İZMİR TAHMİNLERİM - ₺4.942,52

 
 
 

 

 
CEYLİNSU5 numaralı CEYLİNSU senenin sonunda müthiş bir form sıçraması gerçekleştirdi. Kısa sprinte sahip olmasına rağmen süratli geçen yarışlarda adından söz ettiren CEYLİNSU'nun bugün Özcan idaresinde hem cinsleri arasında kazanması normal sonuç olacaktır..
SU GAZELİ ve TOMURCUK ÇİÇEK ikilisi önde gidecek iki isim. Bu isimlerin peşinde FATİHİNGÜLÜ NURLATAÇ ve muhtemelen bankomuz CEYLİNSU'yu göreceğiz..
Düzlük dönüldükten hemen sonra bir anda önlere kolay akacağını düşündüğüm CEYLİNSU'nun mücadeleye bırakmadan işi bitirmesini bekliyorum..
Özcan aceleci olmaz ve sprintini son 400'e bırakırsa, CEYLİNSU bu yarışı kazanır diyorum...
 
 
 

 

BEYŞEHİR GÜZELİ: Üçüncü ayakta çok ata şans vererek risk almadım. Şans verdiğim isimler arasında en çok 7 numaralı BEYŞEHİR GÜZELİ'ni tutuyorum..
Özellikle kısa mesafeli yarışlarda söz sahibi olabilen BEYŞEHİR GÜZELİ çok değil iki yarış önce bu tip grupta kazanma başarısı göstermişti..
Sonrasında stili rakibi SIELA'nın varlığından olumsuz etkilense de üçüncülüğü başarılıydı. En son yarışı ölçü alınmamalı çünkü mesafe BEYŞEHİR GÜZELİ için bir hayli uzundu..
Bugün tekrar mesafesinde start alacak bu isme pres uygulayabilecek bir isim yok. MOI JIZNI ve AVSU ikilisinin önünde tempoyu belirleyecek BEYŞEHİR GÜZELİ, rakipleri tarafından önemsenmez ise çıktığı gibi bitirebilir..
10 numaralı MOIJIZNI 9 numaralı WILD OF WESTPORT 6 numaralı İKSİR 5 numaralı THREE CAT 3 numaralı VENUS DAUGHTER ile 1 numaralı ASYA FIRTINASI birincilik şansı bulunan diğer isimler...
 
 
 
    

 

EL NINO DOMBRA: Altılı ganyanın dördüncü ayağında 2 isme birlikte şans vereceğim..
4 numaralı EL NINO aşığı olduğu İzmir kumunda elbette yarışın en şanslı ismi. Ancak önde boş kalacak 1 numaralı DOMBRA'yı pas geçmek istemiyorum. İkidir istediğim yarışı yapamıyor olsa bile yağmur olmadığı için bugün kaba kumda gerçek gücünü gösterebilir. Kaliteli EL NINO ile önde boş kalacak DOMBRA ikilisine şans vererek rahat bir yarış izlemem taraftarıyım. Tabi ki gönlüm daha cazip DOMBRA'dan yana olacak...
 
 
 
   

 

GÜNGÖR AĞA2 numaralı GÜNGÖR AĞA son zamanlarda bir iyi bir kötü koşuyor. Ne koşacağı hiç belli olmayan GÜNGÖR AĞA'dan bugün ters bir yarış bekliyorum..
ÖZERDİNÇ dışında stili rakibi olmadığı için GÜNGÖR AĞA eğer starttan düzgün çıkarsa, önde tempoyu belirleyen olacaktır. Starttan düzgün çıkar ve kendi yarışını yaparsa, GÜNGÖR AĞA lehine dönen mesafede sprinter isimleri çaresiz bırakarak kazanmayı başarabilir..
1 numaralı ALPTUĞHAN 4 numaralı TOROS ASLANI 5 numaralı ÜNALAMCA ile 6 numaralı NİLDA sırasıyla rakip gördüğüm isimler...
 
 
    

 

ÇİVRİLLİ: Günün son ayağında 7 numaralı ÇİVRİLLİ'ye dikkat çekmek istiyorum..
İlk yarışlarında varlık gösteremeyen bu safkanın son iki yarışı ise birincilik mücadelesinin dışında kalmasına rağmen kazanmış kadar iyiydi. Hayatımda binlerce defa jokeylerin hatalı binişlerine tanıklık etmişimdir. Özellikle ÇİVRİLLİ'nin bir önceki yarışında G.Gökçe tarafından bir katledişi var ki, bunu apranti yapsa haftalarca konuşulurdu. Ancak ÇİVRİLLİ o yarışta favori olmadığı için ve üzerinde G.GÖkçe olduğu için hiçbir yerde konuşulmadı. Merak edenler ÇİVRİLLİ'nin bir önceki yarışını açıp izlesinler. Ne demek istediğimi yarışı izleyince sizlerde göreceksiniz..
Neyse ki bugün G.Gökçe'den kurtulan ÇİVRİLLİ T.Yıldız idaresinde start alıyor. Daha zeki jokeyi idaresinde ÇİVRİLLİ'den bugün harika performans bekliyorum..
Grubun tecrübeli ve iyi performansa sahip isimleri 13 numaralı TEKFORD PLUS ile 10 numaralı OĞLUM AZAD öncelikle ÇİVRİLLİ'nin rakipleridir..
Bu zamana kadar kalitesini bir türlü konuşturmamış olsa bile bugün - yarın çıkışa geçeceğini düşündüğüm 11 numaralı OZANEFE den süpriz gelebilir...

