta; Banko önereceğim isim 1 numaralı KING OF THE FIRE olacak..
İlk yarışında 4. olduktan sonra katıldığı her yarışında üzerine katarak devam eden KING OF THE FIRE, bana göre tam bir orta mesafe atı..
Koşunun gidişatına göre konumlanıyor olabilmesi en büyük artısı. E.Yavuz ile uyumunu da artı olarak sayabiliriz..
Bugünkü yarışta seri isim FIGHT FOR HONOR arkasında yer tutacaktır. GRAN BLANCO ilk yarışında kaçarken sonraki koşularında bekleme yarışı yaptı. Bugün o da kaçmak isteyebilir. DUŞO MOYA ise ön grubun arkasında bekleme yarışı yapacak..
Gidişattan kısaca bahsettim ama dediğim gibi KING OF THE FIRE gerektiğinde kaçar, gerektiğinde en geride gidebilecek özelliğe sahip. Hatta bana göre daha sabırla beklese, bence daha da iyi neticeler alabilir..
Benim analizime göre öndeki kaçakların arkasında konumlanacak KING OF THE FIRE, düzlükten sonra öne akacak ve birincilik mücadelesine ortak olacak..
Çok akıcı sprinti olmasa da düzlük boyu yavaş yavaş gücünü alabilen KING OF THE FIRE'ın bir şekilde rakiplerine hakimiyetini hissettirip fotoyu bulmasını bekliyorum..
Kilosu beni tedirgin etmiyor, sonuçta rakipleri de 50 kg koşmuyorlar..
Güçlü yarış karakterine sahip, koştukça iyi yerlere gelebilecek potansiyele sahip KING OF THE FIRE rakipsiz bankom..
Rakip soranlara HORON GÜZELİ öneririm...
 
 
 
 

 

Üçüncü ayakta4 numaralı BEHRAMKALE ısrarımı bugünde sürdürüyorum. Kazandığı her yarışında şans verdiğim bu isim, M.Sav idaresinde gerçekten başka kimliğe büründü. Belki alt gruplarda kazandı ancak kazanış biçimi açık yarışlarda da başarılı olabileceğini gösteriyordu..
Süratli isimler CAN DADAŞ ve RESURRECTION ikilisinin arkasında 3-4 gidecek BEHRAMKALE, düzlükten sonra sprintine başlayıp yine kazanabilir..
6 numaralı CAN DADAŞ için kağıt üzerinde kolay rakipler diyebiliriz. Aslında akıllı sürülürse kolay bile kazanabilir. Ama Kocaeli pistinde aleyhine gidişatta start alacak olması, CAN DADAŞ'a olan güvenimi azalttı. Her şeye rağmen grubun kalitesi CAN DADAŞ, önde fazlaca hırpalanmadan düzlüğe görürse, bu gruba zor kaybeder..
Şu sıralar aşırı formda olan BEHRAMKALE ile grubun tartışmasız tek grup atı olan CAN DADAŞ ufak kuponlar için yeterli olabilir..
Lehine gidişatta start alacak 3 numaralı BAVİ REŞ ile 8 numaralı  KATMA DEĞER ters yarış beklediğim diğer şans vereceğim isimler..
Burada formsuz görüntü veren MONTANA ile eski yarışların yapamayan BADARBUNGA elediğim isimler oldular...
 
 
 
   

 

Dördüncü ayakta; Orjin ve eşkaline hayran olduğum 3 numaralı MADAM ALYA alternatif banko önereceğim isim olacak..
Katıldığı 4 koşusunun 2 tanesini kazanırken diğer ikisinde 2. olarak pistten ayrılan MADAM ALYA, kanımca kemik yapısı oturdukça adından çok daha sık söz ettirecek. Tabi birde Tokaçoğlu'dan kurtulması lazım:))
Çok hızlı başlamayacak yarışta MADAM ALYA düzlüğe önlere yakın çıkarsa, büyük ihtimalle kazanan olur..
Arası olsa da çok güçlü düzlük sprintine sahip olan 2 numaralı DADY COOL öncelikli rakibidir..
Bu pistte çok koşan ve önlerde gittiği için gidişat avantajına sahip 5 numaralı JIBGA sağlam kuponlarda yerini alması gereken bir diğer isim..
BEŞYÜZYİRMİ'ye şablonda yer açamadım. Yeri olanlar bu isme de çarpı atarlarsa bu ayağı sağlama almış olurlar...
 
 
 
   

 

Beşinci ve Son ayakta; Son iki ayağı kendime göre yüzde 90 kapattım. Bu ayaklara yorum yazarak kafa karıştırmak istemedim. Şablonu ufaltmak isteyenler, yine de sıralamaya göre değerlendirme yapabilirler..
Beşinci ayakta 4 numaralı BU son ayakta 7 numaralı ALESSANDRA'ya özellikle dikkat!!!

 

 

    6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
    6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.622.742 t dir.
    6'lı ganyan 409,78 t vermiştir.
    Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 17:52)
    1 3 - BALAMİREFE 1.26.04 6,30 5
    2 1 - (4)KING OF THE FIRE - (GRAN BLANCO) 1.28.70 1,40 1
    3 8 - KATMA DEĞER 2.02.79 6,10 6
    4 3 - MADAM ALYA 1.28.09 1,95 3
    5 1 - LOKUM OĞLU 1.23.93 4,65 3
    6 3 - FREE POWER 1.28.42 6,60 9
     

     

     

    ALTILI ŞABLONUM:


    1.AYAK:5,4,7,3
    2.AYAK:1
    3.AYAK:4,6,,3,8
    4.AYAK:3,,2,5
    5.AYAK:4,1,2,3,7
    6.AYAK:7,9,8,4,2,3,12,1
    1. Yazan : pamuk35

      Başlık : Tebrik

      Dostum dünkü şablonu küçülttüğümüz için tutamadık başarıların daim olsun inşallah tebrik ederim tüm arkadaşların yazdığı gibi gelmesi dileğiyle bol şanslar


    2. Yazan : memo3567

      Başlık : Sablon

      Sablonu daraltmak icin oneriniz var mi ? 4.ayakta 3tek e hic guvenmiyorum baska bir yerden fikriniz var midir ?


    3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

      Başlık : memo3567

      Yorumları okuyarak riski alacağınız yeri kendiniz seçebilirsiniz. Benim analizime göre 3. veya 4. ayaklarda risk alınabilir. Yine de karar sizin..


    4. Yazan : diafto2

      Başlık : KOCAELİ TAHMİNİM

      4-5-7 1 4-6-10 2-3 4-1-2-3 1-2-5-7-8-9 Nasıl ?


    5. Yazan : sadık

      Başlık : tebrik

      TEBRİKLER HOCAM


    6. Yazan : muzreffa

      Başlık : tebrik

      Tebrik eder iyi günler dilerim


    Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.