KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺463,52

 
 
 
 
Adana'da maalesef bankomuz yarıştan çıktı ve AGF kazanamadığı için hiç hak etmediğimiz halde yattık. Tam altılı bulacağımz günde olmayacak birşey bize denk geldi. TJK yetkililerinin acilen bu olayı çözmesi lazım. Yoksa yarışseverin sabrı ciddi anlamda taşmış durumda..
Akşam Kocaeli çok fazla para verecek gibi durmuyor. Programları hafife almamak en doğrusu fakat benim çalışmam sonucunda böyle bir düşünceye kapıldım.
Ne verirse versin umarım altılı ganyanı doğru tahmin ederiz...

 

 
TULYARBABA: Altılı ganyanın ilk ayağında oyunu paraya götürebileceğini düşündüğüm isimlerden biri olan 5 numaralı TULYARBABA'ya dikkat çekmek istiyorum..
ERDURAN ZAL ikilisinin önünde tempoyu belirleyecek TULYARBABA, rakipleri tarafından fazlaca önemsenmez ise çıktığı gibi bitirebilir..
7 numaralı OĞLUMVOLKAN 1 numaralı FIRATIN ÖFKESİ 2 numaralı EMİRSO4 numaralı İZYAZ ile 6 numaralı KILIÇSOY birincilik mücadelesi verecek isimler...
 
 
 
LARVOTTO: Kaba kuma çıktıktan sonra gücünü göstermeye başlayan 2 numaralı LARVOTTO, bence bu pistte sınıf atlayabilir. Özellikle son yarışındaki görüntüsü tek kelimeyle şahaneydi..
Bugün biraz daha iyi rakiplerle koşacak ancak dediğim gibi ben bu atta daha üst gruplarda iş yapacak potansiyel görüyorum..
Az ama öz at binen jokeyi idaresinde kazanmasını beklediğim LARVOTTO rakipsiz bankom...
 
 
      
DEMİRDEN1 numaralı DEMİRDEN hakkındaki görüşlerimi biliyorsunuz. Daha handikap yarışlarda start alırken sınıf atlayacağını üstüne basa basa defalarca belirttim. Nitekim sınıf atladı ama üst gruplarda çokta başarılı olamadı..
Tekrar sevdiği piste dönen DEMİRDEN için bugünkü rakipler hayli uygun..
KOVADA kaçacak peşine TURGUT USTA ve GARANTİ takılacak. Koşu temposu lehine gelişirse, DEMİRDEN'in seri düzlük sprintiyle kazanması normal sonuç olacaktır..
DEMİRDEN ikinci bankom..
Biraz daha geniş kurgu yapacaklar bu pisti seven 5 numaralı ÖZİLHAN ile yine bu pistte çok koşan önde rahatsız edilmez ise çıktığı gibi bitirme ihtimali bulunan 3 numaralı KOVADA'ya şans verebilirler...

 

 

 
ALLIYARİM: KUSURSUZ GÜÇ'ün açık ara favori çıktığı günün dördüncü ayağında 4 numaralı ALLIYARİM favorim..
Önde gidecek KUSURSUZ GÜÇ'e bugünkü yarışta diğer kaçak isim BIANA ciddi pres yapacak. 1200 metre üzerinde önde boş kalmadığı sürece zor kazanacağını düşündüğüm KUSURSUZ GÜÇ'ün işi hiç kolay değil. ALLIYARİM güzel bir bekleme yarışı ile lehine gidişatta yine kazanabilir..
Ben daha dirençli olduğu için 1 numaralı BİANA'ya ikinci sıradan şans vereceğim..
Düzlüğe önde ve sermayeli gelirse diye 2 numaralı KUSURSUZ GÜÇ sprinter isim ALLIYARİM kötü koşarsa diye 3 numaralı SARIBARÇIN' da yazarak bu ayağı sağlama alıyorum...

 

 

6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.805.894 t dir.
6'lı ganyan 463,52 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 21:16)
1 7 - OĞLUMVOLKAN 2.25.28 4,05 2
2 2 - LARVOTTO 1.58.03 1,55 2
3 5 - ÖZİLHAN 2.07.47 4,95 7
4 4 - ALLIYARİM 1.38.21 3,00 2
5 3 - FIRNIZ 1.58.02 5,90 4
6 7 - TORUN RÜZGAR 1.28.07 6,60 2
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,7,1,2,4,6
2.AYAK:2
3.AYAK:1/5,3
4.AYAK:4,1,2,3
5.AYAK:4,1/2,3
6.AYAK:7,6,9,2,3,8
  1. Yazan : dauntlees

    Başlık : Kartepe de beyaz sayfa

    Kardeşim tebrik eder başarılı kurgularının devamını dilerim


  2. Yazan : sadık

    Başlık : tebrik

    tebrikler hocam


  3. Yazan : DENİZ06

    Başlık : Tebrikler

    Tebrik ler


  4. Yazan : karakartal

    Başlık : Super Analiz..

    Harikalar Cikartiyorsun Sapkadan Usta Tebrik Ederim Dewamini dilerim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.