 

 

GANYAN(11) :21,35 t, 6'LI GANYAN(5/4,6/5/1/5/11) :4.942,52 t, 5'Lİ GANYAN(4,6/5/1/5/11) :1.700,02 t, 4'LÜ GANYAN(5/1/5/11) :915,93 t, 3'LÜ GANYAN(1/5/11) :128,88 t, İKİLİ(7/11) :66,65 t, SIRALI İKİLİ(11/7) :212,85 t, PLASE(11) :5,45 t, PLASE(7) :4,20 t, PLASE İKİLİ(3/11) :29,30 t, PLASE İKİLİ(3/7) :7,60 t, PLASE İKİLİ(7/11) :23,50 t, TABELA BAHİS(11/7/3/12) :2.152,27 t Çıkan 1 Atla:21,79 t, TABELA BAHİS SIRASIZ(11/7/3/12) :43,59 t, 4. ÇİFTE(5/11) :276,05 t AGF:10

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5
2.AYAK:1,2,4,3,7,8
3.AYAK:7,10,9,6,5,3,1
4.AYAK:4,1
5.AYAK:2,1,4,5,6
6.AYAK:7,13,10,11
  1. Yazan : İlker mehmet

    Başlık : Yorum

    Yorum gelecekmi


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : İlker Mehmet

    Yorum olmayacağı zaman şablonun üzerine yorum olmayacak notunu şablonla birlikte mutlaka paylaşırım. Sadece şablon varsa yorum olacak anlamına gelir. Zaten sene de toplasan en fazla 10 defa yorum yazmıyorumdur. Gerçi bazen o bile göze batıyor ama ne yapalım bu meslekte böyle işte.. Bol şanslar...


  3. Yazan : Rosicky

    Başlık : Elenenler

    Banko hariç elediğiniz isimleri yazar mısınız? Geniş oyun yapanlar için


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : rosicky

    Şablonda 2 tane riskli ayak var. Biri bankonun olduğu ilk ayak, diğeri ise tay yarışı son ayak.. Teke güveniyorsanız son ayağa ilaveler yapabilirsiniz. Diğer ayaklar sağlam..


  5. Yazan : dlffashion

    Başlık : BRAVO ...

    Son günlerde yaşadığın şansızlıklar sonuna geleceğini biliyorduk. Devamını dilerim. Bravo bravo bravo


  6. Yazan : DENİZ06

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler


  7. Yazan : turbo123

    Başlık : Izmir

    Tebrikler ustad isin ehli oldugunu birkez daha ispatladin


  8. Yazan : sadık

    Başlık : tebrik

    Tebrikler hocam


  9. Yazan : sinanoguzhan

    Başlık : Kismet yok

    1 gun oynamadim icerde kupon tebrikler usta


  10. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : sinanoguzhan

    Genelde hep öyle olur. Merak etme daha çok oyun buluruz, sıkma canını..


  11. Yazan : karakartal

    Başlık : Hocam

    Hocam çocuk oldu bende oynayamiyorum benide beklermişim peki..:-)) Emeklerine yüreğine sağlık Sana Güvenenleri Yanıltmadin Gönülden Tebrik ederim Büyük Usta..


  12. Yazan : memo3567

    Başlık : Nasip

    Ayni sekilde sadece bugun oynayamadim kupon icerde cok guzel sablon ve yorumlar abi tebrikler :)


  13. Yazan : samsam

    Başlık : Tebrikler

    İlk ayak ve son ayağa at eklelyip unalamcayi çıkınca tutamadık kısmet tutanlara tebrikler


  14. Yazan : onder6321

    Başlık : Tebrikler

    Sevgili Ümit. Tebrikler. Bulanların gözleri aydın olsun. Darısı bize olsun. Yorumları beğeniyle izliyoruz. Sevgiler.


  15. Yazan : tophaneli

    Başlık : Tebrik

    Reis nezaman altılı oynamasam ogün altılı buluyor site hastanelerde uğraşıyoruz gripten mahvolduk üstüne 5000binden olduk allah kahretsin böyle şansı bulanlar gülegüle yesinler başarılarının devamını dilerim


  16. Yazan : Egemen80

    Başlık : İnanc

    Yarislarda dönen tezgahlar bizi yaristan soğuttu bir gün oynayamadim ve 5 bin tl yi kacirdim sağlık olsun bulan arkadaşlara hayirli olsun ümit ede helal olsun yilmak pes etmek yok inandi ve kendine inananlari mahcup etmedi helal olsun


  17. Yazan : baran

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler usta


  18. Yazan : trıstıan

    Başlık : odeme

    kredı lutfen.tesekurler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.